עוף!

Cobe Anan

New member
עוף!

יאאא, התנפח לי המוח! הקורס פסיכומטרי הזה לא עושה לי טוב בנוירונים...! טוב, אני זז.. צריך לחזור לשיעור.. ביי!

Cobe Anan

New member
אופס..

פשוט אצלי, עמוד פעיל זה 5 שירשורים ולא 8, אז יצא לי ככה עוד עוף... מצטער, מיט...

lb22

New member
לא רוצה לבאס אותך...

אבל מה שאתה לומד זה לא כזה רע בהשוואה ל : תאוריות ב: פסיכולוגיה , סוציולוגיה פילוסופיה וקרימינולוגיה. תאמין לי ליד זה הפסיכומטרי הזה זה כיף חיים.

ההפך אולי

למדתי פילוסופיה, שנאתי את זה אבל ממש שנאתי. בכל זאת, אם אני אצטרך לבחור, אני אלמד את זה שוב ולא אקח עוד קורס פסיכומטרי.

lb22

New member
אני מדבר איתך

על כל הנושאים האלו במשך 3 ימים.... כמה שיעורים יש לי!!! כמה לקרוא!!!!!! ונוסיף לזה כמובן את הקורס במשפטים שדחפו לנו באמצע והמרצה החליט לתת לנו עבודה ליום שני הקרוב על איזה מאמר (של 12 עמודים!! זה מאמר זה ?) בקיצור זה לא כזה כיף חיים כמו שזה נשמע ושוב ולמרות שכל שיעור מעניין אבל זה הרבה כ"כ הרבה חומר לקרוא וכ"כ הרבה שמות ותאוריות לזכור...

אחי

אני עשיתי תואר בפילוסופיה 3 שנים תוך כדי תיכון, אז לא היה לי סוציולוגיה אבל היה לי הרבה חומר. כל זה לא משנה את העובדה, שקורס פסיכומטרי יותר מיגע. תחשוב שבאוניברסיטה לפחות רוב המקצועות שאתה לומד, הם מקצועות שאתה אוהב. בפסיכומטרי אתה לומד דברים משעממים שלרוב לא מעניינים אף אחד. לכן, גם אם באוניברסיטה יש יותר חומר, מנטלית קורס שלא מעניין אותך יהיה יותר קשה. רק עוד דבר אחד יש לי לכתוב לך, אם אתה עוד בהתחלה, צא מזה וצא מזה מהר. אני מתחרט על היום שבחרתי פילוסופיה. וקובי, אל תדאג ואל תהיה לחוץ.

lb22

New member
אז זהו...

שלא חשבתי שיהיה לי שיעור פילוסופיה בתואר בקרימינולוגיה.... זה לא שאני שונא את המקצעות הנ"ל פשוט יש כ"כ הרבה לקרוא כמו שאני רואה שזה לא קל אבל נתגבר על זה. ולא אני לא אוהב פילוספיה וסוציולוגיה אבל אין ברירה חובה אותם לצורך התואר בקרימינולוגיה ואכיפת חוק. ואת הפסיכומטרי? תאמת דווקא די אהבתי אותו אבל אולי זה בגלל שלא השקעתי במילולי וכמותי וההשקעה הייתה רק באנגלית כדי להשיג פטור (ולמזלי השגתי) אז אולי היה לי יותר נחמד מאשר לאחרים שבאמת רצו לקבל 700 ומעלה...

טוב, אתה יותר חכם

בחרת תואר שנותן עתיד, אני יכול מקסימים להורות פילוסופיה. והפסיכומטרי אחי אל תשאל, התערבתי עם אמא שלי שאני לא מקבל יותר מ-600 בסוף יצאתי עם 750. בכל אופן, בהצלחה אחי.

Piren

New member
רק רציתי לציין

שאני מתחיל עכשיו תואר בהנדסת תוכנה.. והלימודים שלי זה אלגברה לינארית, חדו"א א 1, לוגיקה ותורת הקבוצות, פיזיקה 1 (סמסטר הבא.. יש פטור מהמבוא) ומבוא למדעי המחשב... אז לא נכון להגיד שכל מה שאתה לומד בתואר אלו דברים שאתה אוהב.. פעם אחרונה שבדקתי, הוכחה של בינום ניוטון ביום השני ללימודים, זה לא הדבר הכי כיף ומשעשע. והכי טוב - כדי לדפוק לך יותר את הכיף, כל העבודות שאתה צריך לעשות במבוא למדעי המחשב (בג'אווה) הן 5% תכנות, 95% מתמטיקה (שאפילו יותר מסובכת כאשר צריך לבטא אותה בשפת תוכנה). הפסיכומטרי? כיף חיים יחסית לזה.. והקורס פסיכו שלי היה 3 חודשים.. באוניברסיטה אני בדיוק שבועיים. קיצר, נראה לי כל הקטע הזה מאוד פרטני.. לי הפסיכו היה כיף, כנראה לך לא.

לא אמרתי שכל מה שלומדים בתואר

גם אוהבים, ממש לא אאמן לי. אני שנאתי הרבה מהמקצועות (אולי בגלל שכל התואר הרג אותי חחחח).\

dod_basim

New member
וואלה?

גם אתה עושה פסיכומטרי עכשיו? כואב את כאבך שהוא כאבי באסים מרגיש יצירתי אבל תכלס לא

pain is MY love

New member
סתם יש לי שאלה ב-6 בבוקר!

בהיותי קצינה למופת וחברה נהדרת התנדבתי בתומי להחליף את השליש הקצינתו בשעה רבע ל-7 בבוקר ( כן אני יוצאת מהבית תיכף). ורק עכשיו קלטתי, בו'נא, זה מממממממממממש מבאס!!!!!!!!!!!!! לא יכלתי להוציא את עצמי מהפוך!!!!!!!!!!! אז השאלה שלי היא מה הדבר הכי מבאס שיש?!?!?! כי אני כבר הבנתי שאין דבר יותר גרוע מלקום ב-5 וחצי בבוקר ולגרור את עצמי מהמיטה...

Cobe Anan

New member
יש, ועוד איך!

אני מסיים ללמוד ב2200, וצריך לקום מחר ב0445.. תוסיפי לזה את העובדה שכשאני יוצא מהמיטה, אני יוצא בידיעה שדקלה נשארת בה... עכשיו- מה יותר מבעס??

למעלה