פשוט ומאוד טעים
מכינים חמאת תבלינים (כמות לעופיון אחד): מרככים בטמפרטורת החדר 50 גרם חמאה צרפתית טובה (משיגים בלי קושי בסופרמרקטים), ומערבבים עם עשבי תיבול קצוצים: פטרוזיליה, טרגון, וכד' (משתדלים לבחור רק עשב אחד עם טעם דומיננטי. הכמות לפי הטעם), מלח ופלפל. דוחפים בזהירות אצבעות מתחת לעור של העופיון ומפרידים בזהירות את העור מהבשר. מכניסים ברווח בין העור לבשר את החמאה המתובלת. מטגנים קלות מכל הצדדים במעט שמן וצולים בתנור כ-25 דקות, עד שהעוף מוכן.