עופרה אני אשמח אם תתיחסי למה שכתבתי

פנינה51

New member
עופרה אני אשמח אם תתיחסי למה שכתבתי

עופרה אשמח אם תחווי דעה לגבי השאלה ששאלתי למטה תודה

ע ו פ ר ה

New member
פנינה היי

ראיתי שקיבלת תגובות ועיצות נפלאות, אפילו שלא קראתי את כולן. אני עסוקה בימים האחרונים וממעטת להיכנס לפה. מאחלת לך בהצלחה וסקרנית לדעת איך יעבור סוף השבוע הקרוב. מעניין שגם לי יש ילדים גדולים (הגדול עומד להתחתן בקרוב והוא בן 30) ומעולם לא עלה על דעתי ללחוץ אותם בנושא חתונה. אבל כל אחד והבחירות שלו. באהבה עופרה

הי עפרה - המון מזל טוב

מאוד משמח לשמוע. : ) ופנינה יקירתי - אנחנו גם נשמח כמובן להתעדכן אייך היה. הרבה אהבה שפי

ע ו פ ר ה

New member
שפי תודה

ובהזדמנות זו אוסיף ואומר שאתה תורם הרבה מאוד לפורום ודבריך מאוד מעניינים, אם כי אני לא מספיקה לקרוא את כולם. באהבה עופרה

אחלה, אני אשמח לשמוע אייך היה

מה שיהיה הכי מצחיק זה שממילא לא יקח הרבה מן ואת תגיעי למצב שתתחילו עם כל ההכנות : )

פנינה51

New member
שפי יקירי מבטיחה לעדכן

ובאותה הזדמנות רציתי לדעת מה קורה עם ארגון מפגשים ביתיים לגבי אנשי המרכז שבינינו קראתי פה תגובות מירושלמים שכתבו שהמפגש בירושלים אצלך בבית היה מהמם אשמח אם תארגן גם לנו מפגשים באזור המרכז שנהנה גם אנחנו ונדבר פנים אל פנים בנושא הסוד אני מבטיחה להביא עוגת גבינה מדהימה ביותר מאפה ידיי נשיקות

הייתי שמח, אני פשוט צריך מישהו שיקח אחריות

ויארגן אותם, כי אין לי אפשרות באמת לעזור עם זה אם אין לי את היכולת להגיע למפגשים עצמם. אני אשמח אם מישהו יתנדב לעניין. מה שחשוב להבין זה שזו אחריות, ושחייבים לדעת מה עושים. בברכה שפי

למעלה