עופרה, התמונה הזו מוקדשת לך! בקטע הזה הבנות צרחו כ"כ חזק עד שחשבתי לרגע שהתקרה תיפול!
F FourMinuteWarning New member 13/5/06 #1 עופרה, התמונה הזו מוקדשת לך! בקטע הזה הבנות צרחו כ"כ חזק עד שחשבתי לרגע שהתקרה תיפול!
F FourMinuteWarning New member 13/5/06 #2 ושכחתי לציין שאת הפוזה הזו של מארק הקרינו על המסך בגדול, הבנות איבדו את השפיות שלהן (טוב גם אנחנו) ומארק הסמיק כולו איזה מתוקקק...
ושכחתי לציין שאת הפוזה הזו של מארק הקרינו על המסך בגדול, הבנות איבדו את השפיות שלהן (טוב גם אנחנו) ומארק הסמיק כולו איזה מתוקקק...
ע עפטוב New member 13/5/06 #3 אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי בעולמי עולמות של העולמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עלייך, מתה להתחתן איתך ולעשותך האישה המאושרת בעולם, אין לך מושג כמה אני מתה עלייך כרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאא אני באקסטזה מוחלטת!
אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי בעולמי עולמות של העולמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עלייך, מתה להתחתן איתך ולעשותך האישה המאושרת בעולם, אין לך מושג כמה אני מתה עלייך כרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאא אני באקסטזה מוחלטת!
F FourMinuteWarning New member 14/5/06 #6 ../images/Emo3.gif היא היתה חייבת לשים כתוביות דווקא עליו??!!
R RobbiesOfficialBabe New member 14/5/06 #7 דיייייי../images/Emo3.gif את הורגת אותי!!! שמישהו יקלף אותי מהמסך