עופרה יש לי שאלה

פנינה51

New member
עופרה יש לי שאלה

בספר מדברים על כך שמי שרוצה לרדת במשקל צריך לא לחשוב מחשבות שמנות מה זה מחשבות שמנות?

ע ו פ ר ה

New member
מחשבות שמנות

אני יכולה לספר לך על חוויה שעברתי לפני 15 שנים. הגעתי למטפלת אלטרנטיבית (לראשונה בחיי). הגעתי אליה עם בעיות גב ובין השאר היא הנחתה אותי לתזונה אחרת ועשתה לי דיקור. ירדתי במשקל במהירות ובקלות. (17 ק"ג בשלושה חודשים). אבל.... ואבל גדול: כל הזמן חיכיתי שזה ייגמר וארד לסטודיו שלי (באותה תקופה יצרתי שטיחי קיר מפיסות בדים quilts) ואחסל חבילות שוקולד. אני חושבת שזו מחשבה שמנה. לדמיין את עצמי שמנה זו גם מחשבה שמנה. לחשוב על הקלוריות כל הזמן בעיני זו גם מחשבה שמנה, ואולי יש שיחלקו על דעתי. בגדול אני חושבת שאת צריכה לדמיין את עצמך רזה, בכושר, אוכלת דברים שמזינים אותך ועוזרים לך לתחזק את הגוף ואת הנשמה (כלומר לא רק חסה). בהצלחה עופרה

פנינה51

New member
עופרה יקירתי

מאז ומתמיד הייתי אישה רזה תמיד הייתי הולכת ברגל ,רשומה למכוני כושר מאז הפטירה הפתאומית של אחי העליתי 10 ק"ג ,ואני פשוט לא מצליחה להוריד אותם או יותר נכון ,לא רוצה להוריד אותם אני יכולה להוריד אותם-אבל עצם העובדה שאני אוריד אותם ,זה כאילו אחי נעלם איתם מה את אומרת? איך אני יכולה לשכנוע את עצמי שאף על פי שאני מורידה במשקל,אחי נשאר איתי בלב בסופו של דבר. כי לפני מס' חודשים ירדתי 4 קילו ממשקלי ,ומיד עליתי אותם נורא פחדתי מהירידה אודה לתשובתך

ע ו פ ר ה

New member
היי פנינה

צר לי לקרוא על אחיך. אני מציעה לך משהו ומקווה שזה יעבוד. תכתבי על דף משפטים חיוביים. המשפטים שעולים לי בראש הם: אני זוכרת את אחי. אני משחררת את המשקל העודף שהוספתי לעצמי. אני בוחרת להיות רזה. תקראי אותם בבוקר יחד עם התודות לפתיחת יום חדש ובערב יחד עם התודות לסיום היום. ב - NLP ישנן טכניקות שונות לעשות הפרדה בין הדברים (אובדן ועלייה במשקל, למשל). ישנן טכניקות שעוזרות בתהליך. חשבתי לכתוב לך אחת, אבל כשהתחלתי לכתוב חשבתי שזה עלול להיות קשה בלי הנחיה. אז אני מקווה שלכתוב ולקרוא את המשפטים יעשה את העבודה. תוכלי להמציא משפטים אחרים שיעזרו לך, כיד הדמיון הטובה עליך. באהבה עופרה

למעלה