עופר העלה את השאלה הבאה לדיון:

rmoses1

New member
עופר העלה את השאלה הבאה לדיון:

(זה פשוט לא הוקפץ כי זה שייך להודעה ישנה, אז החלטתי להקפיץ) מה עדיף בדברים כאלה... שיעורים פרטיים או כיתה... כי בניגוד למתימטיקה, לדוגמא, כאשר לומדים שפה, עדיף להיות חשופים לדינמיקה מהסביבה... לשיחה... למלים חדשות... מצד שני, אין כמו היחס האישי וההאזנה המלאה לתלמיד אחד בלבד... מה אתם אומרים, אנשים? זו התשובה שלי: • שאלה עם יותר מתשובה אחת... אני אישית חושב שעדיף לקחת קורס, בגלל שאתה נמצא במסגרת וחשוף לדינמיקה ומנהל שיחות עם אנשים, מצד שני, יש כאלה שקורס פחות מתאים להם בגלל 2 סיבות: א. סדר היום שלהם לא מאפשר לימוד מסודר בקורס. ב. הם צריכים להיות בסביבה פחות מלחיצה ולהתקדם בקצב שלהם, בלי לחשוב שאנשים אחרים כבר מתקדמים הרבה יותר. אז כדאי לכל אחד לעשות את השיקולים שלו ולבחור. ראובן ומה דעתכם ???

SBK

New member
וגם....

למוד עצמי אינו יכול לתת תשובות לכל השאלות ויש תמיד צורך בפתרונות המתאימים לכל אחד באופן אישי דבר שמורה בקורס כן יכול לעשות. כמובן שאם יש אפשרות לעזרה שכזו במסגרת אחרת למוד אישי אפשרי. יוסי

Imperia

New member
עוד בעיה עם לימודים בכתה

היא שהרבה פעמים קשה למצוא כתה שמתאימה בדיוק לרמה שלך, ואפילו אם אתה ממש מתחיל (ואז זה אמור להיות קל - אתה פשוט לומד עם המתחילים) - אתה עשוי למצוא את הכתה מתקדמת בקצב הרבה יותר מהיר ממך - או הרבה יותר איטי. זה די מבאס לגלות שאתה בין היחידים שעושים שעורי בית ולכן אתה שולט בחומר, בעוד שאחרים צריכים עוד ועוד חזרות. אני הייתי אומרת שהדרך האופטימלית היא קבוצה קטנה מאד (גם יכול להיות בעיה, צריכה להיות אפשרות להחליף את הקבוצה בהתאם להתקדמות האישית ולסינרגיה הקבוצתית...), או קורס משולב - שיעורים פרטיים ומסגרת תרגול קבוצתית.

perrinat

New member
לפי דעתי...../images/Emo103.gif

עדיף בכיתה, אבל זה תלוי בבנאדם!!! אני יותר אוהבת שיש מורה שאפשר לשאול אותו שאלות וזה התפקיד שלו (למרות שגם באינטרנט אפשר לקבל תשובות...) אני גם אוהבת שיש אנשים שאפשר לדבר איתם על הנושא המשותף - ספרדית... (למרות שגם את זה אפשר לעשות באינטרנט...) וכשלומדים שפה חשוב גם לשמוע אותה הרבה (שוב, אפשר טלויזיה או אינטרנט...) ותלוי גם ברמת ידיעת השפה..... בקיצור, כמו שאמרתי בהתחלה - תלוי בבנאדם
(אני אישית הייתי מעדיפה כיתה)

למעלה