עופר השרשור הקודם נמחק אתמול אז הנה מה

גידעון1

New member
עופר השרשור הקודם נמחק אתמול אז הנה מה

שביקשת. אם אתה זוכר אתמול אמרת לי שלא ניתן להבין מדבריה שהיא דורשת שחיילי צהל ילחמו פנים מול פנים ושלא ניתן להבין מדבריה שהיא דורשת שחיל האויר לא יופעל. אז הנה ציטוט של דבריה המדוייקים: "גם רצח של חמאסניקים / ג'יהאדניקים / או פתחניקים , מלמעלה , מהאוויר, זה טבח.] זה לא שהחיילים נלחמים איתם כבכל מלחמה.. הם פשוט טווחים.. ומי שנפגע - נפגע."

../images/Emo88.gif

1. אם מנהל הפורום מוחק הודעה / תגובה או שרשור שלם, זה על מנת שיימחקו לתמיד, ועל מנת ללמד לקח מסויים.. ולהזהיר. 2. אם יש או אין לי דרישות כלפיי חמאס או צבא ההשמדה לישראל , שלפני שנים לא רבות היה צבא ההגנה והבנייה של ישראל... זה לא עניינך. אני אמסור להם בעצמי את תגובותיי , מחר בהפגנה. ובשם חברי הפורום כולו, תפסיק לקשקש, לברבר , להעתיק תגובות על מנת לשלהב יצרים, תתבגר ותמצא לעצמך חיים, שאינם חיים של אדם אחר. S

זה פורום לדיונים, לא לוח מודעות - לא מתחילים

נושא בלי להתמודד איתו עד שהוא מיצא את עצמו בדיון. אי אפשר להאשים בטבח כאשר בפירוש אין טבח וכאשר מוכיחים לך שאתה טועה לברוח ולהתבכיין.

אם לא היית שם - תשתוק.

פשוט מאוד, תכבד את הסבל של מי שכן איכפת לו, ותשתוק. סייג לחוכמה שתיקה. ואני בטוחה, שלא היית שם.

הסבל היחידי שרלוונטי הוא של שדרות כבר 7 שנים.

מה שקורה בעזה - תוצאה של החמאס, תכניסי את זה לראש שלך, לא קשה. לעזתים אין שום זכות להתבכיין, הם בחרו בחמאס, שיעשו הפיכה, יפסיקו את הקסאמים והכל יחזור להיות נורמלי. ניגון על הרגשות זה ילדותי ואידיוטי, במקום לעשות הצגת מסכנות לכל העולם שיטפלו במקור לצרות שלהם - החמאס.

klod bokevski

New member
להגיד שהעזתים לא יכולים להתבכיין זה בעיתי

גם אנחנו בחרנו באולמרט, ובכל זאת מתבכיינים כל הזמן (ובצדק)

למעלה