עופר עיני הבן זונה!

• פותח הנושא otk
  • פורסם בתאריך

otk

New member
עופר עיני הבן זונה!

סעמק, מה שביתה עכשיו. רק שלא תיגרר עד הראשון באוגוסט, יש טיול לגרמניה. מדינה מזדיינת :(

תמיררר

New member
מדינה מסריחה!!!

ולא רק בגלל השביתה. גם בגלל החנינה לנעמי בלומנטל המושחתת המחייכת. אז מה אם בעלה נפטר?! מה זה קשור? היא עברה עבירה והיא חייבת להיכנס לכלא, וזה לא משנה כל מה שמסביב. אבל למזלה יש לה כמה חברים טובים (דליה איציק, שמעון פרס, רני רהב והשר משפטים האפס הזה) ועוד כמה פוליטיקאים שמפחדים להיכנס לכלא ותומכים בה. היא גנבת והמקום שלה בכלא. איזה מן דוגמה זאת לציבור? ושתפסיק לחייך כבר. מדינה מגעילה!!!!!!!!!!!!! פסיכומטרי מגעיל!!!!!!!!!!!!! נרגעתי :)

IrIsH BaBe

New member
פסיכומטרי מזדיין!!!!!!

*אני פורשת*

תמיררר

New member
אני אחריך

הגיעו מים עד נפש... בן זונה מי שהמציא את החרא הזה. המדריך שלי אמר לי שעל כל שבוע שאני מחזיק הוא מזמין אותי לפלאפל ביום חמישי. אז בנתיים יש בשביל מה להישאר. עד שיימאס גם מהפלאפל. מי המציא את המבחן הזה?!?!!?!?! :(

תמיררר

New member
הלוואי

בנסיעה ניגש השבוע.. אני רק בספטמבר. בהצלחה באמיר דרך אגב.. :)

הטRולית

New member
ואתה כבר לוקח את זה כל כך קשה?!

אוי אוי אוי. בד"כ נשברים בסוף.. כולה פסיכומטרי, לא ילך, תמצא פיתרון אחר..

IrIsH BaBe

New member
שמעי ילדה

ניסיתי כל דרך אפשרית אבל המתמטיקה שברה אותי. אני בחיים לא אסתדר עם החרא הזה

הטRולית

New member
גם את התחלת לקרוא לי ילדה? מה יהיה?!

לכל אחד יש את החלק סרטן שלו בפסיכו. לי זה היה האנגלית. ותכלס, לא שהכמותי בא לי בקלות, אבל אחרי כמה תירגולים קולטים את הפרנציפ..

BenisaaC

New member
גם אותי היא שברה

דיי התגברתי על זה לא לגמרי אבל הולך לי בסדר בכמותי

ק ד ו ש

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

ההקלה הזאת לנעמי בלומנטל ממש אבל ממש לא מובנת לי. עם כל איך שהפוליטיקה נראית, עד שנתנו עונש נורמלי לנבחר ציבור אז מקלים בו? איפה ההרתעה? עכשיו מדברים כבר על חנינה או הקלה בעונש לעמרי שרון. לאזרח קטן לא היו מקלים בשום עונש.

תמיררר

New member
זה יותר חנינה מהקלה

ממתי בכלל מתייחסים לדברים שמסביב כדי לנמק חנינה? פעם היה סיפור על איזה אתיופי ברחובות שרצח ילדה בת 17 אחרי שאנס אותה. לפי מה שהבנתי לילד הזה היו את החיים הכי קשים בעולם. מישהו בכלל חשב להתייחס לזה? וכן, רצח זה כמו גניבה, במיוחד אם היא מתבצעת על ידי חבר כנסת. ועוד אחרי שהוכיחו שהיא ניסתה להפיל את התיק על הנהג שלה. אז עם כל הצער וההזדהות עם הדמעות תנין של הבן שלה, לא יזיק לה לשבת כמה חודשים בכלא. שר המשפטים ושמעון פרס יורקים עלינו ואנחנו חושבים שזה גשם.

Lady McBeth

New member
עד כמה ששר המשפטים יצא אפס בעניין הזה..

הוא די תותח בכל מה שקשור להגבלות שהוא רוצה להעביר לגבי ביהמ"ש העליון. סתם , שתדעו.

למעלה