עופר ראית את הפרק?

די עיצבנה אותי הדמות שהוא עשה שם.... ../images/Emo4.gif

דוקטורנט, "מודרני", אבל שוביניסט כמו שייח סעודי.... הצחיק אותי איך מאיר נהיה קצת לאומן-קנאי בגללו.. מאיפה השיג חולצה כזו עם
?
והמאפיונר ההוא חסן בכלל קרע אותי... עם האחוזה, הבריכה והציפור הדורסת שהוא ליטף שם...
ואבו אמג'ד פחד ללכת עם אמג'ד לסגור איתו חשבון
"רגע, תראה לי איך הוא עשה לך עם היד??" שחקן משכמו ומעלה, סלים דאו הזה.... נראה לי שהמשחק שלו הכי משכנע שם.

האמת שהדמות של אבו אמג'ד היא קטלנית

היא באמת אחת הדמויות המגעילות שיש שם, כאילו הכל בסדר איתו יעני חביב ומשעשע, אבל מכל מה שהוא עושה הוא יוצא מה זה רע- רואים שאין לקשוע שמץ סימפתיה לטיפוס הזה. וראית איך יצא מאיר פתטי עם הקמצנות שלו עם הפרחים? תביא לי פרחים משהו גדול שימלא את כל הדירה, בסוף יצא פארש עם פרח אחד
ונזאר היה באמת דמות מגעילה.

אתה חושב?

אני לא בטוח שיש קשר לסימפטיה של קשוע... לי אבו אמג'ד דווקא מזכיר את ארצ'י בנקר... דמות שלא ממש אפשרי למצוא כזו במציאות, וקשה להגדיר אותה כ"מעוררת הזדהות" במובן המקובל של המילה - אבל בכל זאת יש בה משהו חביב ומשעשע. נראה לי שלזה בדיוק קשוע התכוון. וסלים דאו עושה את הדמות הזו בצורה יוצאת מהכלל.. פשוט מדהים איך מכל הדמויות, תמיד אני מחכה לראות מה אבו אמג'ד יאמר ויעשה עם הסיטואציה - והוא אף פעם לא מאכזב.. תמיד מצחיק. גם אם הטקסט חלש, המימיקה של סלים עושה את הדמות... אגב, אתה בטוח שזה מאיר שיצא פתטי עם קמצנות? אני ראיתי את זה כמסר אחר לגמרי - משהו כמו "תראו איך הקידמה הרגה את הרומנטיקה". פעם אפשר היה לצאת לשדה ולקטוף פרחים מכל הבא ליד - היום רק הכסף מדבר, וצריך הרבה כסף כדי לדבר...

NELLY

New member
לא אהבתי...הוא רגיל לא חתיך...

גברים מדסקסים אם חתיך או לא חתיך???

מה ישלך אחותי

הוא נראה טוב למדיי ומי גברים פה שכתי עופר גלעד --- עופרה גברררררר ---- גבררתתתתתתתת סלטעון עצבני -------- סלטעונהה

NELLY

New member
../images/Emo6.gif

אז מי אני מה אני??? בחורה או בחור?? למי אני שייכת?? רוצים אותי??? (לקוח מהמילים של אמג'אד לפסיכולוג
)

למעלה