עוצו לי עיצה בבקשה

KittnPaws

New member
עוצו לי עיצה בבקשה

אני אחגוג עם יקירי שנה בדצמבר (27 לדצמבר ליתר דיוק) והייתי רוצה לעשות משהו מיוחד איתו, משהו שישלב טיול רומנטי איפשהו בצפון ואולי איזה צימר נחמד (על צימרים דווקא יש לי מספיק מידע) אבל יותר על טיולים חביבים ורומנטים באיזור...מישהו יכול להציע משהו? (ובאותו נושא אם מישהו יש לו המלצות למסעדות באיזור גם יתקבל בברכה) לי אין בעיה עם הליכה ממושכת אבל הוא קצת יותר פדלאה, אז משהו...עדין יותר

הדרומי

New member
אז ככה בגלל שיש עוד פדלאה כמוני

וזה כבר טוב
אז שהיה ב
ועים אתם גרים במרכז אז לקחת רכבת לנהריה ומשם לדאוג מראש ל
{לימוזינה יש דבר כזה} לראש הנקרה מתחת לקיבוץ יש להם מקום להעביר ערב רומנטי כזה עים ג´וזי לאוהבים וארוחת ערב לאור הנרות לילה שאפשר להעביר שם גם . אפשר לשלב טיול לילי לנקרות עם עדין נשאר כוח לזה ובבוקר לחזור ברכבת למרכז שיהיה לכם רק
זוהי כמובן רק
שלי יש גם את מסעדת אסטושה במושב לימן ויש את גן הבאיים בעכו
הדרומי

KittnPaws

New member
גם אתה וגם beni165

המלצתם על ראש הנקרה אז כנראה שלשם אפנה, מאחר שחברי הנו ממוצא רוסי ולא יצא לו לתור את הארץ כמו שלנו טחנו אותה בילדות אז מן הסתם הוא גם מעולם לא היה שם, תודה רבה

danistar

New member
פדלאה הה .. ../images/Emo9.gif

איפה נעלמת ?? לא בפורום ולא בצ´אט . אני מוצי עליך צו חיפוש . דני

beni165

New member
שוב נפגשים

גליל מערבי מתאים?? עוגן במושב מנות - מליון צימרים מדהימים עם נוף להרים, וגם כמה מסעדות - מזרחית לנהריה כך שתמיד אפשר לרדת לקניון. טיולים - ראש הנקרא - גם למי שהיה שם פעם מאוד רומנטי ומדהים, יש שם גם בית קפה בניקרות אבל אני לא בטוח שהוא עובד בחורף. מבצר המונפורט - לא צריך לעשות את כל הסיבוב, יש חניון קטן דרומית למבצר שממנו זה בערך קילומטר הליכה אולי פחות - ובאמצע השבוע אין שם בכלל אנשים כך שזה מקום מושלם לפיקניק. אפשר להגיע לשם בשביל עפר טוב מדרך שיוצאת ממנות. אגם מונפורט (לא ליד המבצר) גם אופציה. ועם המבצר לא היה קשה מדי אפשר גם לעלות (מכביש אחר - יותר צפונה טיפה) למערת נמר או איך שלא קוראים לה היום. יש עוד מלא מה לראות שם ועכו לא רחוקה והים ובכלל חצי צ´לה

KittnPaws

New member
הדפסתי ושמרתי

תודה. בעוונותיי הרבים אני מקווה כל פינת חמד בדרום ומרכז אמריקה אבל את ארצנו הקטנטונת אני מכירה רק מטיולים שנתיים
אתם מוזמנים לזרוק עלי עכשיו תפוזים (תוצרת ישראלית בלבד בבקשה
)

danistar

New member
בתור יליד הגליל המערבי

שגדל בנהריה על לאחר הצבא .. אני נזכר בהרבה נשכחות . אכן חבל ארץ מקסים ומה שאמרו הדרומי ובני אכן מומלץ .

הדרומי

New member
נו תראה מה זה אנשים פויי נו נו נו ../images/Emo8.gif

את חו"ל חרשו ואת הארץ רק בתור ילדים בטיולים שנתיים
אז עים אתם עים רכב אז קחי אותו לפקעין הישנה לנגב איזה חומוס עים פיתה ככה אצל רעיה מה יש שירגיש את ארץ ישראל קצת ועדין לא סיפרת איפה אתם סגרתם באיזה צימר\מלון כי גם שם בצימרים יש כול מני סוגים מערת הקשת לא הולכים ברגל כמעט חונים והולכים למערה .ואת השוק של עכו אסור להפסיד חיבים ללכת לראות לו את השוק. ואולי גם את כפר חורפש לשאול על המוזאון למורשת הדרוזים שם . בהצלחה .

לחרוש את חו´ל ולזרוע בארץ

דרומי דרומי .... בוא להתעדכן בצפון אצל רעייה אוכלים התיירים אווירה כייפית ומיוחדת במסעדת " המערה " - לא ציינתי קודם כי היו כבר כל כך הרבה מסעדות דרוזיות וטעימות. חומוס ..... רק אצל אבו גורג´ או סעיד בכניסה לשוק בעכו ואם כבר מערת הקשת + עוד קצת רומנטיקה === ממש ממול לרדת למערת נחל נמר ( להצטייד בפנס ) עשיתי לך חשק לבקר ???

הדרומי

New member
את האמת רק קצת ולמה זה אז

ככה זה שאני "מת" על הגליל המערבי" את זה אנחנו כבר יודעים
דבר שני למה שלא ילכו לאורי בורי לאכול דגים
ואמרה רוצה טיול קל למה הוא קצת עצלן בהליכה
ומעניין מתי היוא אצל רעיה לאחרונה תיריים
נ.ב בעכו יש את מערת הטמפלרים שמה
נ.ב 2. רק לפני חודשיים יצא לי לחרוש את האזור ותאמיין לי אני מת להיות שם עוד פעם באזור
יש חשק אבל איך אומרים אין לי זמןןןןן

מסעדות בצפון

הצפון בתקופה הזו יהיה יפה , אם מזג האוויר יהיה לצידך . רומנטיקה יפה בכל מקום באזור ( וצימר מיוחד אכן יעזור בנושא . ולמסעדות : מסעדת המרפסת בכפר הדרוזי חורפייש - מקום נטול רומנטיקה , פשוט אבל אוכל טוב מאוד . מומלץ אם מגיעים לטייל באזור מירון , הר אדיר, מערת פער וכד´ . בסג´ור ( כביש עכו כרמיאל - צפת ) ישנו מקומי בעל צימרים ובלי קשר ללינה הוא מארח לארוחות .... שמעתי חוו´ד טובות מאוד הן על הצימר והן על הארוח ( לצערי לא מוצא את הכרטיס שלו אבל הוא ידוע ומוכר ). עם נוסעים דרך הכפר מע´אר מסעדת ע´אזי - מסעדה טובה סבירה מאוד במחיר . ועם מסעדות דרוזיות לא לטעמך ובא לך .... מסעדה סינית " ציינה גריל " בצומת אפק מסעדה טובה מאוד ובצהריים העסקית שם מעולה מכל הבחינות .

למעלה