עוצו עצה- אולי אני משוגע?

מתלבט5000

New member
עוצו עצה- אולי אני משוגע?

אני נשוי + 3 מעל 40, מעולם לא בגדתי, אוהב את אשתי והיא גם חברתי הטובה ביותר. אם אביט לאחור על הנשים שהיו לי, הרי שהיום אני יודע שבאמת אהבתי רק שתים - האחת שנקרא לה "הלנה" שהיתה חברתי בעת שהייתי חייל (לפני למעלה מ 20 שנה...) והשניה - אשתי. את הלנה לא ראיתי כ 20 שנה. לעומת זאת לא שכחתי. אני מניח שהייתי חושב עליה ועל מה שהיה ביננו - מדי כמה חודשים. נצרתי את הזיכרון. לפני כמה שבועות , מצאתי את עצמי חושב על הלנה יותר ויותר, ויותר. ממש כאילו קלטתי איזה שדר. וראה זה פלא, ביום הולדתי שחל לאחרונה, קבלתי פתאום אימייל , תנחשו ממי ??? היא מצאה אותי באתר חבר'ה. השאירה לי הודעה מוקלטת בתיבה הקולית. כששמעתי את קולה, משהו קרה לי. הרגשתי שאני מבין ויודע ומרגיש ב ד י ו ק את מה שהיא מרגישה...ושרע לה. התעורר בי גל רגש וזכרונות, כאילו חזרתי אחורה בזמן. התכתבנו מעט, קצת זכרונות טעונים, ושוב קראתי בין השורות את מה שלא נכתב בפירוש. הרגשתי שלא טוב לה. כאילו שהיא כמהה אלי, שאעזור. הלנה נשואה כ 20 שנה + 3, בגילי. כשביקשתי שנדבר אמרה שאינה מוכנה לזה עדיין.... לאשתי סיפרתי על האימייל שקיבלתי אבל לא על ההמשך, או על מה שהרגשתי. המחשבות על הלנה הטריפו אותי. פשוט לא יכולתי להפסיק לחשוב עליה, להיזכר בפרטי פרטים של הסטוריה נושנה, לחפש תמונות באלבום. גם היא שמרה את העניין לעצמה אבל האימייל היה לא בטוח. אחרי כשבועיים,באיזה בוקר לא התאפקתי, מצאתי את הטלפון בביתה, וצלצלתי. היא ענתה. מייד ידעה שזה אני. בכתה. דיברנו שעה. הרגשתי רגש בעוצמה ומסוג שלא הרגשתי שנים....להט משונה שכבר שכחתי אותו. כנראה אהבה. והשאלה ---------- מה עושים ??????????????????? להיפגש? אני ממש לא יכול לוותר על לראות אותה. אפילו אם הקסם יתפוגג כשניפגש, מבוגרים ביותר מ 20 שנה.....הרי לא ייתכן שיש עדיין מעין גחלת לוחשת כזו ששמרה על אהבת הנעורים שלנו? אבל מה אם זה לא יתפוגג ? אז לא להיפגש ? נראה לי אדיוטי. זה מעגל שמחייב סגירה. כבר עכשיו אני מרגיש שאני בוגד באשתי, שאותה אני אוהב. אמנם יש פינות, אבל יש אהבה, יש סקס, יש חברות. אז מה ? וזה ל א עובר לי לבד, לא. כבר למעלה מחודש.

l o v e u2

New member
הוו....קראתי את מה שכתבת....

והיו לי פרפרים בבטן... שמע נא לי "אהבה" פורצת גבולות... אני מציעה לך לא להפגש איתה ואתה יודע מה ספר לאישתך על הכל ספר לה מה אתה מרגיש מה הרגשת ספר לה מה שסיפרת לנו הכל הכל ... אם בעלי היה אומר לי את זה היה עולה בליבי דאגה אבל גם נחת שהוא סיפר לי את אשר על ליבו ושהוא לא רוצה לחרוג מהאהבה שלו אליי... ספר לה אולי היא הפתרון אולי תפגש איתה עם אישתך? אל תעשה את זה לבד או אל תעשה את זה בכלל... בהצלחה..

l o v e u2

New member
הוו....קראתי את מה שכתבת....

והיו לי פרפרים בבטן... שמע נא לי "אהבה" פורצת גבולות... אני מציעה לך לא להפגש איתה ואתה יודע מה ספר לאישתך על הכל ספר לה מה אתה מרגיש מה הרגשת ספר לה מה שסיפרת לנו הכל הכל ... אם בעלי היה אומר לי את זה היה עולה בליבי דאגה אבל גם נחת שהוא סיפר לי את אשר על ליבו ושהוא לא רוצה לחרוג מהאהבה שלו אליי... ספר לה אולי היא הפתרון אולי תפגש איתה עם אישתך? אל תעשה את זה לבד או אל תעשה את זה בכלל... בהצלחה..

l o v e u2

New member
למתלבט....../images/Emo23.gif

shesheshe

New member
למתלבט ....

SmellyOne

New member
אני דווקא חושבת..

שכדאי, למעשה אתה חייב (לדעתי, כמובן) לספר הכל לאשתך.. תגיד לה כמעט מה שאמרת לנו.. תוותר פשוט על החלק שלפני האי מייל.. כי היא יכולה לקבל את זה באופן שונה ממה שאתה באמת מרגיש כלפי זה.. תגיד לה שאתה אוהב מאוד, מבחינת הכל, חברות, אהבה וסקס אבל כשראית את האי מייל פתאום הרגשת שאתה חייב לסגור את המעגל הזה. תיפגש איתה. בלי אשתך.. אבל כמובן כמובן תגיד לה שאתה הולך להיפגש איתה.. אני מאמינה שאחרי למעלה מ20 שנה הנישואים שלכם חייבים להיות מבוססים על אמון. תבהיר לה שאין לך שום כוונה לבגוד בה, אבל אתה חייב לדבר איתה, חייב לראות אותה. אל תבגוד באשתך או תיפגש עם הלנה בלי שאשתך יודעת (שמבחינתי זו למעשה בגידה..) במקרה שתיפגשו, אל תעשה שום דבר שיפגע באשתך או בנישואים שלכם. בנוסף, אני מציעה שאחרי תיפגשו פעם ראשונה, כדאי גם לתכנן פגישה משותפת של שתיהן, איתך כמובן, אם תראה את שתיהן יחד ותשבו ותדברו אולי יהיה לך הרבה יותר קל להבין איפה אתה עומד ומה בדיוק אתה מרגיש. בהצלחה.. אני אשמח לקבל עדכונים!
גל.

לך תראה את הלנה 20 שנה עברו

היא לא אותה נערה שאהבת היא כבר אישה אחרת עם ראש אחר לגמרי ממה שאהבת. אז לא בטוח שתתאהב בה שוב... היא כבר הלנה אחרת רק הזכרון נעורים יש בה לא יותר. ואגב אם לא תפגש איתה. כל חייך תחשוב על אותה נערה הלנה שלך...אז למה שלא תסגור את זה עכשיו לתמיד. ותראה שלא הפסדת שום דבר ההיפך...אולי תואמר טוב שזה נגמר פעם.

תתפכח 20 שנה?

לא הייתי אומרת לך לא להפגש אולי באמת פגוש אותה ואז הקסם יתפוגג לעת עתה אל תספר לאשתך בכדי לא לפגוע בה חבל להרוס את מה שבנית במשך 20 השנים חבל לך על המסגרת הבטוחה שיש לך בקיצור חבל לך על הכל בקיצור אל תשבור מסגרות שלא תוכל לבנות מחדש

אז ככה.... מהניסיון../images/Emo10.gif../images/Emo31.gif

קודם כל אל תספר שום דבר לאשתך!!!!!! ברגע שתספר לה, אין דרך חזרה!!!! אז קודם תלך ותראה את הלנה, אתה חייב לראות אותה זה הרי לא יעזוב אותך. אין טעם להגיד לך להתאפק, זה חזק ממך. תאר לך שתפגוש אותה ופתאום לא תבין מה אתה עושה שם וירד לך ממנה לגמריי ורק תרצה לברוח..... כמו שנאמר כאן מקודם, עברו 20 שנה.... זאת אפשרות, לא? אז בשביל מה סתם לזעזע את המערכת עם האישה? יכול גם להיות שתרצו שניכם "לסגור מעגל", ולהיפגש פעם או פעמיים, ואז שניכם תתעוררו ותחליטו שלא כדאי לסכן את הקיים, ותיפרדו. גם זו אפשרות, לא? אז למה להכאיב לאישה , סתם בשביל שני מפגשים? לא חבל? מתי כן לספר? אם אתה רואה שמתפתח כאן סיפור שהוא מחוץ לשליטתך, סיפור שישפיע על חייה של אישתך, סיפור שמחייב מחשבה לגבי העתיד - רק אז צריך לשתף אותה וליידע אותה. לפני זה פשוט אין טעם. ולגבי הלנה - זה שרע לה והיא בוכה - לא צריך להשפיע עליך. אתה לא חייב לפתור את הבעיות שלה. תהיה איתה רק אם אתה רוצה ולא מרחמים. אז שיהיה לך בהצלחה, ובהזדמנות זו שלום לכולם, זו הפעם הראשונה שלי כאן, הנושא קרוב לליבי ובטח עוד אופיע כאן..... חג שמח
אישה...

לא יודעת אם החלטת או לא אבל...

קל להשיא עצות מהצד, קל לבטל עצות מהצד אולם... מנסיון! אני אומרת לך כפי שנאמר לפני לא!!!!! לא לומר דבר לאישתך ואני אסביר את עמדתי אין דבר יותר שברירי מאמון ומבטחון במערכת יחסים יחד עם תחושת הכרת התודה של אישתך על הכנות יגיעו חששות ופחדים שנובעים מהיותנו בני אדם עם כל המשתמע מחולשותנו כרגע כל הרגשות הרוחשים וגועשים בך מבוססים על זכרונות, על עבר שבהיותו שונה מהמצב הקיים, של חייל צעיר משוחרר מעול וחובות ומחוייביות החיים של אהבה שהייתה חופשיה ומלאה גם היא, אולם לחיים יש כח משלהם ואתה נמצא כיום במערכת עם אהבה מסוג אחר וברור שההעובדה שלתפע משהו זקוק לך וההבטחה שהזכרונות מעלים של אהבה שונה מרגשת מפעימה נותנים בך אותותיהם אבל, בין אם תחליט להפגש איתה או בין אם לאו אל תערער את חייך מבלי שאתה בטוח ומשוכנע שיש בסיס וסיבה טובים מספיק. בהצלחה

טאKילה

New member
שלום לך מתלבט..../images/Emo39.gif

אתה זוכר אותה מלפני 20 שנים, היא זכרה אותך ביום ההולדת שלך.. פלאי פלאים אחרי 20 שנים. אם תעמיק במחשבה,איפה היא היתה כל השנים? היו לה חיים,היה לה טוב. יש גם לך חיים טוב לך אתה אוהב. הבחורה הגיעה לאתר חברה לחפש את העבר לא חושבת שזה בתום,[אולי אני טועה]. היא באה לחפש ומצאה משהוא מהעבר אהבה שהיתה, כי החיים הזוגיים שלה כבר לא מאושרים, אולי היא ביכלל לקראת סיום,ולמה לא לחדש קשר ישן. ומה אכפת לה מהזוגיות שלך ומאישתך. הלנה זקוקה למשהוא בשבילה,ולא חשוב המחיר שאתה תשלם. זו עוד אפשרות ובטח רחשי הבטן שלך יובילו אותך למקום הנכון. חג שמח..

מקרה הפוך לשלך...

חיפשתי אותו, חודשים חיכיתי לתגובה ממנו והיא הגיע, ידעתי שתגיע... אני עוברת תקופה קשה בחיי אך בלי קשר אליו, רציתי להתחבר לעבר שלי ואולי בתוך תוכי רציתי שהוא יהיה במצב דומה לשלי, כדי שנוכל להתחבר שוב, אך המצב שונה והוא מאושר בנשואיו ואוהב את אישתו, אך יודעת שלא אעשה שום צעד כדי לגרום לו לוותר על האושר שלו, אך שמחה שהקשר נוצר מחדש. אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לעמוד בפגישה כזו "אל תיפגש", אך אם ברצונך לחזור לו לרגע אחד לעבר ולראות את זו שהיתה פעם אהבת חייך, תפגוש אותה אך שמור על הגבולות שלך, כדי לא להיפגע ובוודאי כדי לא לפגוע באישה שאיתך עכשיו שאתה כל כך אוהב.

מתלבט5000

New member
קראתי את הכל - תודה

איך זה שיש כאן רק נשים ? ושום גבר ? עוד יומיים חלפו, המצב לא השתנה מהותית. אני הולך להיפגש איתה, ולא אומר בינתיים כלום לזו שאיתי. אם תרצו לשמוע את ההמשך - ואני אחוש צורך לכתוב - עוד אחזור

מ ופרעת

New member
../images/Emo123.gifמה אם

בטח שאני רוצה לשמוע עוד אייך היה? היא עדין אותו הדבר(בטח שלא) אמא אני מזה סקרנית פרטים נווווו

למעלה