עוצו עצה

ליזי38

New member
עוצו עצה

לבן זוגי יש בת מנישואיו, מאחר וה
שלו מנעה ממנו לראות את הילדה הוא הגיש תביעה בבית המשפט על מנת לכפות את הסדרי הביקור או לחילופין להורות על הקטנת מזונות. בעקבות כך המרשעת התחילה לתת לו לראות את הילדה אבל בתנאיה שלה כלומר רק בשבת בבוקר ורק אצלה בבית ועוד כהנה וכהנה. בינתיים נולד לנו פיסטוק ומיותר לציין שבן זוגי מאוד רוצה שביתו תכיר את העולל וכמובן הזמין אותה לברית (היא לא באה אמא שלה אפילו לא אמרה לה) והוא כמה פעמים ניסה להביא את הילדה לבית אימו כשאנחנו שם (אני העולל וילדיי שמתים לראות את הילדה)אבל כל פעם המכשפה מטרפדת את העניין ובשבת האחרונה הילדה אמרה לו שאח שלה לא מעניין אותה. אני יודעת שזה פגע בו מאוד ואני ממש לא יודעת איך להעלים את הכאב שלו. מיותר לציין שאני או ילדיי מעולם לא ראינו את הילדה כי אנחנו מצורעים. למישהיא יש איזה קסם
נגד מכשפות? איזשהיא שיטה לאייד את המכשפה?

rolan

New member
פוףףףףף פיףףףףףף ../images/Emo28.gif

אורך רוח, סבלנות אין קץ והרבה אופטימיות - הם שם המשחק. אין קסמים, למרות שהייתי רוצה לשלוף לך כאלה מהכובע, אך לדעתי נדמה לי שאין הרבה ברירות. אלא אם אתם רוצים להכנס לסבך משפטי בו תנסו להוציא אותה ממנו. עם הזמן, יש לקוות שתתרכך האקסית ותשחרר קצת את החבל.

היא שוטפת לביתו את הראש טוב טוב

זה גם מה שקורה אצלנו רק שמדובר בבן... כאשר הוא איתי הוא אדיב, מתוק ואוהב. וכשהוא חוזר מהאקסית הוא אף לא מתגעגע אלי לאחר מה שהיא עושה ואומרת.. ואני כה חוששת שזה יעלה לי במערכת היחסים עם בנו. הוא עוד לא מתייחס אלי רע דגש על העוד לא. טוב לו כשהוא נמצא בחברתי. אומנם עוד לא יצא לי להיות איתו לאחר שטיפות הראש ואני מקווה כי בעתיד תנתן לי ההזדמנות לכך..פחד מקונן בי... אני אוהבת את הילד בכל ליבי והיא מאכילה אותו באוכל מקולקל מתוך קנאה... מה אפשר לעשות...אומנם עבורך זה מאוחר...אך האב בהחלט יכול ולנסות דבר ראשון להזכיר לה בכל הזדמנות כי הוא אוהב אותה ודבר שני לפנות לבית משפט ולהוציא צו המורה על הסדרי ראיה קבועים עם ביתו. בעתיד, אני מקווה כי היא תתפקח. ובמקרה שלי...אומנם מדובר בילד חכם ונבון אך אינני יודעת כמה זמן יוכל להחזיק מעמד עם שטיפות שאין לי מושג מה נאמר בהן...בכל מקרה, אני מקווה שלא ייפול למלכודת שלא רק בור עמוק יש בה, אם כי גם נחשים ששיניהם נוטפים ארס קטלני. קטלני במיוחד נגדי.

ליזי38

New member
לא

נראה לי שמשהוא ישתנה שם, היא ממש מרעילה אותה, הילדה הפסיקה לקרוא לו אבא ובכלל לא איכפת לה אם הוא מגיע או לא. היא כבר בת 7 ובמשך 4 שנים רק ממלאים לה את הראש שהוא רע ולא טוב ואני המכשפה מעמי ותמי

אני, בתור כבת להורים שהסיטו אותה

במשך שנים רבות אחד נגד השני, בת שנטתה להאמין לדברי האב ולהדוף את דברי האם מזו תקופה מסויימת מתפכחת ממה שנאמר. אומנם לא הגענו לקיצוניות כזו ומאז ומעולם לא קראתי להוריי בתואר "אבא" ו"אמא" רק בזמן האחרון אני חושבת אולי זה לא היה כך אם כי דווקא כך. אם אני, התפכחתי בגיל אומנם מאוחר מעט, ללא כל עזרה אני מאמינה שגם אחרים שהם מוסתים יכולים להתפכח. אומנם לא הייתי בת 3 כשהסטות התחילו אם כי בת 7-8-9 אני בכל זאת מאמינה שלכל דבר תקווה גם אם זה יכול להראות כנצח. יש פתגם כזה באנגלית..."מה שהולך גם בא" והכוונה היא לבמורנג. מי ייתן וזה מה שיקרה. את יודעת, הצדק אני נוטה להאמין למרות שייתכן שזה תמים בסופו של דבר ינצח זו מעין תקווה שלי שנשארה מאז התקופה "התמימה" שלא רוסקה על ידי העולם האמיתי.

עלמה 3

New member
את בוודאי יודעת, מכשפות חיות לנצח

לא ניתנות לאיוד
אך, מנסיוני הרב בנושא... קיימת האפשרות , שהוא ימשיך בחיזור אחרי הבת ויפגין בפני ויראה כמה היא חשובה לו בחייו וכי היא ביתו והמפגשים בינהם לא קשורים לאמה. שנית בדרך של מלחמה וזה לא קל בכלל... 1. בפניתו לבימ"ש להפחתה המזונות - רצוי לציין כי האם מונעת את הסדרי הראיה. ואם יש הסכם של הסדרי ראיה ומזונות, האם אמורה לכבד ואם היא לא מכבדת יש את האפשרות למפגש (קצת כוחני ולא נעים) בליווי פקיד סעד מהרשות הקרובה לבית מגוריה בליווי מישטרתי. 2. כיום זאת כבר מאד מוכר, האם המתנכרת - כבר יש תקדימים בבית המשפט. 3. הוא יכול לגשת לרשות המקומית ולקבל שיחה ויעוץ, לעלות בפניהם את הבעיה ולקבל תמיכה ויעוץ גם עבור הילדה. מה שהאמא עושה זאת עברה על החוק,היא לא יכולה למנוע מפגשים עם אביה בכל דרך, הבנתי מסיפרוייך הקודמים כי הילדה הינה מאומצת , מה שלדעתי יכול להקל בקבלת עזרה ויעוץ ממשרד הרווחה או שפ"י, ברשות הקרובה. אני יודעת שזה נשמע רע, אך היום הילדים של בעלי, כבר יודעים ומודעים שאבא שלהם נלחם עבורם. בהצלחה.

ליזי38

New member
עלמה

ניסינו הכל, תאמיני לי, עייפנו כבר היא מפרה צווים של בית משפט חופשי אבל יודעת יפה מאוד לקבל ב15 לחודש את המשכורת שהוא משלם לילדה (2000 ש"ח) ופעם הילדה לא בבית(לדבריה) ופעם היא מרגישה לא טוב, ובפעם אחרת היא עסוקה, נסעה לדודים וכו כו ובכל זאת שום דבר לא זז. היא כבר אמרה בייעוץ שהם היו בו ש"על גופתה המתה" היא תיתן לו לקחת את הילדה לביקור אצלנו בבית. מכשפה או לא?

עלמה 3

New member
גם לבעלי , זה קרה

אבל - פעם אחת שיגיע עם פקיד סעד ומשטרה , זה יראה אחרת.... זה מראה לא נעים ולא רצוי לילדים... איך ממילא החוויות של ההתנכרות ההרעלה וההרס לא נעימות ומשאירות צלקות עמוקות. הם היו ביעוץ פרטי ? או ברשות - כי ברשות יש יותר כח במקרה כזה.

פרח 11

New member
האמת, אין לי כ"כ

מה לייעץ בנושא, אך חיזקו ואימצו. כמו כן, הרבה סבלנות ולקוות לטוב.

בונוסית

New member
צריך המון כוח, לא לוותר ולא להתפשר

אני לא יודעת אם לי הייה הכוחות לראות את הילדים של בעלי כול כך מורעלים נגדי ועוד לחשוב על טובתם - ועל כך תודה ל -
שלו (בהקשר לשרשור החם). ועלמה- כול הכבוד לכם!!!

למעלה