עוצו עצה

ליזי38

New member
עוצו עצה

כפי שסיפרתי ביום ה המשפט בין בן זוגי ל
בקשר להסדרי הביקור והמזונות. עד היום לא נפגשתי איתה פנים מול פנים מעולם, שוחחנו פעם פעמיים בטלפון כשהיא רצתה טובות ממני (בשביל זה הייתי טובה). בן זוגי ביקש ממני לבוא איתו לבית המפשט ביחד עם פיסטוק, עניתי לו שלא ממש בא לי לראות את התפלצת ולא ממש בא לי שהיא תראה את פיסטוק (מחשש עין הרע טפו טפו טפו). הוא מבין למה אבל אמר לי בעדינות שהוא ממש היה רוצה שאני אהיה שם איתו. מה לעשותתתתתתתתתת?

מורכב

New member
ליזי לא ממש הבנתי

היה משפט או לא היה את שואלת כדי ללכת איתו או לא

בטח ללכת

הוא זקוק לך שם ... לא הייתי חושבת פעמיים מפני שזה סימן חזק לקשר בינכם. אני גם חושבת שאם הדיון קשור להסדרי ראיה ,אולי זה חשוב שתהיי שם גם מבחינת מערכת המשפט.

yaeli4

New member
ליזי

לדעתי, לכי. חייבת ללכת. הוא צריך אותך וחייב אותך שם. ואת תלכי ולא תאכזבי אותו. לגבי פיסטוק: א. יש אפשרות להשאירו עם סבתא כלשהי? ב. אם לא, ואת חייבת להיות איתו, אז קחי אותו ותצמידי לו סרט אדום ליד וספר תהילים קטן בין הקפלים של העגלה או המנשא או מה שזה לא יהיה ואולי גם חמסה קטנה ושן שום( רק אל תשכחי להוציא אותה אחר כך שהילד לא יריח כמו רוטב איטלקי לספגטי...) שום עין רעה לא תהיה עליו אחרי זה. מעבר לזה, רק לידיעת כולם, זה לא מה שאני עושה ועשיתי עם הילדים שלי, אבל אני מבינה את החשש ואם הקמיעות האלה יעזרו לליזי, אז לכי על זה. גם בשביל ההרגשה הטובה. ושוב, סליחה אם זה נשמע פרימיטיבי... אבל ניסיתי לזרום ברוח שלך מהפחד שלך מעין הרע... בהצלחה,

yaeli4

New member
ליזוש, מקפיצה לך

שלא ייעלמו לך התגובות למטה בשרשורים.

blonda3

New member
גם אני חושבת../images/Emo45.gif

שכדאי שתלכי. אם הילד יפריע אז תצאי אבל עצם זה שתהיי שם יחזק את בעלך. זה דיון לא קל עבורו. את גם משמשת לו כעדה. קחי איתך את כל הציוד שדרוש לתינוקי..... ומקסימום...תרדי לעשות איתו סיבוב בעגלה(במנשא) ברחוב..... ניסיתי לשלוח לך משהו במסר אבל המחשב נתקע לי באמצע. רציתי לבקש ממך לנסות ולשנות עמדה כלפי ה"מכשפה", ולהפסיק לקרוא לה ככה לנסות לחשוב עליה באופן חיובי לנסות לשדר לה אנרגיות חיוביות הרבה אמפטיה ואהבה...למרות ולמרות ולמרות.... לנסות כן להיות נחמדה אליה למרות... ולהתפלא-עד כמה אנשים יכולים לפעמים לשנות את עורם והתנהגותם-כשהם מקבלים אנרגיות חיוביות של אהבה.... כשהם מפסיקים להרגיש מאויימים מנסיון.... ממליצה לכם לנסות.

yaeli4

New member
ליזי, תעשי מה שאת מרגישה

את לא צריכה להבטיח לאף אחד. בפורום זה לא מפריע לאף אחד. בלונדה רק ניסתה לכוון אותך לעניין הזה יותר מבפנים, אבל זה לא שיפוטי. בפורום הזה אפשר לעשות הכול. לבכות, לקלל, לשפוך את הלב ולהקיא על מי שרוצים... כל זמן שלא פוגעים בחברי הפורום ואף אחד לא יכול לשפוט אתכם במצב שבו אתם נמצאים. תעשי מה שטוב לך בלבד.

blonda3

New member
נכון יעלי../images/Emo24.gif

זאת היתה אך ורק המלצה שבאה ממקום שבו גם אני הייתי פעם לזמן קצר מאד קל לנו לכנות מישהו שעושה לנו או לקרוב שלנו רע אבל מנסיון שלי רק כשאנחנו משנים את הגישה יש סיכוי שזה משפיע גם על הצד השני ואצלינו זה עבד..כמו פלא. אז אני מאמינה שגם אצל אחרים זה יכול להצליח.

ליזי38

New member
תאמינו

לי, הייתי כל כך נחמדה אליה בכל פעם שהתקשרה וביקשה משהוא שאביא או שאעזור לה תמיד נענתי בחיוב למרות היחס שלה אל בן זוגי. עשיתי בשבילו בתקווה שזה יעזור לו במערכת שלו איתה ובעקיפין עם הילדה. מסתבר שזו אישה שיודעת רק לקחת אבל לא לתת האמת אני מרחמת עליה

*יערית

New member
מאמינה ליז

שרצוי וכדאי למען הקשר שלכם להיות אחד עבור השני בטוב וברע לא לחשוש,להראות חומה אחידת מול החזית, להראות ששום דבר לא ינצח אתכם, והצדק יבוא על מקומו
אמן....

ליזי38

New member
לפני שהולכת

לישון מצרפת תמונה של פיסטוק. שיהיה לנו ליל מנוחה

dafgol

New member
ללכת איתו ../images/Emo45.gif

ליזי , הוא צריך את כל התמיכה והכוחות שבעולם. התמיכה והכוח שלו זה את ופיסטוק....... לכי איתו והמון

כן ו...לא

בוקר טוב ליזי לטעמי, את את אישך לווי . מקומו של פיסטוק המקסים אינו בין כותלי ביהמ"ש. האוירה, העוינות ,הקולניות לא תתרום לו [ולאביו] דבר. יום טוב יוסי

blonda3

New member
יוסי צודק אבל....../images/Emo22.gif

מה אם אין לליזי עם מי להשאיר את התינוק? ברור שעדיף לבוא בלעדיו, אני כתבתי מתוך הנחה שאין לה מי שישמור עליו.

עלמה 3

New member
בוודאי , שללכת ../images/Emo140.gif

ולהשתדל... ממש להשתדל.. בלי פיסטוק.

למעלה