עוצו עצה

עוצו עצה

הי , לקח לי שלושה שבועות לגלות את הפורום והוא ממש בשבילי אז.....אנשים חכמים אולי יש לכם רעיונות מה לעשות יש עלי עודף משקלשל 30 קילו וגובהי הוא רק 152 סמ´ אבל בכל פעם שאני רק חושבת לעשות דיאטה אני נתקפת בולמוס של אכילה כאילו שאין מחר וכבר נמאס לי מעצמי ומהמבטים של האיש שאיתי של מה יהיה.....את שוב אוכלת ???????? מחכה לתגובה

פורומית

New member
טוטיפרוטי!

הגעת למקום הנכון, ואף פעם לא מאוחר, דבר ראשון שאני מציעה לך זה להשלים עם עצמך והמצב שלך, תרגישי טוב, גם אני באותו מצב כמו שלך... ורגשות אשמה וכדומה בטח לא עוזרות למצב הבעיה שלך היא שאת חושבת שלא לאכול זה הפיתרון, אז ממש לא! זה ידוע שדיאטות אוכל בלבד לא עוזרות לתקופה ארוכה מידי ורק גורמות לבעיות, תרגעי את עצמך ואת המחשבות שלך בקשר לדיאטה, שאת לא הולכת להתחיל לצום עכשיו, את פשוט מחליפה תפריט, תוכלי כמה שאת רוצה מהדברים הבריאים ותעשי הרבה הרבה ספורט ופעילות גופנית, זה הסוד! לא שום דבר אחר! בהצלחה לכולנו

פורומית

New member
ואיך שכחתי?

תמשיכי לבוא לפה, לשתף אותנו בהצלחות שלך, בקשיים ובהתמודדיות, אנחנו נעזור לך, את תעזרי לנו, זה עוזר... גם כי יש את מי לשתף בקשיים ופתאום את מגלה שאת לא לבד, כולם פה איתך נלחמים על אותו דבר, וגם לפעמים לעודד אחרים, גורם לך להתעודד, בקיצור בהחלט מומלץ, יש פה הרבה חברים/ות נהדרים!

uzik

New member
לשתיכן קצת מהנסיון

א. להשלים זה לא פתרון. עודף משקל כזה מוגדר ברפואה כמצב מחלה. כשיש לנו שפעת קלה שעוברת בשבוע אנחנו רצים לרופא ובןךעים טונות של אנטיביוטיקה וכזה. אבל כשאנחנו מדברים על סיכון בריאות לטווח ארוך לפי כל הדעות והרופאים אז אומרים "להשלים" לא באלף רבתית - לא להשלים. ב. למה אנחנו אוכלים - להשלים חוסרים בגוף. מה עושים אם מקצצים באוכל? מגדילים את החוסרים ואז הגוף דורש יותר. זה הסוד למה כל דיאטות ה "תסתום תפה" או תאכל רק ... (אבטיל, כרוב, מלפפונים) נכשלות ולא מחזיקות לטווח הארוך. לכן המסקנה - רק תזונה מאוזנת המכילה את כל אבות המזון במעט קלוריות נותן תוצאות מדהימות לטווח ארוך. לא מרגישים עייפות יש מלא אנרגיה (שבאה משריפת השומנים) זה בריא וכיף לעשות את זה לטווח ארוך גם של שנים - כי מי שנולד עם גנים של שמן חייב לשמור על עצמו כל הזמן רק ככה זה קל וככה אני ירדתי וגם שומר. ויש לי כלי ביד - שאני יכול לכוון איתו את במשקל הרצוי בכל רגע. אז בבקשה לעשות ולא לקטר

ארינה

New member
אז קודם כל ברוכה הבאה אלינו

דבר שני אני מציעה שתפני לעזרה מקצועית, כי זהו עודף משקל די גדול.

בכל מקרה, אנחנו כאן לשרותך

והמוווווווווון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!
אוהבים אותך! :) כולנו

תודה

על קבלת הפנים הבעיה שכל עזרה מקצועית אכן מתחילה אם תאכלי .../אל תאכלי ... ובעצם נכון שהמפתח הוא תזונה נכונה אבל אני עוד בשלב של לפני ... שעצם המחשבה על לעשות שינוי כל שהוא מביא לתגובה הפוכה מהרצויה טוב זה נשמע מתוסבך במקצת , המשך יבוא...

ארינה

New member
תראי, כל החכמה היא לא לחשוב שאת

עושה דיאטה אלא לחשוב ולעבוד על עצמך פסיכולוגית שאת אוכלת נכון. ואז זה יותר עובד את צריכה להסביר לעצמך שמה שאת עושה קוראים לו הרגלי אכילה נכונים. בהצלחה ארינה

צעד קטן

תודה על העידוד. אז כמו שאומרים, גם הטיפוס על ההימלאיה מתחיל מצעד אחד קטן. ואולי בעזרתכם התומכת התחלתי את המסע שלי בלי לעלות על המאזנים כי זה ממש לא משנה אם הם יראו 82.300 או 83 אבל החלטתי שבשלב ראשון פשוט תופסים מרחק מהמטבח ממש מזל שאני גם קצין הווי ובידור לעיניני ילדים בחופש הגדול כך שממש לא היתה לי בעיה להתרחק ממנו wish me luck

hary1

New member
בהצלחה

דיאטה היא דבר קשה ולא תמיד עוזר לאורך זמן. כתבי אלי באופן פרטי ואולי אוכל לסייע. לא מבטיח הרים וגבעות אבל בהחלט בטוח שאפשר אבל חשוב להתאים את השיטה לכל אדם ואדם, לכן אני מעדיף לא לדבר דרך הפורום.

מירי,

New member
השלב הראשון - לא דיאטה...

יש מין מחזוריות כזו מחליטים על דיאטה , טורפים את המקרר "רק זה ואח"כ הדיאטה" מתוסכלים מהכמות שאוכלים וכפיצוי אוכלים עוד ועוד ועוד... שלב ראשון תתחילי עם פעילות גופנית , אני יודעת (לא כסמכות אלא העיצות שאני תמיד קיבלתי) שהכי מומלץ זה 40 דק´ הליכה ביום .... אח"כ נחשוב על השלב הבא... חופש נעים לך ולילדים!

למעלה