"עוצו עצה"

יגאל17

New member
"עוצו עצה"

יש לי איזו שהיא התלבטות בנושא מסוים, והייתי שמח אם שוכני הפורום היו יכולים לעזור לי: זה זמן רב (כשנה) שאני עוקב (יש לציין לעתים רחוקות) אחר הפורום, וזה עקב הרצחו של אחי בפיגוע בצומת מי עמי בשנה שעברה. לאחר שגיליתי את הפורום הייתי פעיל בו בהתחלה, אבל לאחר מכן כבר לא יצא לי כל כך, והאמת שהיה לי די קשה להיפרד מהפורום, כי בהתחלה הרגשתי באמת טוב עם הפורום, בגלל שאני אישית קצת קשה לי לדבר על הנושא עם הסובבים אותי (משפחה , חברים , וכ"ש וק"ו עם פסיכולוג) , אבל שחזרתי אחרי תקופה מסוימת היה לי קשה לכתוב כאן, כי במהלך היום שלי די ניסיתי להדחיק את הנושא ולא לדבר עליו, ושבאתי לפורום זה עורר בי את הכל, וכן עד עכשיו אני פעם בכמה זמן קופץ פה לביקור, ואני יוצא עם "כבד על הלב" , האם לא כדאי לי לבוא לפה יותר אף לקריאה? או שמא שזה גם עוזר, הדבר גם מתבטא במקומות אחרים, למשל: ישנו ארגון מאד נחמד שעוזר לנפגעי טרור, שמזמין מדי פעם את המשפחות להתארח במלון וכו´ וכו´... וגם לשם אני לא נוסע כי אני חושש שאני ירגיש את אותו הדבר... אשמח לקבל עצות... תודה. יגאל.

nIcKiTa

New member
תשובה חלקית...

בקשר לבית מלון, ליתומי צה"ל יש קיטנה בחופש הגדול וכשאנחנו שם אז נזכרים, אבל נהנים מאד וללכת לבית מלון ועוד כל מיני לא יכול להזיק, זה נורא כיף להשתחר קצט מכל הצרות בחיים ובקשר ללקרוא בפורום, תבוא פעם ב.. אם קשה לך לא כל יום, (כמו שאתה בטח עושה). חן

היי יגאל

ההדחקה באמת עוזרת לעבור את היום. ואת היומיום.. אבל מה שאתה מדחיק נשאר קבור בפנים. ואתה לא ממש יודע לאן זה מפעפע ואת מה זה הורס אצלך. אפשר לחיות ככה כל החיים.. עם ההדחקה. הרבה אנשים חיים עם כל מיני דברים שהם מדחיקים (כל אחד והצרות שלו).. השאלה היא אם ככה אתה רוצה לחיות את המשך החיים שלך את כל השנים שנשארו לך לחיות.. וזה המון שנים. על הדברים שהכי כואבים.. הכי קשה לדבר. זה לא בא בקלות. וגם אלה שהדיבור בא להם בקלות.. לוקח להם זמן עד שהם מדברים על מה שממש כואב. ואולי שווה לך לעשות את המאמץ. למרות שזה קשה לך.. לדבר עם מישהו שקרוב אליך.. שאוהב אותך.. שאתה סומך עליו. או כאן. ואם יש לך הזדמנות לצאת ולבלות אז.. תפרגן לעצמך.. הרי לא יושבים שם ובוכים. נשמע כאילו נהנים שם. תקרא מה שניקיטה כתבה לך. ואולי תפגוש מישהו או מישהי שהדיבור איתם יהיה קל.. ממש לא משנה מה תעשה. העיקר שלא תישאר עם זה לבד. תחשוב על זה.. אחת מהצד

יגאל17

New member
תודה לך חן, ותודה לך

גם אחת מהצד, אחשוב על מה שאמרת לי, שיהיה לילה טוב.

למעלה