עוצמתי ביותר

mich37

New member
עוצמתי ביותר

שישבתי לי וחשבתי, מה מו הדבר העמוק והמשמאותי שלי מכנס הטנטרה האחרון? ריגש אותי מאוד לראות ולהרגיש את האהבה בנינו. את האהבה שלך יובל, את האהבה שלך לי, את אהבתכם המדהימה אפרת ובן, את תיקי היפה, ואת זאב האוהב והנוגע מאהבה, את אורן וחיה הקסומים. את החיבוק של בועז. את צביה וערן מחייכים .את סמבביה , את לימור המתוקה. יסלחו לי אלו שלא ציינתי את שמם (כזכור לחבריי בעיות זיכרון
...) . עוצמתי מאוד לפגוש אותנו אוהבים, היה ברור לי כשמש, שמאנרגיה אוהבת ורגישה כזו לא יצמח רע. תודה אהובים. מיכה

כמה רגש קסום ומיוחד...

יכול להיכנס בבנאדם אחד... אתה, אהוב יקר, כל כולך איש של אהבה. גם אנחנו חשנו בדיוק כך. אשרינו, ואנחנו מודים על כך יום יום, ולא רק בכנס, שאנחנו חלק ממעגל חברים כל כך מיוחד, בו כה רבים מתנהלים על פי אותם עקרונות וקווים מנחים, ועל אף השוני שבין אדם למשנהו, כולם באים ממקום אחד, מקום של אהבה. חשנו את האהבה הזו כבר זמן רב, היא התעצמה כחווייה מיוחדת כאשר התכנס המעגל, שנשא פירותיו מערב מיוחד של שיתוף ויצירה, ועוד יותר בכנס האחרון, שידע מקום נפלא של שיתופי פעולה כה יצירתיים וחבריים בינינו, גם בתכנון וההכנה, וגם בהעברה של הפעילויות. אהבנו כל רגע, ו..... ...החגיגה נמשכת... חלקנו יורדים מחר ומחרתיים לפסטיבל זורבה באשראם. אחחחחח.... איזה חיים יפים. תודה לכם מיכה וטל המדהימים, תודה לכל חברינו האחרים, אלו שמיכה הזכיר, ואלו שמיכה שכח, ותודה לבורא עולם, על הכל.
|נמסטה|

eranro1

New member
../images/Emo24.gif

נמסטה איש יקר, נהנינו מהחברה, מההנחיה ומשיתופי הפעולה. הרבה אור ואהבה לכל העוסקים במלאכת הקודש של הטנטרה. אוהבים
צביה וערן.

ililrom

New member
שלושה ימים של אופוריה...

זו היתה תחושתי. הכל היה פשוט מדהים: החל מהנוף ה"שוויצרי", הבריכה הצלולה בה שחינו בעירום מלא והשתזפנו בשמש הנעימה (איפה עוד אפשר לעשות את זה כך בגלוי?) האנשים המקסימים מסביבנו אשר שידרו פתיחות, אמון וקבלה לכל אחד ולכל אחת, הסדנאות המרתקות אשר כל אחת מהן היתה עוצמתית ומלאת חוויות ותובנות... אחד הדברים שמצאו חן בעיני היתה העובדה שהיו שם הרבה זוגות נשואים בכל הגילאים, בעיקר מבוגרים. זה נתן המון לגיטימציה לכך שהעירום אינו "שייך רק לצעירים והחטובים" אלא כולם יפים - השמנים והרזים, הקרחים והשעירים, הגדולים והקטנים...

איפה עוד אפשר...

יקרה שלנו, אכן, השחייה בעירום בהחלט חווייה נהדרת, למרות שה
על הקרחת השאירה כאב ראש גדול
אז... איפה עוד
מחר על הבוקר אנחנו יורדים לפסטיבל זורבה באשראם, ושם כפי שאולי ידוע לך (ואם לא אז הנה ההזדמנות), ה"סטנדרטה" הוא שבבריכה, רוחצים בעירום. העירום כמובן אופציונלי, אבל משום מה כולם בוחרים באופציה. ובסוף החודש הזה, עיקר העיקרים - פסטיבל פשוט
וגם שם נהייה, וננחה סדנאות ופעילויות. ואם לא שם להיות ערום ולהרגיש טוב, אז איפה
ולך מקסימה,
ו

קבל חיבוק

תודה איש יקר 4 בבוקר, נגמרו לי המילים קבל חיבוק ותן אחד גם לטל נמסטה

DakaBoaz

New member
שולח אהבה

מיכה יקר ואהובה... ...ובעצם לכולנו... לכל האנשים הפלאים שהוזכרו ושנשכחו מהרשימה, ואפילו לאלו שליוו את הכנס כשהם עדיין בגוף אימם (זה הילד שלך, רייצ'ל) המון תודה, המון אהבה והמון איחולים של אושר. אני לא יודע אם אגיע לכנס הבא, עלו בי תחושות מעורבות בקשר למבנה של הכנס והארגון שלו... אבל את האנשים אני אוהב, מוקיר ומעריך. תודה לכם. נמסטה, בועז.

מקוה שלא תתיאש

המתחם שלך, למרות כל הבעיות הלוגיסטיות והאנשים הכעוסים שצבאו על הדלתות, הצליח ליצור אווירה מקודשת, קסומה וטהורה חשוב למי שבא להתנסות וללמוד מה זה טנטרה, לחוות את הצד הרוחני הטהור והנקי של הדברים ובינתיים אנחנו טועמים מהספר המדהים - בן זוגי נשבה לחלוטין וגם אני מוסיפה את ברכותי

למעלה