עוצמת אות וקליטה חלשים ומהירות הורדה איטית מאוד

noriki1986

New member
עוצמת אות וקליטה חלשים ומהירות הורדה איטית מאוד

דגם כרטיס הרשת האלחוטי: TP LINK TL-WN821N
האם המחשב נייח או נייד: נייח
האם הראוטר \המחשב הוזזו בזמן האחרון: כן, עשיתי סדר בחדר ושיניתי את מיקום המחשב
האם שיניתם הגדרות (ואם כן, איזה): לא נגעתי
היכן הראוטר יושב (ממד, סלון וכד'): הראוטר נמצא בקומה הראשונה ואני נמצא עם המחשב בקומה השנייה(יש לנו שתי בתים מחוברים)
ראוטר של D LINK די חדש של בזק

שבוע טוב,
התשתית והספק שלי הם בזק
אני גר בבית עם שתי קומות מחוברות עם מדרגות, הראוטר נמצא בחדר השינה של ההורים(איפה שיש חיבור לטלפון) בקומה למטה ושתי המחשבים שמחוברים לאינטרנט אלחוטי במתאם רשת אלחוטי נמצאים בקומה השנייה האחרת, די רחוק אבל הבעיה לא הייתה עד לא מזמן ונמצאת רק במחשב אחד של אחד החדרים, במחשב השני של האח באותה קומה עוצמת האות מצויינת עד הסוף, המחשב כרגע נמצא בין קירות וחשבתי שהם מפריעים רק שאני לא יכול להחזיר את הסדר של החדר לקדמותו, קנינו רהיטים חדשים ומידות שונות והשיפוצים נועדו במיוחד לשנות את הסדר ועיצוב מחדש של החדר

לפני כשבוע סיימנו את השיפוצים בבית ויחד עם זאת שיניתי את הסדר בחדר כולל הסדר של המחשב המיטה וכו'.. עם זה נוצרה בעיית קליטה והעוצמת אות נהייתה חלשה על קו אחד והאינטרנט איטי מאוד, לא יכול לצפות בצפייה ישירה, לא יכול להשתמש בתוכנה פופקורן, ולא יכול להוריד כלום, לוקח שעות של ממש להוריד אפילו את הדבר הכי קל, זה רק במחשב אחד מתוך שתיים

חשבתי להתקשר לבזק לראות אולי יש איזה פתרון ואולי הם יביאו לי איזה משהו שיוכל לעזור או שאצטרך לרכוש, פתרונות אחרים שחשבתי הם שיעבירו את הנתב לקומה למעלה קרוב ככל שניתן למחשבים, למרות שזה בעייתי כי המספר טלפון למטה והמספר למעלה שונה וצריך להעביר חוטים ולקדוח ולא יודע מה עוד, נראה לי שבזק יצטרכו לשבור את הראש.

חשבתי לרכוש כאופציה ראשונה מתאם רשת חדש ויותר רציני כי שלי פשוט מאוד וזול למרות שלא הייתה בעיה עד לשינוי הסדר ובמחשב השני אין בעיה

כאופציה שנייה לרכוש את אחד הדברים האלו, רק שאני לא יודע מה רלוונטי למקרה שלי ועד כמה זה יעיל: מגדיל טווח אלחוטי(לאינטרנט אלחוטי)/רפיטר אלחוטי/נקודת גישה אלחוטית
*או לרכוש נתב חדש או להחליף מבזק

אשמח לעצות/טיפים/חוות דעת וכל פתרון שאפשר לעשות, די נואש מהמצב ואפילו סרט (המטרה לונדון) לא אוכל לראות במחשב הנ"ל, מה שבטוח מזל שיש את הפורום הזה כי עוד יכולתי מרוב שיגעון לרכוש את כל הדברים האלו ולבזבז זמן וכסף היקרים לכולנו

rafid1

Active member
מנהל
שאלה

אם אתה ממקם את המחשב הבעייתי ליד המחשב התקין שבחדר הסמוך - מה המצב?

noriki1986

New member
לא יודע האמת לא ניסיתי, אבל אפשר לעשות ניסוי עם מחשב נייד

noriki1986

New member
יש מצב קיר בטון זה מה שמפריע, אבל

לא אוכל לעשות שינויים בסדר של החדר, הכל הותאם בדיוק ונקנו מראש רהיטים והשיפוץ נועד לזה, מה עושים במצב של ממ"ד למרות שזה לא ממ"ד אני בכוונה הולך קיצוני

rafid1

Active member
מנהל
תנסה, כי זה יבודד בין בעיית סביבה (=קירות) לבעיית מחשב/מתאם

noriki1986

New member
הבעיה שאני לא יכול להזיז את המחשב ולשנות סדר

וממה שאני הצעתי:
חשבתי להחליף מתאם רשת וראוטר או בנוסף לקנות אחד מהדברים האלו מגדיל טווח אלחוטי(לאינטרנט אלחוטי)/רפיטר אלחוטי/נקודת גישה אלחוטית, מה הפתרון אם יש בכלל?

rafid1

Active member
מנהל
מה לעשות

1.לוודא שהדרייבר של המתאם האלחוטי שלו מעודכן
2. אם לא עוזר, לשדרג מתאם אלחוטי למשל לכזה מהסוג שציף הציע, רצוי עם אפשרות לחיבור נוח עם כבל USB מאריך לטובת שיפור מיקום האנטנה.

noriki1986

New member
המדריך רלוונטי לגביי, הראוטר(נתב) לא קרוב למחשבים ואין

אפשרות לחבר מחשב באופן ישיר לנתב בכבל

noriki1986

New member
תודה רבה, אבל מה יותר רלוונטי לגביי?

אם בכלל יש פתרון לבעיה
מגדיל טווח/רפיטר
מתאם רשת אלוחוטי
נקודת גישה אלחוטית
להחליף נתב(ראוטר) מבזק או לרכוש אחד חדש

rafid1

Active member
מנהל
שני אנשים כבר אמרו לך. לא הבנתי מה הטעם לשאול שוב.

כשבמקום X מחשב אחד תקין והשני לא - המצב די ברור.

למעלה