עוצמת כתב החרטומים וסודותיו

סיריוס1

New member
עוצמת כתב החרטומים וסודותיו ../images/Emo189.gif

סודות כתב החרטומים טמון לא באבן הרוזטה שפוענך במאה ה-19, אלה דווקה בכתבים רוחניים של תרבויות מקבילות מאותה תקופה כגון שומרים וכנענים. כתב החרטומים אינו בה להורות על מידע למישור המודע הרגיל של האדם, תפקידו להפעיל את ה-"קא" של המת או האדם שנוכח ליד הכתב או מנסה להבינו. הסמלים מבוססים על רמות מודעות מאוד עוצמתיות של ראש קבוצת החרטומים בכל דור ודור. חלקם מלמד ממה להיזהר וממה לא. לדוגמא, יש בכתב החרטומים ציור של חוצן אפור ( ראש גדול וגוף קטן ) ומתחתיו יש ציור שהמשמעות הרוחנית שלו ( לא אוכל לפרט את סוד הפיענוח שלי כי זה סוד כמוס ): "אינו טוב". כלומר, מי שנפגש עם חוצן אפור צריך לדעת שהחרטומים השאירו "הטבעה" בתת-מודע האנושי כי החוצנים האפורים לא טובים. ואכן כך זה במציאות. כוחם של החרטומים הוא מעבר לזמן ולמקום, כלומר, הם פועלים על הנשמות שלנו גם עכשיו וברגע זה, ולמעשה הם כוח שליט ומאוד עוצמתי ממש כיום על נשמות האדם שבעולם. אימפריית מצרים הקדומה קיימת ממש כיום במימד מקביל אלינו. תרבות מצריים הקדומה היא עוצמה מאגית אדירה שכל שאר שיטות המאגיה מתגמדות לעומתה...

RainBird

New member
אני זוכר שקראתי את הספר של בוב בריאר אהבתי מאוד את שיקוי האהבה המצרי העתיק שנשאר על הפפירוס של אני- "קחי קיצוות שיער מאדם שמת מוות אלים..." "או- כדי לעוור אדם, לשטוף את רגליו במים שבו הוטבעו עכברים וחולדות..." ושאר לחשים. מעכשיו אני מבקר אך ורק את למוריה ואטלנטיס! הלנה פטרובסקה בבלצקי הרי אני בא!

סיריוס1

New member
יש משמעויות שכדי שיעבודו צריך תנאים...../images/Emo60.gif

..מוקדמים, כגון יצירת פתיחת הלב ושחרור ממגבלת המוח וההגיון. כדי להגיע לשלבים מוקדמים אלו צריך או עבודה רוחנית או מזון מיוחד ואוירה מיוחדת... לכן יש הגנות מהשפעות מוקדמות אלו ( כנגד "חדירה למבצר הניצוץ שבלב" ) כגון קמעות, ברכות, בד מיוחד, סמלים וכו'. וכמובן סגנון חשיבה ( תבניות חשיבה ) שהן תוצר של מוזיקה ואותיות וסמלים כמו כתב החרטומים. לדעתי ההגנה הכי טובה זה גביש שלא מכדור הערץ ( כגון מולדבייט ) שטעון באנרגיה אישית של הלובש אותו וקשור בחוט טבעי ועליו יש חריטה של אותיות או סמל מגן ( במקרה, אני עושה כאלו קמעים ). לכל אדם ולכל סגנון חשיבה/תודעה יש את הגביש המתאים לו...

RainBird

New member
הממ... אני מבין מה שאתה אומר אני פשוט לא מבין מה הקשר בין זה לבין ההודעה שכתבתי.

RainBird

New member
אני לא חושש מכתב מת של תרבות שלא קיימת אלפי שנים. לא יעיל יותר להגן על עצמי מפני מוות פתאומי מתאונת דרכים למשל? ואת זה אני אומר עם כל אהבתי למולדובייטים. יש עכשיו לסטונאייג' ענקיים אגב.

סיריוס1

New member
כן, אני דלוק על מולדבידים, לגבי מצרים...

...כתבתי בפוסט כי תרבות מצרים עדין חיה ובועטת וכוחות הרוחניים שלה קיימים ופועמים. הם מאוד עוצמתיים.הם תרבות-על אנושית בפועל בזמן זה במימד מקביל. ההתישבות הארצית שלהם ( מצרים העתיקה ) היתה הכנה לזמנים של היום...אבל אל תנסה להבין את כל התמונה, זה דורש להסביר את מבנה העולם וסדר התרבויות בעולמות עליונים וכו'. אולם רק תדע שיש מצרים של מטה ( מצרים הקדומה ) ויש מצרים של מעלה ( זה כתוב בספר רזיאל ) שקיימים עכשיו ומשפיעים עלינו כמו מעצמת-על נסתרת ופעילה.
נ.ב. לילה טוב. הלכתי לישון.

Swicca

New member
אני לא רוצה להעליב..

אבל תהיתי לעצמי בזמן שקראתי בימים האחרונים בפורום שיחות שונות ומגוונות שלך סיריוס1. מחשבה אחת ספציפית עברה לי בראש בזמן שצחקקתי פה ושם ולא יכלתי להוסיף מילה. :p האם אתה לוקח ברצינות וכובד ראש כל דבר שכתוב בספרים שאתה קורא?! רק מתוך סקרנות. רציתי גם להוסיף שאומנם דרכך מיוחדות ביותר, סודיות ולא צפויות שאין מצב בעולם שאיש יזהה או ידע כי יש לך ידע מתקדם של גזע חוצני ושלל חברים ממימדים אחרים, אין זו קצת חוצפה מצידך לא רק לחשוב שאין אף אחר שיבין... שלא לדבר על ההתקדמות שלך מעל המין האנושי.. אלא גם להוסיף בכל פוסט וכל משפט כמה הכוחות האלו עוצמתיים(!!!!!!!)?! אני מצטער אם נעלבת משאלותי הרבות :) אבל הרגשתי כאילו קורה קומיקס עם מילות דגש כמו "KAPOWWWW" בכל סצינה שמדגישות את הכוח העוצמתי והסופר עולמי של כל מכה וטכניקה סודית ומיסתורית ביותר שהמצרים העתיקים והחייזרים וכל האנשים מהעולם העתיק והמימד החמישי והשביעי... ואין סוף האופציות... *נשימה עמוקה* בקיצור הבנת אותי. אני כלל לא מזלזל בך.. אבל זה היה עוזר לי לקחת אותך ברצינות הרבה יותר אם אתה היית לוקח את השאר ביתר רצינות ומשאיר את מילות הדגש מאחור. :p שוב מתנצל על כך שאני רושם את זה בפומבי כשזה בעצם רק לאדם אחד ^^ אבל אין פה שום דבר כל כך נוראי. :) סוף שבוע נעים לכולם. ^_^

סיריוס1

New member
אני פשוט מתלהב ונהנה מזה, ולא נעלבתי, תודה...

...על ההארה, אולם כנראה תראה אותי בעתיד הרבה פעמים מתלהב ומדגיש עוצמות כוחות חזקים במיוחד, כי פשוט אני אוהב מאגיה עוצמתית מאוד ( כמו לחבר ראש אדם לגוף אריה, לחצות את ים סוף וכדומה...). לגבי החוצנים, כל כך הרבה זמן התענינתי בנושא וחויותי אותו שאני מרשה לעצמי לשחרר "קיטור" ולהדגיש את המומחיות שלי בהם... וחוץ מזה הנה תמונה שלי ( מעט קרובה למציאות), סתם כי בא לי לשים אותה כאן:

PurpleFilth

New member
חשבתי שהמקום היחיד שמחולק ל"מעלה" ול"מטה"

הוא ירושלים. נו טוב, זאת לא תהיה הטעות הראשונה שלי... לגבי הכוחות הקיימים והפועמים של האימפריה המצרית, הייתי שמחה להבין קצת יותר. תוכל להסביר את זה גם לפשוטי העם, שאין להם גישה לתקשור עם חוצנים, או לספר רזיאל?

למעלה