לאוסטרליה (ולניו זילנד ולאיים רבים בגלובוס), בעלי חיים מאוד ייחודיים והרבה מהם אנדמיים. חתולי בית, אכן טורפים חרקים, ציפורים, זוחלים. לא תמיד הם אוכלים אותם. יונקי שליה שהחתולים נמנים עימם, אינם טבעיים לאוסטרליה (פרט לעטלפים) ובעלי החיים ביבשת, אינם מסוגלים להתחמק מהם. החתולים, טבעיים לארץ ישראל ובעלי חיים יכולים להתמודד איתם, אם כי אני לא בטוחה שזה נכון לכל מקום בארץ, בגלל ריבוי החתולים. מכל מקום, כל מדינה - צריכה לשמור על חיות הבר שלה, מפני פולשים. החתולים הם מין פולש, באשמת האדם כמובן, ולכן צריך לחוקק חוקים על אותם אנשים, שאינם מתחשבים בחיות הבר. בניו זילנד, החוקים הרבה יותר נוקשים. שם הרשויות לוכדות חתולים משוטטים ללא רחם וגם עכברים וחולדת, שמביאים נזק רב מאוד. אני מצדיקה אותם. הלוואי - שאנחנו היינו שומרים על הטבע כמו בניו זילנד ואפילו כמו באוסטרליה. האדם, הפר את האיזון והוא צריך לתקן. לא יקרה שום דבר לחתולי הבית, אם לא יצאו החוצה בלילה. לדעתי - גם ביום הם לא צריכים לצאת (שם). גם טוב לחתולים עצמם שיהיו בבית, או בחצר סגורה. הם חיה נפלאה למקומות קטנים ושלווים, הרי רוב הזמן ממילא הם ישנים...אני מתה על הצביעות הזאת.
כן, בואו נמשיך לשכנע את עצמנו שהחתולים גורמים לנזק והרג שיטתי ולא בני האדם על שלל שיטותיהם.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.