עוקץ אינטרנטי

Shiko9

New member
עוקץ אינטרנטי

שלום לכולם.
אני רוכש לעיתים דברים באתרי האינטרנט בחו"ל,ברובם המכריע התשלום הינו דרך פייפל.
ברכישה האחרונה "נעקצתי"(לא בפייפל כמובן) יש לציין לזכותו של הבן כלב הזה שהוא השקיע בזה המון מחשבה ויכולת! גם במשא ומתן,גם באתר אינטרנט נלווה(שהציג חברת שליחויות,אתר ברמה גבוהה) ועוד...

הבחור עקץ כמה אנשים,לא הייתי היחיד אך אינני יודע מי השאר,כנראה פרוסים בעולם.
האתר שבו "נפגשנו" מודה שקיבל עליו תלונות דומות ומוכן לשתף פעולה עם המשטרה אם יפנו אליו....כמובן שאני צריך להגיש תלונה.

אני מאמין שהבחור מספרד,כי לשם נשלח הכסף,אך אין זה מחייב. חברת המשלוחים הווירטואלית הייתה מאנגליה.

בקיצור,האם ניתן להגיש תלונה באופן שאינו בגישה פיזית לתחנה עצמה? (ספרד)

Shiko9

New member
העברה

למה לא?
מלבד העובדה שאין ביטחון בכסף שנשלח?
כמו גם GMT ׁmoneygramׂ

לצערי בהרבה מהמקומות,במיוחד הסינים הם עובדים רק ככה ולא עם פייפל.....
וכן לקחתי בחשבון שזה עלול לקרות ביום מין הימים ולכן ניסיתי למזער נזקים בכל פעולה,הפעם נדפקתי! טעות שלי שלא בדקתי מספיק רקע,אך באמת השקיע בעוקץ.

טוב זה לא הנושא....שלחתי מייל לשגרירות בניסיון עזרה אין מענה.....חבל,זבל כזה פשוט פותח משתמש חדש וממשיך לעקוץ בעולם.

John the Savage

New member
כי זה מאפשר לנוכלים לקחת את הכסף

בלי להשאיר עקבות.

יש סיבה לכך שכל הנוכלים משתמשים בווסטרן יוניון (או מאניגראם, אם כי פחות), ולא בשום צורה אחרת. בווסטרן יוניון אין שום מעקב אמיתי לאן הלך הכסף. הכתובת שהם מוסרים היא מן הסתם כתובת פיקטיבית, ואפשר למשוך את הכסף אצל כל נציג של ווסטרן יוניון בכל מקום בעיר או אפילו המדינה. הם לכאורה דורשים בחלק מהמקומות להציג תעודה מזהה, אבל אין לנוכלים שום בעיה לעקוף את זה. להעביר לאדם זר כסף בווסטרן יוניון זה כמו להעביר כסף בסמטה אפלה לאדם עם פנים מוסתרות.

למעלה