עורו ישנים הקיצו נרדמים מה קורה פה? כולם עסוקים באכילת שצ'אמאדי? יאללה תפיחו רוח חיים
ס סקאוט New member 11/2/06 #1 עורו ישנים הקיצו נרדמים מה קורה פה? כולם עסוקים באכילת שצ'אמאדי? יאללה תפיחו רוח חיים
ד דבש ה י ח י ד ה New member 11/2/06 #4 אהממ... להוריד מסכה???? למה אני לא יפה ככה תוריד קודם אתה את שלך...
ס סקאוט New member 12/2/06 #5 למה להעליב? את יודעת כמה זמן חסכתי בשבילה הניתוח השתלת פנים? עכשיו את רוצה שאני אוריד?
ד דבש ה י ח י ד ה New member 15/2/06 #12 אתה אפ'פם לא ישן? ../images/Emo199.gif אני יודעת שאני לא... אבל אתה?! יש לי נדודי שינה אחרי 12 שעות עבודה...
אתה אפ'פם לא ישן? ../images/Emo199.gif אני יודעת שאני לא... אבל אתה?! יש לי נדודי שינה אחרי 12 שעות עבודה...
ד דבש ה י ח י ד ה New member 16/2/06 #14 זה מסביר את כל השגיאות... ../images/Emo3.gif אבל אני מזדהה איתך בקטע הזה... בגלל זה אני מעופפת כל היום...
זה מסביר את כל השגיאות... ../images/Emo3.gif אבל אני מזדהה איתך בקטע הזה... בגלל זה אני מעופפת כל היום...
ד דבש ה י ח י ד ה New member 17/2/06 #16 המממ... איזה בודדים אנחנו פה... טוב... תנחש מי עובד ב7 בבוקר? מה אני עושה פה בכלל?! ביוש
ד דבש ה י ח י ד ה New member 19/2/06 #18 אוי שורף...../images/Emo122.gif תערובת של מלח וחומץ על הפצעים שלי... פצעים פתוחים אבל יום שישי כבר היה ואני עכשיו חזרתי מהפורום ותנחש מי לא קמה ב7 בבוקר? כשאתה תקום ב7 אני אהיה עוד בחלומות שלי אבל ב16:30 אני צריכה ללכת לסבול (לעבוד)... טוב מה זה עכשיו? חדל קשקשת ברשת מה יהיה...? נשאר פה ונתבוסס בבדידותינו?????
אוי שורף...../images/Emo122.gif תערובת של מלח וחומץ על הפצעים שלי... פצעים פתוחים אבל יום שישי כבר היה ואני עכשיו חזרתי מהפורום ותנחש מי לא קמה ב7 בבוקר? כשאתה תקום ב7 אני אהיה עוד בחלומות שלי אבל ב16:30 אני צריכה ללכת לסבול (לעבוד)... טוב מה זה עכשיו? חדל קשקשת ברשת מה יהיה...? נשאר פה ונתבוסס בבדידותינו?????
ד דבש ה י ח י ד ה New member 20/2/06 #20 כן מריחים... ../images/Emo3.gif או שזה אתה בכלל?! (בצחוק בצחוק...)