עורו קומו כולם

עורו קומו כולם ../images/Emo42.gif

חג שמח פורום יקר
הפורום "קצת" רדום ... כולם מנקים ?
הבאתי לכם שאלון קצר לפסח ... ותודה לפורום סקרים ושאלונים תהנו
ותענו
שם: גיל: מתי התעוררת היום? מרגיש את פסח מתקרב? אתה אוהב את החג הזה? מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מה עשית עד כה בחופש? היה כיף? מה התיכנונים שלך לערב החג? ולשאר החופש? אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? את כולה? שומר על כשרות? עשיתם כבר נקיון פסח? ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? יצא לך פעם לשאול את הכושיות? מה עשית בפסח שעבר? מתכוון ללמוד בחופש?

חג שמח! יהודית מושלמת../images/Emo99.gif

עורו קומו כולם ו איזו מין ילדהה ו 11:33 | 11/04/06 שם: ניר גיל: 17 והרבה מתי התעוררת היום? 12 וחצי מרגיש את פסח מתקרב? הוא פה אתה אוהב את החג הזה? כן מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? חרוסת ועוגת מצות של סבתא מה עשית עד כה בחופש? מתא"ן, סדר היה כיף?אכן מה התיכנונים שלך לערב החג?בקיבוץ, היה המון אלכוהול ולשאר החופש?תפאורה, ת"א, יוני בלוך אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה?לא שומר על כשרות?ךא עשיתם כבר נקיון פסח?לא ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?לא יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כן מה עשית בפסח שעבר?לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש?ממש לא!

עדיין בהשפעת ה ../images/Emo48.gif <יצא חרוז>

שם: דנה גיל: 22 וחצי מתי התעוררת היום? 10 וחצי מרגיש את פסח מתקרב? מתחילה להרגיש אותו עובר אתה אוהב את החג הזה? כן מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? שומדבר מיוחד, אולי מרק עם קניידלך
מה עשית עד כה בחופש? עשיתי מבחן היה כיף? כיף חיים מה התיכנונים שלך לערב החג? המשפחה המורחבת הייתה פה, אלכוהול זה דבר מבורך ולשאר החופש? לימודים, לימודים ולישון אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה? לפעמים שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? בערך ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כן יצא לך פעם לשאול את הקושיות? לא שזוכרת, אולי כשהייתי קטנה מה עשית בפסח שעבר? הייתי בפסטיבל משגב בהופעה של יהודית ושלום
מתכוון ללמוד בחופש? בהתחשב בעובדה שנתנו לנו המון עבודות ותרגילים להגשה - אין ברירה.

YA2007

New member
היית במופע של יהודית ושלום???

ספרי איך היה...ממש רציתי ללכת אבל לא יצא. איזה שירים הם שרו? אני יודע שב-1989, כשהקריירה של שניהם הייתה בשיאה הם יצאו לסיבוב הופעות קצר שלא הצליח כל כך... אגב- שמעת את ההופעה ברשת ג' היום?

היה מעולה

ההופעה של יהודית ושלום הייתה מדהימה
למרות שהם נתנו הופעות נפרדות וחברו יחד רק למספר מצומצם של שירים. זה היה במשגב, וצפון הארץ זו כבר נקודת התחלה מעולה מקומות הישיבה היו על הדשא, וצמוד לבמה הייתה רחבה כזאת שבה מהשיר השלישי בערך כולם הצטופפו ורקדו יהודית החלה את המופע, אם אני לא טועה זה היה המופע הרגיל אבל אני באמת לא זוכרת ... לא זוכרת איזה שירים שר כל אחד מהם :) זה היה מאוחר מאוד בלילה ואני הייתי שפוכה ... אחרי שיהודית נתנה שואו כמו שרק היא יודעת שלום עלה לבמה עם משה לוי ורוני פיטרסון למופע רוק עצבני בסוף, אחרי שכל אחד מהם נתן הופעה לחוד הם שרו ביחד כמה שירים של מאיר אריאל, לזכרו, וזה היה פשוט ק-ס-ו-ם
הייתי גמורה מעייפות אותו לילה, אבל היה פשוט מדהים שלום ויהודית על אותה במה זו חוויה שחבל לפספס את ההופעה ברשת ג' שמעתי בחלקה , היה נפלא

למעלה