עורו של הסוס.

GrEeNwOmAn

New member
עורו של הסוס.../images/Emo175.gif

עורו של הסוס המון פעמים נתון לגירוי ולגירוד מצד הסוס. מה גורם לגירוי העור? האם יש אצלכם או הייתה אי פעם מחלת עור? מה עשיתם בנידון בחווה? האם טיפול בעורו של הסוס מתמיד, יכול לגרום נזק כלשהוא לאדם? לפעמים אנו רואים על הסוס סימנים של התקלפות שאפר לקלף ואף צריך, מה עושים?

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לנושא הנתון.../images/Emo175.gif

תלוי. יכול להיות המון מקרים לגירוי העור של הסוס. יש עכשיו. לכמה סוסים יש בימים אלו. מטפלים בהם, קרם לחות, משחות לפי הצורך. הייתה לי מדריכה שטיפלה בסוסה זקנה עם מחלות עור, והיד שלה ממש התנפחה והפכה לכזאתי אחרת, ומוזרה קצת. רבקוש', אוהבת אותך... לפליקס פעם היה על האף, צריך לשים טיפה שמפו (לא להגזים כי אם זה נכנס לנחירים אז זה שורף ומגרה ומגעיל להם). ולשפשף, ואז לשטוף עם זרם חלש או להוריד עם ספוג את השמפו מהאף. או לשפשף שעה בלי תכשרי טיפוח...

niko girl

New member
תשובה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הגורם לגירוי העור זהו היבחושים והזבובים שמטילים את ביציהם בעורו של הסוס ובזנבו וברעמתו. או סבון שנשאר על עורו של הסוס. לא היה לסוסים שלנו מחלות עור. לא שאני יודעת! לא נראה לי שטיפול בעורו של הסוס יכול לפגוע באדם. מקלפים לסוס את זה לפעמים זה מנשיכה של סוס שלא נשך את הכל והשאיר חתיכה של עור או שזה פשוט פצע שהגליד. או שהעור התיבש.

למעלה