עוריות?

Laban P

New member
עוריות?

איפה ניתן לקנות עוריות בארץ (גברים - מתח)? מצאתי רק בחורה אחת בשם ברברה שמוכרת, האם יש עוד אנשים\חנויות?

עוריות!

רק ברברה מוכרת בארץ. אפשרות נוספת היא להזמין עוריות דרך האינטרנט, באתר EBAY או AMAZONE או אתרים של ציוד התעמלות.

Laban P

New member
כן, דרך האינטרנט אני יודע אבל...

אין סיכוי שרק ברברה מוכרת בכל הארץ. גם סיפרו לי מתעמלים שקנו דרך הקבוצה או המאמן והביאו חברות שברברה בכלל לא מתעסקת איתם - אלא אם כן הם עשו את זה גם במסגרת הזמנה פרטית דרך האינטרנט - אבל לא נראה לי.

רק בהזמנה פרטית או אישית

כלומר לא דרך ספק או מוכר כלשהו. המאמן או מישהו אחר, באחת הנסיעות לחו"ל קונים נניח 10 זוגות עוריות בשביל המתעמלים שלהם, או המתעמלים עצמם כשנוסעים לתחרויות או מחנות אימונים קונים אחד לשני, או סתם בנסיעות לא קשורות. יש אפשרות גם להזמנה קבוצתית דרך אינטרנט, ואפשרות נוספת- כאשר מזמינים ציוד גדול- כגון מכשירים, מזרנים וכו', אפשר לבקש מהחברה שישלחו יחד עם הציוד גם עוריות. יש עוד אדם שמתעסק עם ציוד ספורט להתעמלות- אבל בד"כ לא עוריות, אלא רק ציוד גדול. קוראים לו ג'קי וישנייה, אפשר לנסות אצלו אולי הוא יכול גם להשיג עוריות. פעם היו עוד שתי חברות ששיווקו ציוד ספורט להתעמלות, אבל לפני כ-6-7 שנים הם נסגרו ואין אותם יותר.

למעלה