עורכת הדין כנרת בראשי מסבירה בדיוק מה הולך כאן

marabo

Well-known member
היא בס"ה הציגה תמונת מצב עדכנית ונכונה עובדתית. זה שיש כאלה שקשה להם להתמודד עם זה, עם דברי אמת, עובדות ומציאות, לא מחייב שיכריזו זאת על עצמם. סתם להשכלה כללית.
שוב בפעם המיליון ראית דוגמא לשמאלני שאין לו מענה ענייני מתחיל לקשקש לגופו של אדם.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברמה העקרונית סיפור הצוללות לא ניגמר.

שהוא יגמר תחגוג.
הוא לא נגמר מהטעם הפשוט שהוא מעולם לא התחיל. אין חיה כזאת "סיפור הצוללות". בכל אופן, לא אחד שקשור לבנימין נתניהו. זה שהרל"ב חוזר על זה ללא הפסקה? שיבושם לו ושייהנה. זה לא מקים דברים יש מאין בעולם המציאות.

1ספי11

Well-known member
היא בס"ה הציגה תמונת מצב עדכנית ונכונה עובדתית. זה שיש כאלה שקשה להם להתמודד עם זה, עם דברי אמת, עובדות ומציאות, לא מחייב שיכריזו זאת על עצמם. סתם להשכלה כללית.
z\
הוא לא נגמר מהטעם הפשוט שהוא מעולם לא התחיל. אין חיה כזאת "סיפור הצוללות". בכל אופן, לא אחד שקשור לבנימין נתניהו. זה שהרל"ב חוזר על זה ללא הפסקה? שיבושם לו ושייהנה. זה לא מקים דברים יש מאין בעולם המציאות.
בסיפור הצוללות יש ועדת חקירה ויש כאלה שעומדים למשפט.
להגיד שהוא לא התחיל היא הגזמה.
נכון שמנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור.

Harrington

Well-known member
מנהל
בסיפור הצוללות יש ועדת חקירה ויש כאלה שעומדים למשפט.
ולכן דייקתי את דברי בהקשר לראש הממשלה נתניהו בלבד.
להגיד שהוא לא התחיל היא הגזמה.
נכון שמנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור.
נו, אז תחיה את שארית חייך עם הנרטיב הזה לפיו "מנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור". כל אחד ועל מה שבא לו לחלום בלילה. במבחן המציאות, או מבחן השורה התחתונה, זה לא משנה. עובדתית אין ולא היה מעולם "סיפור צוללות" שנקשר לבנימין נתניהו, מה לעשות. כאמור מעלה, זה שיש רל"בניקים שמרגישים צורך לשחק בנדמה לי וחושבים ששומעיהם עדיין אוכלים את הלוקשים האלה, שיהיה להם לבריאות. ברוך ה' אני לא משתייך לקבוצת האוכלים הזאת :). אבל גם אתה כותב בשורה התחתונה בדיוק את אותו הדבר, גם אם אתה נדרש לאיזה נרטיב נוסף בדרך.

1ספי11

Well-known member
ולכן דייקתי את דברי בהקשר לראש הממשלה נתניהו בלבד.

נו, אז תחיה את שארית חייך עם הנרטיב הזה לפיו "מנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור". כל אחד ועל מה שבא לו לחלום בלילה. במבחן המציאות, או מבחן השורה התחתונה, זה לא משנה. עובדתית אין ולא היה מעולם "סיפור צוללות" שנקשר לבנימין נתניהו, מה לעשות. כאמור מעלה, זה שיש רל"בניקים שמרגישים צורך לשחק בנדמה לי וחושבים ששומעיהם עדיין אוכלים את הלוקשים האלה, שיהיה להם לבריאות. ברוך ה' אני לא משתייך לקבוצת האוכלים הזאת :). אבל גם אתה כותב בשורה התחתונה בדיוק את אותו הדבר, גם אם אתה נדרש לאיזה נרטיב נוסף בדרך.
עובדות הן האויב הגדול של בהיביסטים.

חנן44

Well-known member
אני מעולם לא עקבתי אחרי המשפט כי זה לא מענין ואמרתי כבר לפני שנים שהנוכל לא יורשע במשהו חמור. זה לא שלא צריך להדיח את נתניהו וממשלת הפושעים

למעלה