כנרת בראשי עושה לך את זה.
היא לא הנושא. את המחשבות שלך עליה תחסוך מאתנו.כנרת בראשי עושה לך את זה.
לבריאות.
כשהיא מביאה סיפור הזוי אז היא הנושא.היא לא הנושא. את המחשבות שלך עליה תחסוך מאתנו.
הנושא הוא מה שהיא כתבה
אתה מסוגל להתחייב עניינית פעם למשהו?
היא בס"ה הציגה תמונת מצב עדכנית ונכונה עובדתית. זה שיש כאלה שקשה להם להתמודד עם זה, עם דברי אמת, עובדות ומציאות, לא מחייב שיכריזו זאת על עצמם. סתם להשכלה כללית.כנרת בראשי עושה לך את זה.
לבריאות.
שוב בפעם המיליון ראית דוגמא לשמאלני שאין לו מענה ענייני מתחיל לקשקש לגופו של אדם.היא בס"ה הציגה תמונת מצב עדכנית ונכונה עובדתית. זה שיש כאלה שקשה להם להתמודד עם זה, עם דברי אמת, עובדות ומציאות, לא מחייב שיכריזו זאת על עצמם. סתם להשכלה כללית.
דרכו של עולם ומנהגו של גולש. אין כל חדש תחת השמש.שוב בפעם המיליון ראית דוגמא לשמאלני שאין לו מענה ענייני מתחיל לקשקש לגופו של אדם.
אז היא "הסבירה"!
??אז היא "הסבירה"!
עולה "להסביר"?!
מה לא ברור?
כתבת כמה מילים וסימני פיסוק קריאה ושאלה שאני לא מבין מהם כלוםמה לא ברור?
איזו מלה בדיוק מדברי לא הבנת?
אתה בכללי רוב הזמן לא מובן.מה לא ברור?
איזו מלה בדיוק מדברי לא הבנת?
ברמה העקרונית סיפור הצוללות לא ניגמר.
הוא לא נגמר מהטעם הפשוט שהוא מעולם לא התחיל. אין חיה כזאת "סיפור הצוללות". בכל אופן, לא אחד שקשור לבנימין נתניהו. זה שהרל"ב חוזר על זה ללא הפסקה? שיבושם לו ושייהנה. זה לא מקים דברים יש מאין בעולם המציאות.ברמה העקרונית סיפור הצוללות לא ניגמר.
שהוא יגמר תחגוג.
z\היא בס"ה הציגה תמונת מצב עדכנית ונכונה עובדתית. זה שיש כאלה שקשה להם להתמודד עם זה, עם דברי אמת, עובדות ומציאות, לא מחייב שיכריזו זאת על עצמם. סתם להשכלה כללית.
בסיפור הצוללות יש ועדת חקירה ויש כאלה שעומדים למשפט.הוא לא נגמר מהטעם הפשוט שהוא מעולם לא התחיל. אין חיה כזאת "סיפור הצוללות". בכל אופן, לא אחד שקשור לבנימין נתניהו. זה שהרל"ב חוזר על זה ללא הפסקה? שיבושם לו ושייהנה. זה לא מקים דברים יש מאין בעולם המציאות.
ולכן דייקתי את דברי בהקשר לראש הממשלה נתניהו בלבד.בסיפור הצוללות יש ועדת חקירה ויש כאלה שעומדים למשפט.
נו, אז תחיה את שארית חייך עם הנרטיב הזה לפיו "מנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור". כל אחד ועל מה שבא לו לחלום בלילה. במבחן המציאות, או מבחן השורה התחתונה, זה לא משנה. עובדתית אין ולא היה מעולם "סיפור צוללות" שנקשר לבנימין נתניהו, מה לעשות. כאמור מעלה, זה שיש רל"בניקים שמרגישים צורך לשחק בנדמה לי וחושבים ששומעיהם עדיין אוכלים את הלוקשים האלה, שיהיה להם לבריאות. ברוך ה' אני לא משתייך לקבוצת האוכלים הזאת . אבל גם אתה כותב בשורה התחתונה בדיוק את אותו הדבר, גם אם אתה נדרש לאיזה נרטיב נוסף בדרך.להגיד שהוא לא התחיל היא הגזמה.
נכון שמנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור.
עובדות הן האויב הגדול של בהיביסטים.ולכן דייקתי את דברי בהקשר לראש הממשלה נתניהו בלבד.
נו, אז תחיה את שארית חייך עם הנרטיב הזה לפיו "מנדלבליט חילץ את נתניהו מהסיפור". כל אחד ועל מה שבא לו לחלום בלילה. במבחן המציאות, או מבחן השורה התחתונה, זה לא משנה. עובדתית אין ולא היה מעולם "סיפור צוללות" שנקשר לבנימין נתניהו, מה לעשות. כאמור מעלה, זה שיש רל"בניקים שמרגישים צורך לשחק בנדמה לי וחושבים ששומעיהם עדיין אוכלים את הלוקשים האלה, שיהיה להם לבריאות. ברוך ה' אני לא משתייך לקבוצת האוכלים הזאת . אבל גם אתה כותב בשורה התחתונה בדיוק את אותו הדבר, גם אם אתה נדרש לאיזה נרטיב נוסף בדרך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.