עורכת הדין שלי לא ידעה איפה לשים את הכסף שלה אז אמרתי לה. קיצקץ, מפה לשם, עוד לא עבר שבוע וכבר עלה ב-300 אחוז אז היא כזה "וואו, עלה ב-300 אחוז וזה"

רוב הזמן נח

Well-known member
אנשים טיפשים.

אחרי כל הזמן הזה, עדיין אין לכם מושג מי אני? 😂

אנשים טיפשים.

אחרי כל הזמן הזה, עדיין לא הבנתם עם מי יש לכם עסק? 😂

אנשים טיפשים.

עם כל תכונותיי הרעות, אתם באמת חושבים שאני יכול להרשות לעצמי להיות גם שקרן נוסף על הכול? 😂

צפה בקובץ המצורף 124506

כשאתה מזיין את הצד השני כל-כך פאקינג חזק שאתה לא משאיר אחריך שום דבר חוץ מאדמה חרוכה :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::

תשטפו את העיניים טוב-טוב כי אני הלא הטיפוס השחצני, וממילא אין לי מה להוכיח או לעשות דאווינים על אנשים כמוכם, וברמה שלכם, ומחר אני עורך מחדש את ההודעה הזאת, והתמונה הזאת מתוך הווטסאפ שלי ושל העורכת דין שלי נמחקת 😂😂😂

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ?bitches, are we done here

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: LMAO

צפה בקובץ המצורף 124515
צפה בקובץ המצורף 124516

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:✌️✌️✌️ peace out bitches

צפה בקובץ המצורף 124517
צפה בקובץ המצורף 124518 צפה בקובץ המצורף 124519 צפה בקובץ המצורף 124520 צפה בקובץ המצורף 124521

001.gif

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
א. הדבר הנכון ביותר לגבי האיש הזה הוא להתעלם מכל מה שהוא כותב ולא להגיב אליו. שיכתוב ללאמפא ואז יבין מה ערכ האמיתי.
ב. בקלות אוכל להוכיח שהוא משקר והוא גם יודע זאת היטב. אז מוטב שינמיך פרופיל.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כי נראה לי שכל הדיבורים שלו על שכונת המצוקה בלוד זו קריאה לעזרה
כל ישותו זועקת לעזרה. טרם ראיתי אדם שיתהדר בהיותו מלך שמשתמט מחובותיו בגין זאת. טרם ראיתי אדם שאינו חדל מללהג על גאוניותו ובטח שלא היכרתי רבים שמתהללים על עושרם של הוריו.

כל ישותו זועקת לעזרה. טרם ראיתי אדם שיתהדר בהיותו מלך שמשתמט מחובותיו בגין זאת. טרם ראיתי אדם שאינו חדל מללהג על גאוניותו ובטח שלא היכרתי רבים שמתהללים על עושרם של הוריו.
תמיד יש פעם ראשונה.

זה אסטרטגיה פסיכולוגית של "להרים לעצמך" ולהתמקד בכוס החצי מלאה.

זה גם הפוסט הזה,הוא מראה את החלקים שמחמיאים לו ומסתיר את החלקים שלא.

מבחינה טכנית הסינים מאחלים קודם כל בריאות וכסף.

הם לא מאחלים שתלך לצבא בשביל שתוכל ללכת בראש מורם ברחוב...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הכוונה לעו"ד קבוע.
לרוב העשירים, מכל תתי-מעמדות העושר, יש עורך-דין קבוע, או לפחות בחיוג המהיר. עורך-דין קבוע/בחיוג המהיר זה לא לעשירים ברמה של "סופר עשירים".
תמיד יש פעם ראשונה.
אני לא עושה שניים מתוך שלושת הדברים שהוא כתב.
זה אסטרטגיה פסיכולוגית של "להרים לעצמך" ולהתמקד בכוס החצי מלאה.
אני כבר למעלה. אני לא צריך "להרים לעצמי".

child-monarchs.jpg

גם לא הבנתי בדיוק איזו חצי כוס אצלי אמורה להיות "ריקה". האם אין לי הכול בחיים? :cool:
זה גם הפוסט הזה,הוא מראה את החלקים שמחמיאים לו ומסתיר את החלקים שלא.
איזה חלקים שלא מחמיאים לי אני מסתיר? אתה סתם מדבר שטויות, כהרגלך.

ai27

Well-known member
היית מאמץ אותו אם הוא היה מבקש יפה?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ב. בקלות אוכל להוכיח שהוא משקר והוא גם יודע זאת היטב. אז מוטב שינמיך פרופיל.
זה לא היה שקר. זאת הייתה טעות בהערכת הזמנים. כמו כשכל שנה ג'ורג' בטוח שהשנה הוא מסיים את "רוחות החורף".

Portrait_photoshoot_at_Worldcon_75,_Helsinki,_before_the_Hugo_Awards_–_George_R._R._Martin_(cr...jpg
טרם ראיתי אדם שיתהדר בהיותו מלך שמשתמט מחובותיו בגין זאת.
אני לא מתהדר בזה. שאלתם למה לא שירתי? עניתי.
טרם ראיתי אדם שאינו חדל מללהג על גאוניותו
זה כי אנשים טיפשים מידי מכדי להבין את הדברים בכוחות עצמם אז צריך להסביר להם הכול. "יהללך זר ולא פיך" לא עובד בעולם האמיתי.
ובטח שלא היכרתי רבים שמתהללים על עושרם של הוריו.
אני לא עושה את זה.
יש לי "רק" בן יחיד
שזה עדיין הרבה יותר טוב מחמש ילדים, ארבע מתוכם יהודים, והחמישי ילד גוי עם אישה זונה. החשב את עצמך בר-מזל.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה לא היה שקר. זאת הייתה טעות בהערכת הזמנים. כמו כשכל שנה ג'ורג' בטוח שהשנה הוא מסיים את "רוחות החורף".
טעות כל כך גדולה בהערכה מעידה על חוסר יכולת לחשב את הנולד או שמעידה על שקר שתוכנן מראש. אז תחליט: האם מדובר פה בטיפשות או בשקר?
אני לא מתהדר בזה. שאלתם למה לא שירתי? עניתי.
ענית אבל זו לא תשובה. אינך מלך ואף קצין או פסיכיאטר לא ישחרר "מלך" מחובת השירות. כנראה ש'הרשמת' אותם בדברים שאינך מוכן לשתף אותנו בהם והמבין יבין.
שזה עדיין הרבה יותר טוב מחמש ילדים, ארבע מתוכם יהודים, והחמישי ילד גוי עם אישה זונה. החשב את עצמך בר-מזל.
שוב אתה חוזר ופוגע בגופו של כותב וכולנו גם יודעים למי התכוונת. אז להזכירך: אתה חוזר ומפר את חוקי הפרדס והלוואי ואותו אדם שהזכרת יתבע אותך על כך. ורק להזכירך: לאותו אדם יש בוודאות חברים שמכירים אותו בתור מי שהוא ובאופן אישי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בעלים של 2 דירות.
היה נדמה לי שלוש משום מה 🤷‍♂️

כמו ביבי :D
ההשקעה בפינוי-בינוי וכשהוא יסתיים (האקזיט) - נמכור אותה (וננצל פטור ממס) והכסף ילך להשקעה בורסאית (עד שהילדים יצטרכו).
השכ"ד כבר מופקד לחשבון כזה - הצטברו 100 אלף לילד.
אגב - אם הסכום קטן מחצי מהתיק, עדיף לקחת הלוואה עליו מאשר למשוך (אירוע מס, שגם פוגע בריבית דריבית).
יפה שאתה מבין ככה הרבה מבלי להיות רואה חשבון. אני בלי רואה חשבון צמוד לא אמצא את הידיים והרגליים בכל הקשור לחשבונאות, חוקי מס וכל החרא המשעמם הזה 🤷‍♂️
ומה הוא יעשה?
יגרד בביצים?
יעזור לך עם כל המיליונת'לפים דברים שיש לך על הראש. יש אנשים שאין להם על הראש חצי מהדברים שלך יש ויש להם עורך דין, אז לך אין?
אתה עושה הרבה שטויות כל הזמן,
לא.
לכן אתה צריך נינג'ה במשרה קבועה שתגן עליך.
"השטויות" המדוברות זה לא למה יש לי עורכת דין. לאנשים כמונו יש עורכי דין. לך אין כי אתה סתם מוזר.
מי שלא עושה שטויות - לא צריך.
עורכי דין זה לא רק בשביל תביעות.
ועלי - אף אחד לא מאיים
כי אתה לא מגנט למשוגעים. מזלך באמת.
לעומתך אני גם חכם מספיק לא לפרסם ברשת תחת השם שלי, ולא לתת ברשת מייל שמקושר אלי
אין שום קשר לחוכמה. זה טבעי, נורמאלי ונכון לרשום ברשת תחת שמך, כי למה לא, בעצם?

כל מי שכותבים בפייסבוק, באינסטגרם או איפה שרק בא לך כותבים תחת שמם, אלא אם כן יש להם חשבונות מזויפים וכל מיני, אז למה לא כאן?

לא שאני כותב פה תחת שמי. זה יותר שאני מוכר בשמי, אבל כאמור, אין בזה בעיה.

המייל שלי גם לא ידוע.

עצם זה שאני מוכר בשמי דרך אגב, כפי מה שצריך וראוי, זאת גם לא אמורה להיות בעיה אלא אם כן מישהו מתכוון לכתוב דברים מאוד לא טובים או משהו בסגנון, ועצם זה שאני מוכר בשמי, זה בדיוק הדבר שמוכיח את הנורמטיביות שלי, של כתיבתי ושל כוונותיי, בניגוד לכל מיני שכותבים כל מיני דברים פסולים ואסורים תחת שמות בדויים, בעודם חושבים שזה יהיה הדבר שיציל אותם בבוא היום אילו יסתבכו בצרות-האלמוניות השקרית והכוזבת שהמרשתת מעניקה להם כביכול.

החיסרון האמיתי היחיד כביכול הוא שכאשר כל מיני נשמות פצועות ומתמודדות כותבות כל מיני דברים פסולים כנגדי, הדברים יכולים להיות מקושרים אליי בעולם האמיתי, אבל כל עוד אין לזה השפעה אמיתית בעולם האמיתי, אני לא רואה סיבה להטריח את עורכת הדין שלי ולהכניסה לפעולה, מה גם, שכל האנשים האלו בעיקרון רק מבססים ומכינים את התיק שלי נגדם, במקרה שיהיה בו צורך, כי מכיוון שאני מוכר בשמי, עלבונות נגדי, בוודאי כאלו שקריים ומנותקים מהמציאות, הם פי עשר יותר גרועים מאשר כאלו נגד אלו שכותבים בשמות בדויים, גם אם יש שניים-שלוש אנשים בתפוז שמכירים אותם בעולם האמיתי.

שורה תחתונה, לא אחרים יכולים לסבך אותי בצרות, אלא אני אותם.
אם יהיו איומים - נשיג עורך דין.
לדעתי אתה צריך בלי קשר. בטח עם כל מה שיש לך על הראש.

אולי יש לך גאווה שממנה נובעת תחושת מסוגלות גבוהה וסירוב עקרוני לקבלת עזרה.

קצת כמו אמא שלי עם קבלת עזרה במטלות הבית, כשאני חושב על זה, הרוסייה המוסקבאית, שכנראה לא תיקח לעצמה עוזרת בית, אפילו לא בשביל פעם אחת בשבוע, יום לפני שימלאו לה 60, כולל סירובים שלה לקבלת עזרה מבני המשפחה בשטיפת הכלים, קיפול הכביסה, וכדומה'.
רווחים היסטוריים הוא יכול לחשוף בלי חשש שנעתיק בכל מקרה
הוא כנראה מצפה ששוב תיפול בפח
כן, ראינו כמה "הפלתי אתכם בפח", עם התמונה שפורסמה מתוך הווטסאפ שלי ושל עורכת הדין שלי, ושאז נמחקה ביום המחרת מתוך צניעותי :)

בנוסף, מי אמר שזה לא משהו שיעלה עוד?
ואז היא שואלת,
למה בדיוק אתה מחכה? תיכנס כבר לפני שאני נרדמת
צפה בקובץ המצורף 124531
אוי ואבוי 😂😂😂

בדיחה טובה. אני מכיר אותה כבר. היה משהו כזה ב"ידידים פלוס" עם מילה קוניס והשני, שכחתי איך קוראים לו. הוא חודר אליה והיא אומרת לו בצחוק "אתה בפנים כבר?". הוא מסתכל עליה המום ואז היא מספרת לו שהיא רק צוחקת. מסכן. הוא באמת האמין לה לרגע 😂

צחוק בצד, באמת הראיתי לכם מה זה עם התמונה ההיא שהועלתה ואז נמחקה מתוך צניעותי 😏
אתה מקנא במחפ?
לא כולם? 🤷‍♂️
כי נראה לי שכל הדיבורים שלו על שכונת המצוקה בלוד זו קריאה לעזרה
אני לא גר בשום מקום שאפילו מתקרב ללהיות שכונת מצוקה. בלוד הושקעו תקציבים עצומים והיא הפכה לעיר מעמד ביניים ונשארה כך באופן רציף מאז 2010 לכל המאוחר ועד היום.

בנוסף, יש הבדלים גם בין השכונות בתוך אותם ערים, ואני גר בשכונה הכי טובה ועשירה בלוד, מה שאומר שאני גר בשכונה הכי טובה ועשירה של עיר בינונית. זה כמו לגור בשכונה הכי גרועה של עיר טובה. כמו לדוגמה הרצליה או קיסריה.
היית מאמץ אותו אם הוא היה מבקש יפה?
OIP (10).jpg

ai27

Well-known member
יפה שאתה מבין ככה הרבה מבלי להיות רואה חשבון. אני בלי רואה חשבון צמוד לא אמצא את הידיים והרגליים בכל הקשור לחשבונאות, חוקי מס וכל החרא המשעמם הזה 🤷‍♂️
ככה זה עם גאונים
אנחנו לא צריכים אחרים כדי שיחשבו במקומנו.
יעזור לך עם כל המיליונת'לפים דברים שיש לך על הראש. יש אנשים שאין להם על הראש חצי מהדברים שלך יש ויש להם עורך דין, אז לך אין?
איזה דברים יש לי על הראש?

לאנשים מופרעים יש ילדים מופרעים - ואתה שומע איך הם מתבכיינים עליהם
אני ואשתי אנשים זהב, אז אצלי יש ילדים דבש.

העבודה שלי נחשבת כזאת שמצריכה המון חשיבה, אבל זה קל לי. אני מסיים משימות בקלילות ומגיע לפה לקשקש עם אנשים מעניינים כמוך,
בזמן שרצות בדיקות
"השטויות" המדוברות זה לא למה יש לי עורכת דין. לאנשים כמונו יש עורכי דין. לך אין כי אתה סתם מוזר.
כי אתה לא מגנט למשוגעים. מזלך באמת.
כי אני לא מסתכסך. תראה איך אתה הסתכסכת פה עם כולם,
אצלי אין דבר כזה.
אין שום קשר לחוכמה. זה טבעי, נורמאלי ונכון לרשום ברשת תחת שמך, כי למה לא, בעצם?
כי יש ברשת המון טיפוסים מפוקפקים שעשו תואר בעריכת דין ומתפרנסים מעקיצות.
תגיד עליהם מילה לא במקום, הם מבררים אם יש לך רכוש, ואז וישר תביעה
אבל אם הם לא יודעים מי אתה - שיחפשו
כל מי שכותבים בפייסבוק, באינסטגרם או איפה שרק בא לך כותבים תחת שמם, אלא אם כן יש להם חשבונות מזויפים וכל מיני, אז למה לא כאן?
אתה לא קולט כמה תביעות יש שם
גם את אחותי תבעו אחרי שהיא קישקשה שם.
אולי יש לך גאווה שממנה נובעת תחושת מסוגלות גבוהה וסירוב עקרוני לקבלת עזרה.
מומחים זה דבר מעולה, אבל למה בכלל להגיע למצב כזה?
אתה מסתכסך - כי אין לך מטרות בחיים.
לי יש
קצת כמו אמא שלי עם קבלת עזרה במטלות הבית, כשאני חושב על זה, הרוסייה המוסקבאית, שכנראה לא תיקח לעצמה עוזרת בית, אפילו לא בשביל פעם אחת בשבוע, יום לפני שימלאו לה 60, כולל סירובים שלה לקבלת עזרה מבני המשפחה בשטיפת הכלים, קיפול הכביסה, וכדומה'.
זה פשוט עצוב.
לנו יש מנקה שמגיעה פעמיים בשבוע, ככה זה אצל רוב "מעמד הביניים", וככה זה תמיד היה בבית של ההורים שלי ושל אשתי
הרי מה ההגיון בלהפוך את אשתי או הילדות ל"מנקות" (מעמד נמוך)?
עדיף שילמדו או ירוויחו כסף.

אבל מי שבמעמד נמוך (אמא שלך למשל) לא יעביר את המטלה הלאה.
היא - המנקה
ומנקה זה מעמד נמוך
אני לא גר בשום מקום שאפילו מתקרב ללהיות שכונת מצוקה. בלוד הושקעו תקציבים עצומים והיא הפכה לעיר מעמד ביניים ונשארה כך באופן רציף מאז 2010 לכל המאוחר ועד היום.
בנוסף, יש הבדלים גם בין השכונות בתוך אותם ערים, ואני גר בשכונה הכי טובה ועשירה בלוד, מה שאומר שאני גר בשכונה הכי טובה ועשירה של עיר בינונית. זה כמו לגור בשכונה הכי גרועה של עיר טובה. כמו לדוגמה הרצליה או קיסריה.
אם היית יודע חשבון - היית מבין שעשירון שלישי מהתחתית זה ממש גרוע
ואפילו הדירוג של שכונה שלך (חמישי מהסוף) זה בינוני מינוס. כמו קריית ים

אבל אצלך אפילו "קרוב לממוצע" זה הישג שאתה מתפאר בו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ככה זה עם גאונים
אנחנו לא צריכים אחרים כדי שיחשבו במקומנו.
בלי להעליב, אבל אני די בטוח שאתה לא גאון. גאון אינטלקטואלי בטח שאתה לא. אני מאמין שאתה נוטה בתחום הזה אל הממוצע הגבוה, באופן דומה משהו לאיך שבתחום הזה SupermanZW לדוגמה נוטה אל הממוצע הנמוך, אבל ממוצעים גבוהים, ממוצעים נמוכים, מה זה משנה? ממוצע זה ממוצע.

אולי אם נדבר על גאונות אינטליגנטית יש לך יותר סיכוי, אבל גאונות זה רק שני האחוזים העליונים ביותר, ואתה, ובתור איש הייטק המשתכר למעלה מ-30,000 בחודש, אמנם כנראה בעל אינטליגנציה גבוהה, אבל מי אמר שבהכרח אינטליגנציה גאונית?

SupermanZW לדוגמה הוא גאון אינטליגנטי. ציון האיי-קיו שלו הוא 148, שכשלעצמו זה עדיין לא מספיק אומר ומספיק מעיד, מכיוון שבעוד שהרף לגאונות אינטליגנטית הוא 140, מכיוון שזה רף שני האחוז העליונים, טווח הטעות של מבחני האיי-קיו המודרניים הוא עד מקסימום עליון משוער של 15%, מה שאומר שתיאורטית, הציון יכול להיות נמוך יותר עד לכדי מינימום תחתון של 126, שזאת אפשרות שצריך לשקול אותה ברצינות, במיוחד בהתחשב בכך ש-SupermanZW הוא לא שיא השכל, כאשר שכל הוא דבר שמשפיע לרעה על תוצאות במבחני אינטליגנציה, מה שדווקא כנראה עזר לו במידת מה, אבל מן הצד השני, הוא דובר שבע שפות, שבדרך כלל זאת בהחלט עדות אמינה וחזקה לאינטליגנציה גבוהה במידה ניכרת, עד לכדי רמת גאונות (אינטליגנטית).

הפסיכולוגים הטרום-פזיים, לפרוטוקול, לא מבדילים בין גאונות אינטליגנטית לאינטלקטואלית, אבל זה כי הם אידיוטים. ברור שצריך להבדיל, וזה גם פותר לא מעט בעיות ונותן מענה על לא מעט שאלות, כמו לדוגמה...אני לא יודע...גאונות, תורשה או סביבה? ברגע שאנחנו יודעים להבדיל בין הגאונות האינטליגנטית לאינטלקטואלית, התשובה היא פשוטה. גאונות אינטליגנטית-תורשה. גאונות אינטלקטואלית-סביבה.

בכל מקרה, גאונות, וזה לא משנה מאיזה סוג, הסוג האינטליגנטי או הסוג החשוב, היא לא עדות או סימן להיעדר צורך בעזרה. גאון, אפילו מהסוג הטוב, הסוג האינטלקטואלי, עדיין יודע כמות מוגבלת של דברים בכמות מוגבלת של תחומים. לבוא לגאון אינטלקטואלי, אפילו מופלג, ולצפות ממנו לדעת הכול על הכול, זה פשוט לא איך שזה עובד, ועזרה, זה תמיד דבר טוב.

אולי בראיית חשבון אתה לא צריך אחרים שיעשו את החשיבה במקומך, אבל אני בטוח שלא חסרים תחומים שכן, ובין כה וכה, וכאמור, אתה בכל מקרה לא גאון.

מבחינה אינטלקטואלית אתה כנראה שייך אל הממוצע הגבוה ומהבחינה האינטליגנטית אתה כנראה בעל אינטליגנציה גבוהה באופן יחסי, אבל לא שום דבר באמת מיוחד.

ראש טוב על הכתפיים, לא הרבה מעבר.
איזה דברים יש לי על הראש?
זאת בדיחה, נכון?
אנשים מעניינים כמוך
blob222.jpg
כי אני לא מסתכסך. תראה איך אתה הסתכסכת פה עם כולם,
אצלי אין דבר כזה.
לא עם כולם. רק עם הפסיכים. ועוד משהו-אני לא הסתכסכתי איתם, הם הסתכסכו איתי, בגלל הפסיכיות שלהם.

עורך דין זה לא רק לתביעות וסכסוכים.
כי יש ברשת המון טיפוסים מפוקפקים שעשו תואר בעריכת דין ומתפרנסים מעקיצות.
תגיד עליהם מילה לא במקום, הם מבררים אם יש לך רכוש, ואז וישר תביעה
אבל אם הם לא יודעים מי אתה - שיחפשו
מצחיק אותי שאתה באמת חי בסרט שאי-אפשר לברר מי אתה בתוך שנייה וחצי.
אתה לא קולט כמה תביעות יש שם
גם את אחותי תבעו אחרי שהיא קישקשה שם.
וואלה? נשמע מטורף. אולי צריך להחמיר את הסף הדרוש לתביעות לשון הרע ללא הוכחת נזק? זה לא נשמע הגיוני שכל אחד יכול לתבוע כל אחד אחר על כל שטות.
מומחים זה דבר מעולה, אבל למה בכלל להגיע למצב כזה?
אתה מסתכסך - כי אין לך מטרות בחיים.
לי יש
לא. אני מסתכסך כי מסתכסכים איתי, כי אני מגנט לפסיכים.

פסיכים הם אנשים ברמה נמוכה, וחסרי עכבות.

כמו כל האנשים ברמה הנמוכה, הפסיכים מקנאים בי, אבל בגלל חוסר העכבות שלהם בעקבות הפסיכיות שלהם, הם מביעים כלפיי את קנאתם העזה והחולנית בי, ומסתכסכים איתי.

יש לי הרבה מטרות בחיים.
זה פשוט עצוב.
אאאמממ...תקשיב, אולי קצת, אבל זה מן סוג של ערכים שכאלו. אם היא כל-כך מתעקשת, מה אכפת לנו? מה גם, שעם כל-כך מעט עבודה לעשות, זה טוב בשבילה לעשות משהו חוץ מלבלות עם החברות.
לנו יש מנקה שמגיעה פעמיים בשבוע, ככה זה אצל רוב "מעמד הביניים", וככה זה תמיד היה בבית של ההורים שלי ושל אשתי
ככה זה אצל מיעוט מעמד הביניים. מה שאתה מתכוון זה שככה זה אצל רוב המעמד הגבוה, וגם אז הרבה פעמים זה פעם בשבוע ולא פעמיים. אתה שוכח שרוב מעמד העושר זה משפחות בגודל נורמאלי, ואז גם אין כל-כך הרבה עבודה לעשות אותה.
הרי מה ההגיון בלהפוך את אשתי או הילדות ל"מנקות" (מעמד נמוך)?
אני לא חושב ששעה עבודה ביום כולל להכין לי אוכל פעם אחת זה נקרא "מנקה". בכמות הזאת זה דווקא טוב לה.
עדיף שילמדו או ירוויחו כסף.
אמא שלי לא עושה את הדברים האלו. היא עפה על החיים במקום זה 🤷‍♂️
אבל מי שבמעמד נמוך (אמא שלך למשל) לא יעביר את המטלה הלאה.
היא - המנקה
ומנקה זה מעמד נמוך
נראה לי שאולי התבלבלנו קצת?

מההתחלה:

לרוב המעמד הגבוה, מכל שלושת תתי-מעמדות המעמד הגבוה, כולל תת-המעמד הנמוך של מעמד העושר (אתה לדוגמה, עם הון של בערך מיליון וחצי דולר [בערך כמו בית וחצי ברחוב פה לידי]) יש עורכי דין.

לך אין עורך דין בגלל ש...טוב, המחשבה הראשונה שלי היא שאתה סתם מוזר, אבל מצד שני רוב העשירים שאין להם עורך דין אכן מגיעים מתת-המעמד שלך, אז איכשהו עוד אפשר להבין את זה.

מצד שלישי, יש לך מלא דברים על הראש שמצריכים עורך דין, אבל מצד רביעי, עדיין אין לך אחד, מה שהוביל אותי למסקנה הנוכחית שלי: אתה אדם גאה בעל תחושת מסוגלות גבוהה שרוצה לעשות הכול בעצמו.

שזה שעשע אותי והזכיר לי סיטואציה דומה שקורית בתוך הבית שלי והמשפחה שלי, ושלכן אזכרתי אותה, של האמא הגאה שלי, הרוסייה המוסקבאית, עם הערכים "הטובים והישנים" מפעם, בעלת הגאווה, עם תחושת המסוגלות הגבוהה, שלא מרגישה ולא רוצה להביא עוזרת בית פעם או פעמיים בשבוע, למרות שבהתחשב במצבנו הדבר מתבקש, כפי מה שבהתחשב במצבך מתבקש שתשיג לעצמך עורך דין.

אני מודה ששאר הבית חושב שזה קצת טיפשי, כמו מה שאני לדוגמה חושב שזה טיפשי שאין לך עורך דין, אבל אם אמא שלי באמת מתעקשת שהיא רוצה לעשות את הדברים האלו בעצמה, כפי מה שאתה מתעקש שאתה לא רוצה עורך דין, אני מניח שזה בסדר.

עוד אני מניח, כפי מה ששאר המשפחה שלי מניחה, שבבוא הזמן אמא תשתכנע ותסכים לעשות את הדבר ההגיוני. קצת כפי מה שאני מניח שבסופו של דבר וככל שהעושר שלך יגדל אתה תשיג עורך דין לדוגמה.

אבל בינתיים, כל עוד האמא הגאה שלי, הרוסייה המוסקבאית, עם הערכים "הטובים והישנים" מפעם, בעלת הגאווה, עם תחושת המסוגלות הגבוהה, שלא מרגישה ולא רוצה להביא עוזרת בית פעם או פעמיים בשבוע; כל עוד היא מסוגלת מבחינתה לעמוד במשימה, כל עוד היא צעירה, כל עוד בכמות הזאת של העבודה זה יותר קצת כושר וקצת להזיז את הגוף (חוץ מאשר בילויים עם החברות שלה) יותר מאשר מה שזה עבודה, אז שיבושם לה.

כפי מה שיבושם לך שאין לך עורך דין כל עוד אתה באמת רוצה ובאמת מסתדר עם הכול לבד.

עוד חשוב לזכור ולהבין שהמשפחה שלי היא משפחה בגודל נורמאלי, של ארבע אנשים, ואנחנו לא "חפלה גדולה" כמוכם, של שש נפשות ואתם עוד רוצים ושוקלים להביא עוד ילד ולהיות שבע נפשות, ככה שאין הרבה עבודה לעשות אותה מלכתחילה, ולכן ובהיקפים האלו זה דווקא נחמד שיש לה משהו לעשות חוץ מטלפון-טלוויזיה-חברות-בילויים וחוזר חלילה.

שיקול אחרון הוא שאמא לא בהכרח סומכת על עוזרת שתעשה עבודה טובה כמוה, ובכל מקרה וכאשר יגיע הרגע, חשוב למצוא ולהביא מישהי אמינה, לא רק ברמת העבודה, אלא באופן כללי, ושלא תעשה שטויות.

עוזרת לא אמינה, שתנקה את החדר שלי ניקוי יסודי, אבל לא כמו מה שהיא אמורה, אם אתה מבין למה אני מתכוון, כפי מה שקרה לאחת החברות של אמא שלי, תוכל בתוך רבע שעה של עבודה רק על החדר שלי לבדו לעשות מכה של 50,000 שקל ויותר, זה עוד מבלי אפילו לגעת בספרייה שלי ב-200,000 שקל.
אם היית יודע חשבון - היית מבין שעשירון שלישי מהתחתית זה ממש גרוע
אני יודע חשבון. אני לא יודע מתמטיקה.

כפי מה שנאמר והוסבר מספר פעמים, עשירון רביעי מהסוף. גם זה רק ממוצע של כל השכונות. ברמת השכונה, יותר כמו עשירון שלישי מלמעלה למטה.
ואפילו הדירוג של שכונה שלך (חמישי מהסוף) זה בינוני מינוס. כמו קריית ים
אני לא יודע למה נדמה לך שאתה יודע באיזו שכונה אני גר או מה הדירוג שלה, אבל שיבושם לך.

כאמור, והנתונים האמיתיים כפי מה שאוזכרו בעבר-הדירוג האמיתי ובפועל של העיר, 4, מה שהופך אותה לטובה יותר מלפחות 30% מהערים בארץ (וכנראה שיותר), הדירוג של השכונה (המשוער, למיטב ידיעתי והבנתי לא באמת מדרגים שכונות) הוא 7, מה שהופך אותה לטובה יותר מלפחות 60% (וכנראה שיותר), ואם נסתכל ברמת הבית עצמו, אני גר בבית טוב יותר מהבתים של 80% מהאוכלוסייה במדינה.
אבל אצלך אפילו "קרוב לממוצע" זה הישג שאתה מתפאר בו.
לוד אכן קרובה לממוצע. השכונה שלי והבית שלי, עם מרחק של יותר מ-20% ויותר מ-30% מעל הממוצע, אז פחות.

בכל מקרה, אנחנו בוחרים לגור פה. טוב לנו פה. כשנמצא לנכון, נעבור.

זה בהחלט בתכנונים.

כמובן שמפעם לפעם צריך להשתדרג אז ברור שהפעם זה יהיה בית של לפחות 3 קומות.

למעלה