עורלות,רבותי,וחשיבותן...

TAINTED SAINT

New member
עורלות,רבותי,וחשיבותן...../images/Emo89.gif../images/Emo49.gif

רבנים רבים מייחסים לעורלה כוחות מאגיים,ומוכרים קמעות המכילים עורלות,הנושא מוכר וידוע... את הקטע הבא העתקתי למענכם מאחד הספרים הטובים [לדעתי] שהודפסו בארץ,והדנים באמונות שונות בדתנו,לא אוכל לציין כאן את שמו,אך אין לי ספק שספר זה נמצא על מדפיהם של עוד חברים כאן בפורום.... ולמען אלו שעדיין לא רכשו אותו- "....שבשלב די מוקדם הוחלט שלגיהינום ייכנסו רק ערלים,זאת היתה כמובן החלטה בעייתית,שכן היא לא איפשרה להכניס פנימה את החוטאים מישראל.לכן כשמת יהודי,היה מלאך מיוחד יורד מגן עדן ובודק אם נימול.אם נימול,היה מעלה אותו לגן עדן,ואם לא,שד מיוחד היה יורד ולוקח אותו אחר כבוד לגיהינום.אבל אם נימול ועבד עבודה זרה או חטא בכל חטא אחר שהצדיק גיהינום,היה המלאך מושך בעורלתו ומכסה בה את אברו,כך שייראה כאילו לא נימול מעולם.רק אז העביר אותו לידי השד שהיה מוליכו לגיהינום,שכן אי אפשר היה להכניס נימולים לגיהינום.בפתח הגיהינום ישב אברהם וערך ביקורת נוספת,כאשר הגיע נימול,בדק היטב את מסכת חטאיו,ורק אם חטא חטאים רבים וכבדים היה מוריד עורלה מתינוק שמת קודם שנימול ומלביש אותה על אברו של החוטא הנימול,רק אז היה מכניס אותו לגיהינום." אמונות הקשורות לעורלות,אתם תתחילו,ואני אצטרף לשרשור..... TAINTED SAINT

miyamoto

New member
קמיע עורלה!

כן כן! אני רוצה כזה ליום ההולדת... דווקא שאני חושב על זה לרגע במשמעות של כל עניין "200 עורלות פלישתים" הדבר נראה די מעניין. הקטע מהספר גם הוא די מעניין, רק שהוא קצת מצחיק, הרי לא אלוהים לכאורה קובע מי ילך לגיהנום? ואז לפתע בא איזה מלאך אפספוס ויכול לעבוד על אלוהים? איזה מן אלוהים זה? :S טוב, שכחתי, הוא כל-יכול, אז הוא גם יכול שמלאך אפספוס יעבוד עליו, וגם שבו זמנית הוא לא יעבוד עליו, ואז... נו טוב, לא משנה... בדיוק לא מזמן שמעתי על מנהג בזמן ברית המילה, שלאחר שהמוהל חותך לתינוק את העורלה הוא מוצץ את האיזור המדמם עם הפה לעצירת הדימום... אני אשמח אם למישהו יש פרטים על המנהג הזה.

TAINTED SAINT

New member
אני ממתין לרסקול אחי ורעי שיגיב../images/Emo77.gif

כבר התחלנו "דיבייט" קצר בעבר בפורום על עורלה אחרת...... רק דבר אחד קטן,עובדה מדאיגה......."200 עורלות פלישתים"....ביום חם....ללא קרח יבש. שמשון אכן היה גיבור ! ! ! [או נטול חוש ריח
] רסקול אחי ורעי,תראה מה הכנתי לך להגיב עליו,הולך נהדר עם ה
,וה
, מי עוד כמוני דואג לך כך בבקרים
בוקר טוב TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
ובזמן שאתה ממתין...../images/Emo190.gif../images/Emo25.gif

אני יודעת שעכשיו אתה פוחד פחד מוות מסקנדל אתומי שאני יתחיל כאן-יש לי הפתעה מתוק-בלי סצינות-בלי סקנדלים!!!! ואני יודעת שאתה לא מי יודע מה מופתע-אתה ואני-אני ואתה-איך שלא נכתוב את הסדר- דומים כמו שתי טיפות מיים-ככה זה. אתה ממש לא שמח עכשיו,אלה החיים יקירי-אתה ואני שני הצדדים של אותה מטבע-ביגלל זה היה לנו טוב ביחד,ואים הייתה יותר צעיר ב10 שנים הייתי מסוגלת אפילו להיתאהב בך כמו כל הטיפשות האחרות-או כל הטיפשים שמיתאהבים בי-ואתה תחזור כי לא טוב לך בכלוב שלך-אתה מת להיות שוב חופשי-לא היה לך אומץ לחיות כמוני-וכשתחזור אני יהיה כאן-ואוליי אפילו יסלח לך-אים תיתנצל יפה-תיסתכל לעצמך בעיניים בראי ותראה.......אותי.

סוריאל

New member
זה לא סתם "מנהג"

אלא שלב בטקס רגיל במילה (היהודי). המטרה היא בסך הכל לסלק את שאריות הדם מעל גבי האיבר החתוך והחשוף, כדי שכולם ייראו שהערלה הוסרה לגמרי. בערכה הסטרילית שמוהלים נורמלים משתמשים בה היום יש צינורית מיוחדת לביצוע הפעולה הנ"ל. מנהג אחר הוא לשים את העורלה על עציץ אדמה מיד לאחר המילה. למה? הרי נאמר "מזבח אדמה תעשה לי", והמילה הרי היא כקרבן, ועל מה מקריבים קרבן? - על מזבח אדמה. כן כן, כל אבא יהודי גאה צריך לשחק אותה אה-לה אבריימ'לה ויצחוק'ל בהר המוריה, אבל במקרה הזה בלי איל.

רסקול

New member
פעם הייתי עוזר מחקר של איזה

פרופסור ידוע נורא. הוא ערך מחקר על מנהגים שונים הקשורים לעורלות - foreskin. ביליתי המון בקריאת ספרי מנהגים, אבל הכי מצאו חן בעיניי מנהגי יהדות עיראק וכורדיסטאן: אישה עקרה או שמצפה לילדיים רקדה וקפצה מעל קערה או גיגית אשר בה שמו עורלות של תינוקות זה נימולו, וכך ציפתה שיפתח רחמה. מעורלות, אאל"ט מפיקים את התרופה הזו להרפס ותרופות אחרות נוספות. בענין הסיפור שלך - תמיד טענתי שהיהדות היא דת הומופילית אם לא חובבת זרגים במיוחד. צא וראה: אברום אבינו ממשמש בזרגים של בני אדם, ואפילו מלביש עליהם כובעונים. נו תגיד אתה: אם זה לא עיסוק הומוסקסואלי, אז מה כן? ולגבי המוהלים המוצצים, כידוע רוק הוא חומר אניטספטי ואנטיביוטי רב עוצמה. אתה יודע שרוק גם הורג את וירוס האיידס, ורק אם יש לך פצעים בפה הוא יחדור לך למחזור הדם?

miyamoto

New member
רסקול,

שלום לך
חג שמח! אינני בטוח אם מה שכתבת בנוגע לרוק והאיידס נכון. כפי שהבנתי, הרוק מחסל איידס בכמויות קטנות, בכמויות כאלו של מעט דם החודר לפה. ובכל זאת, אם הרוק חודר למחזור הדם היחס אינו מספיק כדי שיחסל את האיידס. אולי לא הבנתי את שכתבת. אכן ישנם מנהגים משעשעים עם עורלות להמון עמים. אגב, גם מוסמלים עוברים ברית מילה.

רסקול

New member
הבנת מצויין

אם אין פצעים בפה, כך שהוירוס יכול לחדור למחזור הדם, אין סיכוי שתחלה באיידס ממציצה או משפיכה בתוך פיך, לכן לחובבי הרולטה הרוסית, מציצה = 50% סיכון להידבקות באיידס, לכן הרבה הומואים מוצצים בלי קונדום ורק לא שופכים בתוך הפה. אישית, בלי קונדום אני לא מרשה לאף זין להכנס לי לתוך הגוף.

TAINTED SAINT

New member
רסקול אהובי.........../images/Emo39.gif

פיסת האינפורמציה האחרונה בהחלט הרגיעה חששות מסוימים שלי בקשר למה יקרה אם שנינו נמצא את עצמנו יום אחד על אי בודד,ניצולים מבודדים מהעולם, שכל מה שיש להם הם שני ארגזי "סמירנוף רדלייבל",והמון זמן פנוי להתנסויות....

למעלה