עור הפנים

עלעל1

New member
עור הפנים

חורף- ורואים את זה עליי בל בלי שום קשר העור שלי מרגיש לאחרונה עצוב ומסוכסך עם עצמו.... מלבד טיפולים קוסמטיים חיצוניים יש משהו שיכול לשפר את העור, להחיות אותו מבפנים? שיראה מואר,אחיד, בריא... חוץ מלשתות הרבה מים (אני משתדלת:).....) אני מניחה שאין פה קסמים ובכל זאת אשמח ללמוד טיפים ורעיונות לשיפור המצב לחליטות ו'תרופות' טבעיות שיסייעו וישפרו. תודה מראש

ה מוזה

New member
שאלה חשובה

איך להחיות את העור מבפנים ? אני אחלק את מה שכתבת לשני חלקים כי יש את החלק הפנימי שזה התזונה שמשפיעה וכמובן שחלק בלתי נפרד מהבפנים זה הנפש עור הפנים מגיב מיידית לשני הדברים שציינתי לגבי תזונה , בדקי את עצמך מעבר לשתיית מים מה את אוכלת ,שותה ,הרגלי אכילה וכו' תוכלי להעזר גם בפורום תזונה פעילות גופנית גם עושה נפלאות לבפנים ולבחוץ ידוע לי שיש צמחים שעוזרים לניקוי וטיהור הגוף והדם בפורום שמנים וצמחי מרפא תוכלי לבדוק אלו צמחים לגבי חליטות ותרופות סבתא שטובות להחיות את עור הפנים "עור עצוב ", אומר עור יבש ? אם כן יש מסיכות בריאות נהדרות של פעם ,עשו טוב לעור הפנים של הסבתות יעשו טוב גם לעור שלך בנוסף גם ,דבש,שמן זית,חלמון ביצה .. מצרפת לך קישורים למסיכות לפנים שעלו כאן שוטטי לך בטאגליינס ,במילון המונחים,במאמרים ותמצאי הרבה מאוד עצות סבתא לעור הפנים תרופת סבתא טובה -
לחייך הרבה שיהיה לך חורף חם בפנים ובחוץ

למעלה