עור הפנים

rotemik

New member
עור הפנים

ערב טוב לכולם, קודם כל רציתי להגיד שאני מאוד נהנית לקרוא בפורום, וכבר יצא לי להשתמש בכמה מתרופות הסבתא שמוצעות בפורום, אך רציתי להתייעץ איתכם. אני בת 19, והעור בפנים שלי די עדין, למרות זאת מופיעים לי מידי פעם פצעים בעיקר במצח. בזמן האחרון יצעו לי פצעונים גם על הלחיים ליד האף, ולמרות שלא נגעתי בהם ושהקפדתי לנקות את הפנים כמו שצריך, נשארו לי כתמים.זה מאוד מפריע לי, כי העור שלי באמת נקי. מה אפשר לעשות כדי להעלים את הכתמים האלו??

ה מוזה

New member
השאלה האם כתמים או צלקות?

לצלקות מפצעונים:יש להכין תערובת העשויה מחומרים אלו כף גבינה לבנה (לבעלי עור שמן 0% שומן) כף יוגורט כף שיבולת שועל טחונה ו3-4 טיפות לימון יש למרוח על עור הפנים להשאיר למשך כ 10 דקות.במילון המונחים תמצאי עוד תרופות סבתא בנוסף בעבר נכתב כאן על שמן הלבנדר וסגולותיו בינהן ריפוי צלקות על כך תוכלי לשאול בפורום שמנים וצמחי מרפא אפשר גם לנסות את האלוורה מריחת אלוורה – מונע דלקות, מעורר רקמות וריפוי ללא צלקות. אפשר למרוח את המיץ ישר מהעלה, ג'ל או משחת אלוורה. טיפול בפצעים: פצעים ופצעי בגרות אפשר לטפל עם משחת אלוווה בתוספת לבנדר ופרופוליס הסרת דלקות אקני: השימוש באלוורה באופן תמידי – בבקר ובערב במשך 6 חודשים, יכול להקטין צלקות ויתרום לבריאות וצבע לעור. אם יש עור שומני, אפשר להשתמש רק בג'ל. אך כדי לזכור שאלוורה מיבש לכן בעור יבש חייבים לשלב את הטיפול עם משחה או קרם לחות שמכיל אלו ורה. ואולי יש עוד תרופות סבתא לגולשים

למעלה