עור פנים

עור פנים

איך אפשר לתת לעור הפנים ברק? שלא יראה כזה מט, חסר חיים,, והאם יש לכם טיפול לפגמנטציה, יש לי נקודות כאלה חומות בפנים ובזרועות, תודה

לי המליצו פעם על

אכילת הרבה תפוחים! מישהי פשוט ניגשה אלי, ואמרה- "את לא אוכלת תפוחים, נכון?" ובאמת, תוך תפוח אחד או שניים כבר רואים הבדל! שמעתי גם שיש איזה פתגם אנגלי שאומר an apple a day keeps the doctor away

ה מוזה

New member
תפוח לעור שומני

לגרד תפוח[במגרדת דקה]לערבב עם 5 כפיות דבש מורחים על הפנים ומשאירים בערך עשר דקות. שוטפים את העיסה הזו מהפנים ובאים לספר לנו איך מרגיש לעור

וואי

זה ממש עזר !!! הדבר שהכי עזר לי לעוד המעפן שלי !!!! הוא חלק כזה ולא טיפה שומני !!! כמו תחת של תינוק ! מומלץ לכל מי שצריך !!

ה מוזה

New member
נפלא ../images/Emo127.gif

שמחה מאוד ששיתפת אותנו פעם בשבוע תתפנקי לך עם המסיכה טוב לדעת שעור הפנים שלך אהב אותה ומרגיש טוב יותר

ה מוזה

New member
לעור הפנים

תנסי מסיכה פשוטה ויעילה מעניקה ברק לעור הפנים ובריאות כף דבש + כפית חלב . מערבבים עד שיש בלילה נוזלית אחידה,למרוח על הפנים שכבה דקה להשאר עם זה כ 15 דקות ולשטוף במים חמימים לגבי השאלה השניה שלך,פיגמנטציה אז: ועל זה יש כאן אי הסכמה אז קחי זאת בעצה בלבד לימון בד"כ שימש ומשמש להבהרת העור אבל, ההסתייגות היא שכשאשר מורחים לימון אין לשהות בשמש לכל הפחות 12 שעות ,אז אם תנסי זאת כדאי בלילה ,לא בטוחה שזה אכן יבהיר את הנקודות החומות אז אולי כדאי להמתין לעוד עצות ודעות בכל אופן,את המסיכה שלמעלה בכייף יכולה לעשות ניסיתי והיא נהדרת

מוזה אם זכור לך...

אני זו שהעילתי את נושא הלימון רק ששמי היה שונה (MERAVSABAG) ונכון הוא העלה המון דיסקוסים אך לנושא לגבי הנקודות החומות הלימון לא מעביר גם לי יש נקודות אומנם בהירות וקטנות כמו נמשים וזה לא מעביר או מוריד מה כאן פילינג עמוק מבהיר אותם לפחות עליי.

ה מוזה

New member
זוכרת ../images/Emo13.gif

וזו גם הסיבה שהסתייגתי וייעצתי לה להמתין לעוד עצות אפשר לשאול איזה פילינג עמוק עוזר לך להבהיר אותם? דווקא אמש קראתי על פילינג ביתי די חביב [ עם שיבולת שועל וכו']

פילינג מדהים שקראתי בעיתון

פילינג לעור רגיל עד שמן: מגרדים קליפה מחצי לימון ושמים בקערית עם כף שיבולת שועל, מיץ סחוט טרי מחצי לימון ושליש כפית סוכר (אם העור שמן מאוד במקום סוכר שמים רבע כפית מלח שולחן)ומערבבים. מעסים את העור בעדינות בתנועות סיבוביות ואם רוצים משהים כחמש דקות כמסכה. לשטוף היטב במים פושריםמנגבים ומורחים קרם לחות. לידיעתך מוזה ושאר החברים עצות נפלאות ותורמות ניתן למצוא בארכיוני "לאישה" מתאריך 29/12/2003 אך אין לי מושג מה הכתובת של האתר. לי פשוט יש כתבה מאז על כל נפלאות הלימון כגון: ניקויי ידיים, הזנה לעור מתבגר, מסיכת המרצה והזנה,דיאטה, חיזוק ציפורניים, הגברת החשק המיני ועוד.... ושוב אני מודיעה זה בהמלצה בלבד לא את הכל ניסיתי ואת פעולות הלימון עושים רק בלילה ולא ביום.

ה מוזה

New member
מעניין מה יש בקוואקר

כמעט בכל מסיכת פילינג ביתית מופיעה שיבולת שועל כמרכיב עיקרי מעניין יש בה
באלאגנית על העצות

בכיף על העצות וגם אני די סקרנית

מה כל כך טוב בשיבולת שועל, אולי אפשר לבדוק את זה לעומק.

למעלה