עור שמן ללא אקנה

עור שמן ללא אקנה

היי... רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו פיתרון לעור שמן באזור המצח והאף...ללא אקנה... פשוט תוך שעתיים נהיה שכבת שומן מעצבנת... אני דואג לשטוף את הפנים 3 פעמים ביום...עם סבון... יש איזשהו פיתרון טבעי? תודה מראש!

בתור התחלה..

להפסיק לשטוף את הפנים 3 פעמים ביום. השטיפה החוזרת ונשנית של העור גורמת לו לייצר את שכבת השומן הזו. שנית , לשתות מים - לפחות 8 כוסות .

ובהמשך

למרוח או לרסס לחות פנים עדינה כדי ל"שדר לעור" יש מספיק שומן מבחוץ אין צורך בייצור מוגבר מבפנים. בהצלחה

דווקא בקיץ העור שלי נוטה להיות יותר שמן

ואני תל אביבי, זאת אומרת שלחות לא חסרה פה:) בחורף העור שלי בכלל נהיה סדוק.

נורקס

New member
חסרים פרטים...

גיל/מתי זה התחיל/באיזה סבון אתה משתמש/האם בעבר סבלת מאקנה/תזונה.....???

אז ככה...

אני בן 21.... זה התחיל מתחילת גיל ההתבגרות לדעתי...בעיקר בתיכון. בהתחלה הייתי משתמש בסבונים מיוחדים אבל עכשיו אני משתמש בסבון סתם, שמפו או משהו (כן, אני יודע שזה גרוע)... בעבר היה לי אקנה לא חריפה, אבל הייתה. עברה בזכות זה שהפסקתי לחלוטין לצרוך מוצרי חלב, ומעבר לכך אני צמחוני. משתדל לאכול הרבה ירקות כל יום, שותה כמה שיותר (לא תמיד מספיק). זהו בגדול... אשמח לעצה, כי זה מטריד... תודה מראש!

בתור התחלה

שימוש בסבון נכון, עדיף בעל פעילות אנטיביוטית - מחטאת יהיה מצויין, ופעמיים ביום יכולות להספיק
קרם לחות להזין את הפנים - כי חשוב להזין את העור גם אם הוא שמן - רק חשוב לעשות זאת עם הקרם הנכון. שמנים שיכולים להתאים (עדיף לשלב בתוך קרם) : לבונה, גרניום, קמומיל רומי. שולחת לך גם מסר אישי. ערב נעים, הילה

נורקס

New member
ומוסיפה....

קודם כל ממליצה להפסיק ולסבן את הפנים בסתם סבון. ממליצה להשתמש בסבון טבעי שמבוסס על סלק סוכר או במי הממליס כמו כן ממליצה על שימוש בקרם לחות טבעי. שמנים אתריים שאני הייתי משלבת בקרם (לפחות את חלקם) הם:קמומיל,מור,אקליפטוס,ברוש,גרניום. לגבי התזונה,גם זה מידע שאינו מספיק (אתה יודע גם פיצות ובורקסים הם אוכל צמחוני ואני מכירה כמה צמחונים שזה התפריט שלהם
) אם אתה מרבה באכילת ירקות זה מצויין (רצוי לאכול אותם אורגניים). ומה לגבי קטניות, דגנים? מה אתה שותה? מים? משהו אחר? אני הייתי ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע על מנת לתת לך איבחון מדוייק . מטפל ישאל אותך יותר על התזונה שלך ואורך החיים שלך על מנת להתאים את הטיפול בצורה מירבית . המון בהצלחה

היי שוב

תודה על התגובה! ציינתי שאני לא אוכל מוצרי חלב (ושאחת הסיבות לזה הייתה אקנה)... אני מאוד מודע למאכלים שמעודדים פצעונים.

נורקס

New member
מה שכתבתי היה תגובה להיותך צמחוני

אבל אם אתה מודע למאכלים שגורמים לך לפצעונים ומשתדל להמנע מהם,אז מצויין

למעלה