עושה לי רע..\:

kokobins

New member
עושה לי רע..\:

היי אנשים.. אני צריכה עזרה בלהתגבר על השונאים של גאגא.. אני כל הזמן קוראת תגובות ורואה סרטונים שעושים עליה..וזה פשוט עצוב איך שמנסים להרוס אותה היא יוצרת כ,כ מדהימה וזה פשוט מעציב אותי לראות את זה .. תחלקו איתי חוויות כאן :)

Nens333

New member
תמיד אנשים ישנאו את ה"מוזר", לצערי.

אי אפשר לשנות את זה. אני גם לא מבין מאיפה כל השינאה (סתם דוגמה- ג'סטין ביבר (אני לא מעריץ אותו אבל גם לא שונא) זוכה להרבה ליגלוג), אבל עובדה שהיא קיימת. אי אפשר לשכנע עכשיו את כל השונאים לא לשנוא, זה בלתי אפשרי... הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לא לצפות בסרטונים שהזכרת ולא לתת לאותם שונאים את היחס שהם כל כך רוצים. תהיי בטוחה שגאגא לא נפגעת כשאיזה שונא קורא לה בשם או משהו כזה, היא שמה עליו ז*&, בדיוק מה שאנחנו צריכים לעשות. אל תיקחי שום דבר ללב, אותם שונאים הם כנראה אנשים צרי אופקים ופרימיטיבים, אולי הם ישתנו, אבל עד שישתנו התכונות האלה עושות להם רק רע בחיים, אז אין לך מה לקנא בהם

limors2

Active member
מתעלמים!

לכל אחד יש את הדיעה שלו. אם את אוהבת אותה, אל תקשיבי להם! שידברו עליה כמה שהם רוצים.

מיקה2008

New member
זה יכול לעצבן אבל בנינו ואני בטוחה ש.........

נכנס מאוזן אחת ומייד משניה בקיצור זה לא מעסיק אותה בכלל. כי מאמינה בעצמה ולא בדיוק מזיז לה מה יגידו. פעם קבלתי סירטון של הרגעים הטובים של ליידי גאגא בפייס שלי והיה קטע שמראיין מתוך תוכנית שואל אותה אם היית גבר איך היית קוראת לעצמך , מיסטר גאגא או אדון גאגא (ועוד משהו שאני לא זוכרת) התשובה שלה פשוטה לגמרי ליידי גאגא . שלא התיחסה כל כך לשאלה.

למעלה