עושה רע על הלב!

עושה רע על הלב!

היום נסעתי לבת ים לספרית שלי ויצאתי לכמה דקות לעשות קניות ונגלה לעיני המחזה הבא: חתולה שכובה ומסביבה המון חתלתולים קטנים נחים עליה ובקרבתה, עשיתי כמה צעדים קדימה כי היא קצת איימה עלי וראיתי עוד חתולה מניקה עם גורים, היה לי מ´זה רע על הלב. כשיצאתי עם אמא שלי מהספרית היו לנו כמה בורקסים עם גבינה שאמא שלי שמה עליהם עין ובקבוק מים , לא היה לנו איפה לשים את זה אז תוכנן לשתות את המים ושאמא שלי תאכל את הבורקסים כי אני לא ממש יכולה (דיאטה..) למזלי נזכרתי בחתולים ולקחתי את הבורקסים ופררתי אותם לחתיכות קטנות שהאמהות יאכלו מזה כי זה סידן וויטמינים (בגבינה כמובן) והן מניקות.. אחת החתולות איימה עלי אבל מה לעשות, לא ממש יש בכוונתי לזרוק את האוכל אז התגברתי על הפחד ושמתי לה לאכול ודווקא החתולה השניה הרגישה בנוח והתקרבה לליטוף. את המים החלפתי להם עם מה שהיה לנו ושמתי לב שיש להן שם גם חלב, וזה ממש שימח אותי שמטפלים בהם שמה ויש להן מקום לשתות בו ואפילו חלב לגורים.. ונילה

אי אפשר לשים מים.

אני כל הזמן שם מים וכל הזמן מישהוא זורק לתוכם סיגריות ולכלוך. תמיד לא משנה איפה אני מחביא. פעם אחת אני עמצא מי עושה את זה ואני אזיין לא את הצורה!!!!!!!!!!!

זה בסדר

אני ממש מבינה אותך.. גם אותי זה מכעיס שאנשים כל כך אדישים וקרים למתרחש סביבם, זה ממש צובט שם בפנים בלב. זה הזלזול שלהם לחיות ומה הן עשו לאנשים האלה? פשוט כלום, אולי ברוב המקרים הן היו נאמנות והאנשים מתייחסים אליהם ככה בניצול, והמסכנות לא יכולות להגיד דבר בעניין מלבד העובדה של הסתגלות למצב. נזכרתי עכשיו שאיפשהו בטלוויזיה או באינטרנט ראיתי שבעלת חנות חיות בתל אביב עשתה פינת שתייה לכלבים ולחתולים תוהים, היא שמה קערות עם מים ומעל זה תלתה שלט שמציין שזה שתיה לחיות ולא כלים לאגירת המים מהמזגן וגם כדי שכמו שאתה ציינת שלא יזרקו לשם זבל- לפי דעתי זה מעשה אצילי ! הלוואי עוד ועוד אנשים היו עושים את אותם הדברים או לפחות שהיו מרימים את הראש מהעננה הקודרת אשר אופפת אותם במשך כל הזמן , אני יודעת שזה הרבה לבקש מאנשים מסויימים אבל פעם אחת באמת שלא הרבה אבל רק פעם אחת שיסתכלו סביבם, שיראו מה הם מפסידים באגואיזם שלהם ,מה זה גווע , שפעם אחת הם יראו עד כמה כל בעלי החיים נאמנים, כמה שהם טובים כמה שיש להם באותה מידה איתנו מקום מחייה על הכדור הזה, כמה שאנחנו שווים . פעם אחת שיראו את הדבר הנפלא הזה שמסביבם ושום דבר מעבר לזה, כל השאר כבר יעשה מעצמו. בתקווה ולאנשים יש מצפון. ונילה

גולדי2002

New member
משרשר: ספיישל קופים חלק ב´:

כפי שהבטחתי בשבוע שעבר, מביא לכם היום את החלק השני של ספיישל הקופים. ואפתח במידע שאספתי על קופים. עכשיו שימו לב, מדובר בהרבה חומר, אז אל תנסו לקרוא את הכל בבת אחת כי תתעייפו. מומלץ להדפיס ולקרוא בחלקים. שתהיה שבת שלום לכולם אורן

גולדי2002

New member
ונמשיך עם סיפור נחמד

האבולוציה: על ענף קוקוס בצהרי יום חם שוחחו שלושה קופים על דברים שברומו של עולם וכך אמר האחד בארשת רצינית: שמעתי שמועה בלתי אפשרית: השמועה מספרת שמוצא האדם הוא לא פחות... מגזענו הרם! לבטח מי שהפיץ את הרעיון הוא שקרן מרושע ובעל דמיון האדם מהקוף? הרי זו שטות! הן הקוף כה אציל והאדם כה נחות שום קוף מעולם את ביתו לא עזב, בגד באשתו או זנח את ילדיו ומעולם לא היתה שום קופה-אם שהפקירה ילדיה וברחה מהם ואף קוף לא יחזור לביתו מאוחר מתנדנד ומסריח כולו משיכר, או ישתמש באקדח, סכין או פגיון כדי להרוג קוף אחר באלימות ובזדון האדם מן הסתם הוא קצת דומה לנו אבל אין שום סיכוי שהוא משלנו!!!

גולדי2002

New member
מתוך האתר "דיפלומה"

פורטל הסטודנטים הארצי, על ניסויים בבעלי חיים, וצמונה אחת עצובה.

גולדי2002

New member
מט לפרימט

בטח שמתם לב שחלק ב´ של הספיישל הזה הוא קצת כבד ועצוב. על מצבם העגום של הפרימטים בעולם (מספרם הולך ומידלדל) האמת היא שחלק ב´ של הספיישל יצא נורא קודר, אבל זה בגלל שאת החומר הקל הבאתי בשבוע שעבר והשבוע מה שהיה להביא זה החומר הקשה (למרות שבטוח שלא נגעתי בקצה של החומר הקשה, יש עוד המון ברשת) וזה תמיד עושה לי נאחס בנשמה, לא משנה כמה פעמים אראה את זה, אז מכאן הדכאון. ותסלחו לי שהכנסתי אתכם לאוירת הנכאים שלי. שלכם אורן

גולדי2002

New member
חשיפת פרצופה של הפסיכיאטריה

על ניסויים בבעלי חיים ובני אדם בפסיכיאטריה. מסמך מזעזע

גולדי2002

New member
אדם בן קוף או קוף בן אדם?

מתוך האתר "הידברות" על הקשר בין הקוף לאדם. ובנימה אופטימית זו אסיים, כשאני משאיר לכם פרטים על מקלט קרן הקופים הישראלי (בתקווה שהוא עוד קיים), שפועל לאיסוף קופים המוחזקים בצורה לא חוקית, בתנאים לא הומניים, למקלט לצורך טיפול, שיקום והחזרה לפארקים מוגנים. כתובת: מגידו 6, ת"א טל´: 5221307-03 אי-מייל: [email protected] ותמונהה מקסימה לסיום. אחלה שבת שתהיה אורן

dando1

New member
מה קורה זמן מחצית חיים?

זה אני, סתם הסתובבתי פה מה המצב? ולנערה הנחמדה,אחלה כוונות יש לך,המשיכי ככה,

למעלה