עושות סלקציות?

spring flower

New member
עושות סלקציות?

האם בנות אתן עושות סלקציה לפני שאתן נכנסות לקשר עם מישהו, כלומר מציבות גבולות מסוימים, לדוגמא, אם זה מישהו בעבודה,(אם זה קולגה /אחראי) אם זה מישהו שקולגה מהעבודה הכיר לכן, אם זה מישהו שלומד איתכן ממש באותה כיתה, האם אתן מעדיפות לצאת עם מישהו שלא קשור לעבודה או/ו ללימודים?

דנטל

New member
ברור שעושה סלקציות

לא הבנתי את השאלה. כאילו הכוונה שיש סיכוי שאני אצא עם כל אחד?

מוותק

New member
תלוי

אני באופן אישי לא שוללת אף אחד שמוצא חן בעיני, לא בגלל אף סיבה טכנית (עבודה, מרחק, לימודים, גיל וכו') למה שאני אפסול מישהו שמוצא חן בעיני, מכל סיבה ?!.. כל עוד הוא מתאים לי אני אסתדר עם הכל אבל באמת עם הכל. אבל, לעומת זאת יש לי חברה שעושה סלקציות כאלה ושוללת מראש. בקיצור, כרגיל, יש כאלה ויש כאלה...

Palm tree

New member
נק' מבט גברית ומחוספסת

לפי מה שאני רואה מחברי, רובם לא עושים סלקציות בכלל. יש כמה "רגישים" בניהם שלא קופצים לכל קשר (מחכים לאבירה על הסוסה הלבנה?) ועושים סלקציות. יש פה עניין של חוש טעם טוב. גם אני לא קופץ על כל הזדמנות כאילו אין מחר, אבל מצד שני אני לא ממהר לשומקום וכן מעסיק את עצמי במספר תהליכי חישוב אלו ואחרים. אם היא גרה רחוק (קשר מטווח ארוך זה דבר שיש לכתוב עליו במתודולוגיית העינויים), או אם היא לומדת איתי באותו קורס או עובדת באותה עבודה (אם אחרי כמה דייטים זה לא יעבוד, תחשבו על המבוכה ואי-הנעימות. קרה לי כבר פעם), או אם היא כ"כ עסוקה עד שיוצא לנו להיפגש רק בסופי שבוע, רוב הסיכויים שאני לא אתן לזה צ'אנס. אלא אם כן אני ממש אהיה מאוהב בה מעל הראש (לא קורה הרבה), אני אחשוב לעצמי שאני יכול למצוא משהו טוב יותר (קצת סנובי..אבל נכון בסופו של דבר. לא?).

Palm tree

New member
אופס. תיקון טעות

התכוונתי להגיד שאני לא קופץ על כל הזדמנות כאילו אין מחר, משום שאני לא ממהר לשומקום, אבל מצד שני אני זורם, אם כי עדיין מעסיק את עצמי במספר תהחיכי חישוב מסויימים.

s h i r k u s h

New member
ברור שאני לא אצא עם...

מישהו שאני לא חושבת שמתאים לי ולכן מן הסתם אני אעשה סלקציה, חוץ מזה אני לא אצא עם כל בחור שאני אפגוש בדרך- אני לא עד כדי כך נואשת

למעלה