עושים כבוד לטיפקס בעיתון הקיבוצים

טיפקסית

New member
עושים כבוד לטיפקס בעיתון הקיבוצים

עיתון "הדף הירוק",העיתון השבועי של התנועה הקיבוצית ותנועת המושבים פירסם בשבוע שעבר כתבה קטנה על טיפקס . משום מה שכחתי להעלות את זה לכאן אז הנה. שימו לב שגל פרמן עדיין כתוב כבן הקיבוץ נחל עוז [משום מה] הפעם האחרונה שהעיתון הזה פירסם כתבה על טיפקס הייתה בסביבות שנת 1990,אז מי אמר שההיסטוריה לא חוזרת לפעמים?

אם כבר עיתונים

אז במדור הרכילות (שאני לא זוכר את שמו) של ידיעות, בעיתון השבת האחרון, התמונה הראשית תחת הכותרת "פאפאוז" היתה של קובי בחדר האיפור בטקס פרסי עמ"י כשהוא מצולם ללא משקפיים... באמת תמונה נדירה... היא כותבת שקובי כעס עליה על זה שהיא צילמה אותו ככה בלי המשקף... חבל שאין לי כרגע את העיתון בכדי לסרוק אותה ולחדי העין שיתבוננו (כמובן אלו שיש להם את התמונה) יבחינו שבמראה שם נראה מחייך לא אחר מאשר .... גל! ובאמת משהו יודע מה עשו הטיפקסים שם? ואגב בלא קשר לעניין, חזרתי עכשיו מנופשון קצר באילת, שם לראשונה הזדמן לי לצפות בתוכנית הבוקר "כל בוקר" שם מככב קובי, (סוף סוף היה לי זמן פנוי בשעה 8 בבוקר...), קובי נחמד ומגניב כרגיל, אבל תוכנית בוקר היא בכל זאת תוכנית בוקר, כלומר מיועדת פחות או יותר לאנשים שערים מודקם בבוקר, אבל משעממם להם, סוג מאוד מסוים....

הוד11

New member
טוב מאוד!!!!!!

החשיפה שטיפקס מקבלת בזמן האחרון פשוט נהדרת, באמת. זה כבר שווה את האירוויזיון

למעלה