עושים כושר? מה מסלול ההליכה שלכם?

Jitter

New member
עושים כושר? מה מסלול ההליכה שלכם?

כולנו מכירים את השלטים של האיש ההולך. שלטים עם טיפים להליכה נכונה, ומילות עידוד למי שהולך ועושה כושר. ואתם משקיעים בכושר? מה מסלול ההליכה שלכם?

Jitter

New member
והמסלול שלי...

תחנה מרכזית ישנה הרצל תחנת רכבת רח' נים יגאל אלון פריימן וחזרה על הרצל סיבוב שיכול להתארך עד שעה וחצי, או להתקצר עד 40 דקות (כשאני עושה קיצורי דרך)

חןשסק

New member
שעה וחצי? ../images/Emo12.gif

זה המון, המדריכה של האירובי שלי אמרה שמומלץ שהסיבוב יהיה בין 40 דקות לשעה... אבל- מה שעושה לך טוב

Jitter

New member
יש הסבר?

למה דווקא שעה ולא יותר או לא פחות?

Shark Alarm

New member
ההסבר שפעם שמעתי ../images/Emo26.gif

הוא שאחרי שעה של הליכה כבר מתחילים לבנות שרירים, אז המטרה של להוריד משקל כבר לא פגה, כי אמנם הורדת אחוזי שומן, אבל העלת מסת שריר...

חןשסק

New member
כשאני עושה הליכות-

אני או עושה שלוש פעמים סיבוב מסביב לשכונה שלי (מישור הנוף), לוקח לי בערך שעה, או שאם אני עושה עם חברה אחרת אני מתחילות את הסיבוב שלנו כשאנחנו נפגשות מול השער של טביב (היא גרה בנווה הדרים) ממשיכות את כל יגאל אלון, לכיוון הרכבת וממשיכות למסוף האוטובוסים בגן נחום- וחזרה. גם כן לוקח לנו שעה.

חןשסק

New member
אבל אני בקושי עושה...

אני פעמיים בשבוע באירובי, אז אני לא מתמידה בהליכות..

Shark Alarm

New member
מממ בגלל מחלת הנשיקה הזאת.. ../images/Emo26.gif

לא יצא לי להיות בחדר כושר כבר יותר מחודשיים..
אני כבר מחכה לסוף החודש שהרופאה תאשר לי
בכל מקרה, לפני שנרשמתי לחדר כושר, הייתי מתחיל מכיכר רבין, למטה עד רחוב משה דיין, במשה דיין שמאלה (לכיוון הקניונים) ושמאלה לנווה דקלים (מקיף ח') ועולה חזרה למעלה דרך העלייה של פרס נובל עד כיכר רבין. מסלול נוסף זה פארק קרית גנים, פארק אשלים, טיילת פרס נובל. עוד מסלול זה ככר רבין, כיכר קרית גנים, קניון בן גוריון, קאנטרי, משה דיין, שמאלה בצומת של נווה-כרמים/נווה שקמה) עד לכיכר רבין

למעלה