עושים סדר בניירת ב-

עושים סדר בניירת ב-../images/Emo43.gif

בן ציון חן, מנכ"ל קבוצת חן וחבר הנהלת אגודת החירשים יתארח בפורום כבדי שמיעה וחירשים היום ומחר וישיב על שאלות הגולשים, בין השעות 17:00 ל-24:00. העלו את שאלותיכם אליו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1647&MessageId=146624210 סידור הניירת ב-
: מהיכן מתחילים?
חני בוסקילה, בעלת "הבית מסודר" והעוסקת בתחום ארגון וסידור בתים, משרדים ועסקים תגיע לעשות לכם סדר בבלאגן הניירת - הערב ב-20:00 בפורום ניהול בית. זה הזמן לשנס מתניים ולשאול אותה שאלות בנושא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1676&MessageId=146657102

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשוב בבית LOL

איך שהגעתי לבסיס בבוקר ביקשתי מהמפקדת לראות חובש כי אני משתעלת ממש וכואב לי הגרון;; אז הלכתי לחובשת והיא קבעה לי תור לרופאה חצי שעה אח"כ אז חזרתי לכיתה ולמדתי טיפה ואז הלכתי... והרופאה נתנה לי ג' לול להיום ומחר [כלומר ביום שלישי בבוקר אני חוזרת לבסיס] אז רק הלכתי לארוחת צהריים ואז יצאתי הביתה>_>; זה היה כלכך חסר פואנטה. ;; ועכשיו הלכתי להכין לעצמי תה ולמות בשקט.

NotFamous

New member
משבר תיכון? ../images/Emo7.gif

ואו זה מטורף פשוט. יש לי פחות מידי שעות ביממה. כיתה מדעית מואצת זה כ"כ קשה..לא תיארתי לעצמי שמה שאמרו לנו לפני שנכנסנו לזה זה יהיה נכון. אמרו שזה יהיה לנו קשה כי רובנו רגילים לא להשקיע ולקבל 100. שזה נכון. כרגע אני על ממוצע 61 במתמטיקה! מבחן אחרון 73, והייתי פשוט בשמיים (והייתי בין הציונים הגבוהים..) 69 בתנ"ך. שזה כ"כ מבאס כי אני יודעת את החומר, סתם התבלבלתי שם בהכל. ברור לי שבהמשך זה ישתפר...אבל זה נראה ממש רחוק כרגע ממני. מכל הכיתה שלי. רובנו לא התחלנו טוב את השנה מבחינת ציונים. סתם הייתי צריכה טיפה לפרוק את זה איפהשהו. תודה.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תתעודדי!

הציונים אצלי גם די חראXD רק היום קיבלתי ציון יחסית נמוך למבחן במת', שסוגשל אחד החשובים שעשיתי בחיי. פוף. בקרוב יגמר הסיוט הזה!D:

NoAmItA ChAn

New member
אויש.. ../images/Emo23.gif

זה יעבור. את תתרגלי לזה, כמו שאמרת, זה ישתפר בהמשך. בהצלחה 3>

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קיבלתי 81 במת'. במבחן שהייתי אמורה לקבל 90+. אוף#$@ TT

NoAmItA ChAn

New member
אעאעאע X___X

אז מה זה אומר? שעכשיו בטוח לא תעלי הקבצה? או שיש עוד סיכוי לדבר עם מישהו?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אני כן יעשה מבחן,

בשביל להעלות. אבל זה מאכזב! אמרו לי מ-80 את יכולה לעשות, אבל עכשיו הם יסתכלו עלי במבט של, נוו טוב תעשי. >:

NoAmItA ChAn

New member
אההה, רגע, מה אני סתומה? ראיתי את הפרק הזה

דיימוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 3333333333333333333333>! איזה מושלם, דיי ;_; אני בחיים לא אבין איך היא בוחרת בסטפן העציץ הזה.

למעלה