עושים ספיישל לגרין דיי!!!!

rebel girl

New member
עושים ספיישל לגרין דיי!!!!

שעה שלמה של וישליסט ב-30 לספטמבר יייייייהאאאא!!!! הגיע הזמן שיעשו להם ספיישל של וישליסט!!!!! אמממ...אם אני לא טועה זה יהיה ב-4 בצהריים אני אביא קישור קרוב לתאריך כדי שתדרגו את השירים

rebel girl

New member
אממ...תלוי

אם את ביס זה 65 ואם את בהוט זה בערוץ 85 אם אני לא טועה לאדעת ....משהו בסביבות 80-95

rebel girl

New member
עשו להם ויש ליסט אבל...

לא ספיישל של שעה!!!! וישליסט רגיל זה של חצי שעה בלבד החמישיה זה של שעה זה 10 שירים!!!

אין 85

מצו זה 95 ומצו זה מוזיקה קלאסית
כבר יש לי כאב ראש...

../images/Emo41.gifנצל"ש- וואי מצאתי דברים שווים O:

הלכתי היום לקניון ונכנסתי לטאוור רקורדס במטרה למצוא דיסק של רנסיד, ואז המוכר הוביל אותי לאגף שלא הכרתי. o_O הוא חיפש והוא לא מצא אז הוא הלך לבדוק במחשב אם זה במלאי בכלל. בינתיים אני נשארתי ליד האגף הזה והסתכלתי על דברים (כי אם שמו שם את רנסיד כנראה יש שם דברים מעניינים) ואז מה אני רואה? את הדיסק של מן אלייב!! ומה אחרי זה? הדיסק של יוסלס איידי!! איך התלהבתי D: אז קניתי את שניהם, והמוכר אמר שהוא הולך להביא לשם עוד דיסקים טובים.. הוא אמר שעוד מעט יגיע של הדיסטילרז וכאלה. איך לא שמתי לב לאגף הזה?
אח איזה כעעעף. ^^

BlueBeIl

New member
דיסטילרזזזז

cool והם מדי פעם משנים שם ועושים כל מיני אגפים אחרים...

sapirush1

New member
../images/Emo12.gif

מן אלייב זאת גם איזו להקה ישראלית נכון? שמעתי עליהם לא ממזמן ואני לא מווצאת שירים שלהם ויוסלס טוב..

ADCMAN

New member
אני לא רוצה ללכלך על מאן אלייב

אבל זה כבר עניין של טרנד לשמוע את הפופ-פאנק המלוקק שלהם בכל מקרה אני ראיתי פעם בטאוור רקורדס גבעתיים דיסק של ראנסיד, וגם ראיתי את הדאמד ואונו אדיקטד מאן! בלאדה לשוטר מג"ב

ADCMAN

New member
עדיף כבר לקנות אחד מהדיסקים

של נקמת עוללים, זה הרבה יותר טוב ולפחות בחצי המחיר של הדיסק של מאן אליב ראיתי כמה באוזן השלישית(שאפשר למצוא גם יוסלס איי.די ומאן אלייב בשפע) DEAD KENNEDYS \m/

למעלה