עו``ד גנן (אפשר לקרוא לך ציפי?)

אסף E

New member
עו``ד גנן (אפשר לקרוא לך ציפי?)

זהו נסיון שני להעלות הודעה זו לפורום לאחר שהראשון כפי שכבר ברור לא צלח, ולכן אקצר. בראש הפורום מופיעה הפניה לצ`אט חוק ומשפט. אני חושב ולדעתי גם עוד משתתפים בפורום זה שאין מקום ואין זה מכובד להכניס את משתתפי הפורום הזה בלינק ישיר לצ`אט בו קיימים חדרים שונים כדוגמת ``ערום במצלמה`` ועוד כהנה וכהנה ``פנינים``. אין כמובן באמור לעיל כדי למנוע מהמשתתפים להכנס בעצמם לצ`אט ממקום אחר - איש הישר בעיניו יעשה, אולם לדעתי, וזו כרגע דעתי בלבד, אין זה מכובד כאמור להכנס ישירות מפורום זה. אסף

האם דמנו סמוק טפי??

ובעברית - האם אנחנו מכובדים מדי מכדי להיות מופנים לצ`אט כמו בני תמותה רגילים? אם זה לא מכובד - אז זה לא מכובד בכל הפורומים ולאו דווקא בפורום נכבד זה. אם זה בסדר לפורומים האחרים שתהיה בהם הפניה לצ`אט, אז למה שזה לא יהיה בסדר בשבילנו?

אסף E

New member
כבוד ולא יהירות

כוונתי במילה מכובד היא לא יהירה (אני חושב שמהכרותנו הקצרה אתה יודע שזה רחוק ממני) הכוונה היא שלדעתי חתך משתתפי הפורום שלנו הוא מעט שונה מהמשתתפים בצ`אטים בחדרים כגון ``ערום מול המצלמה`` (למרות שהפיתוי כאן ברור :) ) לדעתי אם בכוונתנו להמשיך ולשמור על צביונו המיוחד של הפורום עו``ד מימי יואל אין מקום שכשעו``ד בן65 מי-ם למשל ואפילו שומר מסורת, יענה לשאלה בפורום ולאחר מכן ירצה לבדוק מה זה ``צ`אט חוק ומשפט`` הוא יתקל בצידו השמאלי של המסך באימרות שיפגעו ברגשותיו. הבעיה טמונה במבנה הפורום - אם היה הפורום נפרד מיתר החדרים לא היתה כל בעיה. אני לא חושב שדמנו סמןק טפי ואיני מאמין כי עלינו להכניס את משתתפי הפורום למיטת סדום אולם מי שרוצה להכנס לצ`אט יכול לעשות זאת מכל מקום אחר לרבות שער תפוז ואפילו בכותרת הדף כך שהשגנו שני דברים - חופש התנועה (ממש כמו ב EU) וכיבוד הזולת. אסף

לא ניסיתי עדיין להכנס לצ`אט

אז אין לי מושג על מה אתה מדבר. אפנה את הענין לאחראים בתפוז. ציפי זה 100%.

בסדר, גברתי המנהלת ...

האמת היא שהתלבטתי בענין ה-י`, במיוחד אחרי שראיתי שאת כותבת צפורה בלי י`. אחר כך החלטתי לכתוב בכל זאת בכתיב מלא, כשהבאתי בחשבון את העובדה שבמלה ``צפורה`` יש דגש חזק ב-פ`, ולכן ה-י` היא מאד לא במקום. לעומת זאת, במלה ``גברתי`` אין שיקול כזה. עד כמה שעלה בידי להבין את כללי הכתיב המלא של האקדמיה ללשון העברית, אני חושב שהם אכן מתנגדים ל-י` במלה כמו ``גברתי`` (שלא כמו במלה כמו ``מלה``), אבל - הם בעד י` במלה כמו ``צפורה``, למרות הדגש. אבל אני לא בטוח. אם את רוצה לבדוק - את מוזמנת - בקישור המצ``ב.

אתה בטוח שאתה לא מכיר אותי מאיזה

מקום? על דלת ביתנו הקט, מופיע שמי צפי עם חיריק. בכל מקום אני צפי. אלא מאי, לכל השואלים אני צריכה להסביר שזה ציפי ולא צפי בקמץ. אז הואיל ובאינטרנט לא היה מקום לכל השאלות והתשובות הללו, כתבתי ציפי. אם תקרא לי צפי, אני אתן לך 10,000%. החזרת אותי לרגע לימי התיכון, הדבר היחיד שאני זוכרת משעורי דקדוק, זה שצפורה כותבים בלי ``יוד`` אחרי ה``צדיק`` ואת ההסבר שכחתי מזמן. (-8

אני לא בטוח בכלום. צפי.

ואם תתני לי את ה-ICQ שלך, אוכל לשלוח לך את זה עם חיריק.

אסף ניסיתי כרגיל להכנס לצ`אט כלשהו

ולא הצלחתי לעבור את מחסום הדף השני. אם אני מבינה נכון, טענותיך הן לגבי ההפניות לצ` מסוגים פורנוגרפים. אם יותר לי לשאול, מה ההבדל בין זהובין רשימת הפורומים שכוללים גם כן כל מיני סוגים שונים של פרנוגרפיה?

אסף E

New member
ציפי - ההבדל הוא בכך שבעוד שברשימת

הפורומים השפה היא מאופקת ורק רומזת על תוכנו של הפורום וביד הגולש להחליט אם הוא רוצה להשתתף או לא הרי שבצ`אט ישנם שתי בעיות - אחת היא שמות חדרי הצ`אט אשר לפעמים לא רק שלא משאירים צל של ספק אלא גם לעיתים גובלים בפלילים (במינוח ולא בכוונה אני מקווה) השניה היא שגם בחדרים התמימים כביכול מתנהלות שיחות מרובות ביטויים שלא יהיו נעימים לציבורים מסוימים. ביואל היה צ`אט מיוחד לציבור המסורתי בו נתבקשו המשתתפים לשמור על צביון שמרני יותר. אני לא יודע באם זה אכן נשמר כל הזמן אבל הגולש הממוצע לא יעשה דווקא.

אסף, מאיפה הפוריטניות הזו???

איזה נזק יכול להיגרם מקריאה של שמות חדרי הצ`אט? להיפך, אם שם החדר מעיד היטב על מה שמתרחש בפנים, זה ימנע את הכניסה לחדר ממי שלא מעוניין להיחשף להודעות כחולות. זה הרבה יותר טוב מאשר חדר צ`אט ששמו תמים אבל כולל את אותן ההודעות. אני חושב שההיסטריה (שקיימת היום גם בכנסת) סביב עניינים ``פורנוגרפיים`` ממש מוגזמת. מי שהולך לצ`אט באינטרנט אמור לדעת שהוא יכול להיחשף לקריאה של כל מיני הודעות, ואם הוא מזדעזע מזה - שלא ייכנס.

אסף E

New member
שוב - אין לי שום בעיה עם הצ`אט עצמו

רק לדעתי זה לא נאה לשלוח לשם משתתפים דרך הפורום הזה (ושוב - עדין המשתתפים שרוצים להגיע לצ`אט פשוט יגללו לראש העמוד ויקליקו על ``צ`אט`` זה מזה פשוט

מירי,

New member
אני חושבת שאתה קצת מתבלבל...

מהכותרת של צ`ט חוק ומשפט אתה אמור להגיע ישירות לחדר חוק ומשפט בלי לראות את תוכן הדיונים בחדרים אחרים, לפעמים זה נח כשיש שאלות קצרות עם תשובות קצרות שאולי לא ממש רלוונטיות לכל משתתפי החדר , זו אמורה להיות שיחה אינטראקטיבית על נושא הפורום... (או לא...) אני לא מצליחה להבין מה הבעיה ...

למעלה