עו"ד הורשע בגניבת מיליונים מניצולי שואה

עו"ד הורשע בגניבת מיליונים מניצולי שואה

חדשות תפוז: עו"ד הורשע בגניבת מיליונים מניצולי שואה (24/10/2007 13:23) בית המשפט המחוזי בתל אביב הרשיע (יום ד', 24.10.07) את עו"ד ישראל פרי, יו"ר "הארגון למימוש האמנה הסוציאלית", בגניבת עשרות מיליוני שקלים מניצולי שואה שביקשו לרכוש זכויות פנסיה ממערב גרמניה. הגניבה נעשתה באמצעות מתן הלוואות בתנאים דרקוניים וגביית דמי ביטוח חיים מופקעים בלא שנעשה ביטוח בפועל. בתום משפט שנמשך שש שנים קבע בית המשפט כי פרי גנב בדרכים אלה 320 מיליון מרקים גרמניים. פרי גם הורשע במרמה, בהדחת עד ובשיבוש הליכי משפט. הדיון בעונשו יהיה בינואר 2008. יותר מדי חשיש - מגביר את הכאב (24/10/2007 13:17)

lutz21

New member
אני אחד ההדיוטים שנפל ברשתו

ערב וטוב פורום נכבד, בשנות ה--70 אני הייתי במשא ומתן אם עו"ד פרי לאחר תהליך של מילוי טפסים וכ"ו נאלצתי לשלם לו 3000 לירות נדמה לי שזה היה עוד בלירות ולא קיבלתי כל תמורה אמרתי לו מדוע אני צריך לשלם אם אנני מקבל תמורה?הוא השיב זה עבור הטיפול, ואני שואל,איזה טיפול?הוא גנב ממני את הכסף.יש לי עדיין את כל הקבלות, אשמח עם משהוא יאמר לי איך מקבלים את הכסף חזרה, בתודה יהודה,

כאן לא מדובר בניצולי שואה.

אינני מכיר את ההיסטוריה של האמנה הזו - ואולי שכחתי אותה - אבל היא התייחסה לכל אזרח: עו"ד פרי עלה כאן על מכרה זהב, אלא שהוא סרח. אשתי, שאינה כלל ניצולת שואה ושמעה על האפשרות שפורסמה, הלכה למלון כל שהוא וחתמה שם על ניירות. מובן שלא קיבלה העתק ולא ידעה על מה חתמה. אני סרבתי לכל הענין. כעבור זמן התחילה לקבל מהאירגון של פרי מכתבים, אלא שאני עצרתי בעדה. בינתיים התישנה התביעה שלה. מכרים, ששמעו את הסיפור, המליצו לנו על יועץ בגרמניה וזה טען שם מה שטען. הסוף ששילמנו סכום כסף לא מבוטל ובכך קנינו זכות לפנסיה בסך -.1,100 ומשהו יורו לחודש שהיא מקבלת עד היום. כל אזרח ישראלי היה יכל לקנות זכות זו. האם זה השתלם, אם מדברים על הצד האקטוארי בלבד? אמרו לי אקטוארים שמאד. לכן עשינו זאת.

למעלה