עו"ד / יועצי הגירה - המלצות

avantasia

New member
עו"ד / יועצי הגירה - המלצות

שלום. יש המון חברות / עורכי דין כגון CN, קוגן, TML, ויינברג.... האם יש למישהו המלצות או להיפך. מכוון שמחירים אצל כולם בערך דומים, חשוב לי לקבל תגובות לגבל טיב השירות, יחס...... תודה.

shyi1

New member
כלומר שזה בפעם הראשונה שלך שקרה לך משהו יותר

גרוע... ותתרגל לדברים הבאים שעלולים להיות יותר גרוע מזה!

sadrinat1

New member
איטל היא עו"ד מעולה-חרוצה ומסורה , לנו יש

נסיון מעולה איתה

sadrinat1

New member
אני ומשפחתי התחלנו את תהליך ההגירה ומעוניינים

לא להחשף עדיין בגלל עבודה והמשפחה שלא כולם יודעים עדיין ולכן אין פרטים מזהים עליי. אם תרצה פרטים אשמח לתת לך (בשביל מה אתה צריך בכלל?) בכל מקרה אין לי ואני לא מספיק משועמם לבזבוז זמן בפורום להתחזויות שונות חג שמח :)

הסיבה היא כמו שפירטתי

ואם אתה לא רוצה להחשף, אתה יכול בדיסקרטיות למנהל הפורום.

amirshuval

New member
כמה נתונים חשובים

תחילה מכוון שאני חדש כאן אז מעט על עצמי:שמי אמיר,בן 33,עשר שנים בטורונטו.בוגר מצטיין של תוכנית יועץ דיני הגירה קנדיים המשותפת של סנקה קולג' ואוניברסיטת בריטיש קולומביה.בימים אלה אני מתכונן למבחן הכניסה של הCANADIAN SOCIETY OF IMMIGRATION CONSULTANTS.אם אעבור אהפוך לעוסק מורשה על פי החוק הקנדי.יש לי ידע רב שאשמח לחלוק עם חברי הפורום. יש לזכור שהחוק הקנדי קובע מי רשאי לספק ייעוץ בתשלום : -עורכי דין קנדיים החברים באחת הלשכות המחוזיות -חברים בלשכת הנוטריונים של קוויבק -וחברים בCSIC שזה מה שבקרוב אני מקווה להיות כל גורם אחר למעשה פועל מחוץ למסגרתם של החוק והרגולציה הקנדיים.סוכנים מקומיים העובדים עם גורם קנדי מוסמך אמורים לשמש נקודת קשר בלבד-לצורך מסירת טפסים,תשלום,ובירורים כללים-ולא כסמכות המקצועית המטפלת בענין שלפני CIC.עוסקים מורשים כפופים לחוק הקנדי,לסטנדרטים מקצועיים ואתיים ומנגנונים משמעתיים שמוכתבים ע"י הגוף הרגולטורי הרלוונטי.אם תפלו קורבן לרשלנות או נוכלות בארץ יהיה מצבכם קשה יותר בהעדר חלק ממנגנוני הגנת הצרכן הקיימים בקנדה. אני מבין שרובכם גרים בארץ ואולי מעדיפים לעבוד עם גורם מקומי דובר עברית,אז הנה כמה טיפים: נסו לעבוד ישירות מול עורך דין או יועץ קנדי.זה יותר קשה אך לא בלתי אפשרי בעידן האינטרנט. ישנם רק בטורונטו 4-5 עוסקים מורשים דוברי עברית.כל חבר ב CSIC לדוגמה ,מחוייב בבטוח רשלנות מקצועית ועוד יתרונות רבים לצרכן. אם החלטתם לעבוד עם משרד ישראלי התעקשו לחתום על חוזה שבו יופיע שמו של הנציג המוסמך הקנדי.התעקשו על מעורבותו בתיק וצמצמו את זו של הגורם הישראלי למה שציינתי למעלה.בהצלחה לכולם

כל האמור לעיל נכון, ובכל זאת אני ממליץ

למי שבוחר במסלול SW לשקול מילוי עצמי של הטפסים. כל מי שהמקרה שלו חד וחלק, ויש לו 67 נקודות שאינן שנויות במחלוקת לא ממש צריך נציג רשמי ויכול למלא ולהגיש את הטפסים לבד ללא קושי מיוחד. אמיר: ברוך בואך לפורום, אתה מוזמן בשמחה לכתוב כאן . אנא הקפד להוסיף בחתימתך גילוי נאות שיבהיר שאתה יועץ מקצועי שיש לו אינטרס מסחרי, אין בזה כל רע. (גם אני כזה בנושאי דיור, נדל"ן ורכישת עסקים קטנים) אשמח אם תקפיד לתת תשובות ישירות לשאלות שנשאלו.

amirshuval

New member
המושבניק צודק אבל צריך להדגיש

שבמקרים בהם מגיש הבקשה מסכן יותר מהעלות הכספית של הבקשה,במקרה של סירוב, בגלל קשרים שכבר קיימים בקנדה או כל סיבה אישית אחרת,צריך לשקול בכובד ראש המנעות מייעוץ מקצועי.ישראלי עם השכלה,שליטה סבירה באנגלית וזכאות ברורה יצלח במשימה לבדו.אם הבקשה מסורבת תמיד יהיה אפשר לשלם לעורך דין בעל שם בעבור שעת ייעוץ ואם יש מקום בעבור ייצוג בהליך ערעור בבית המשפט הפדראלי של קנדה,כמובן במידה שהגשת את הבקשה כמו שצריך. מבלי לגרוע ממה שנאמר למעלה ,אני חייב לומר שיש משהו פגום באופן שבו מחלקת ההגירה מציגה את ההליכים מולה:לטעון שהטפסים פשוטים וכל אחד יכול למלא ולשלוח לבד--דבר שנטען גם בהקשר של בקשות בקטגוריות מורכבות--זה קשקוש.זה כאילו שREVENUE CANADA,סתם דוגמה כי אשתי עובדת ברשות המס,יגידו שכל בעל עסק יכול לבד לעשות תכנוני מס בלי רואה חשבון,רק תוריד תטפסים מהאינטרנט.

The ofer

New member
לפעמים...

לאותו "כל גורם אחר" יש קשרים שלך או לכל CSIC אין... < כן... זה קיים > ואתה לא יכול לעשות השוואה לרואה חשבון...< אישתך היא רו"ח ??? > להגירה יש תהליך מסויים... שהוא שחור ולבן.... לעומת תכנוני מס שיש בהם הרבה אפור... דרך אגב... לטפסים מהאינטרנט אין כל קשר לתכנוני מס... לעומת זאת אתה לא יכול להגיד אותו דבר לגבי ההגירה... מי שיש לו את הנקודות... לא זקוק לך... מספיק לו "אותו גורם אחר" דרך אגב... מקום העבודה של אישתך כבר שנים לא נקרא רבניו קנדה... השם שונה לקנדה רבניו אג'נסי... CRA... וכן... היה לזה סיבה וזה לא אותו שם >

amirshuval

New member
אז

תעבוד עם חאפרים. oh it's cra now?no shit sherlock Gee thanks for educating me I only got 60 envelopes with that agency's name on them אתה לא נתפס לקטנות זה מה שחשוב

למעלה