עו"ד

dana661

New member
ערר על ועדת השמה

למי מגישים את הערר על ועדת ההשמה ליו"ר הועדה? מה קורה אם עד לתאריך של 21 יום אני לא מקבלת את הנימוקים של ההחלטה רק את ההחלטה הסופית ולא את הפרוטוקול האם ניתן להגיש את הערר רק כדי לעמוד בלוח הזמנים? האם יש עורכי דין שמתמקצעים בנושא חינוך ואם כן האם יש דרך להגיע למשהו כזה ? תודה על התשובות ביי

זהבה נ

New member
dana661 שלום לך את הפרטים החשובים

אני אעלה כאן כי נראה לי שאינכם בקיאים בזכויותיכם. 1 ועדת השמה אמורה לשלוח להורים את ההחלטה בלבד ולא את הפרוטוקול. 2 ההורים אמורים לפנות תוך 21 יום למנהל המחוז במשרד החינוך בכדי לבקש ערר על החלטת הועדה.(שימו לב, אל תפספסו את הזמן של 21 יום מבחינת החוק) 3 אם הנכם מבקשים את הנימוקים להחחלטה, הם אמורים להיות מצוינים בתמצית ההחלטה בדף שקבלתם, וגם מצוין למטה כתובת להגשת הערר. 4 את בקשת הערר אתם שולחים בכתב ללא קשר לבקשת הפרוטוקול מיו"ר הוועדה, שזה לגורמים שונים האחד מהשני: הערר למנהל המחוז והמכתב של הערר למי שהיה בוועת ההשמה היו"ר של הישיבה. 5 את תוכלני על פי החוק לקבל את מסמכי הפרוטוקול רק את אלו שהיית שותפה בזמן הישיבה, יש חלק שהנו חסוןי והוא משמש רק את הוועדה בדיון הםפנימי ובקבלת ההחלטה בהצבעה, זה חלק שלא ניתן לקבלו. 6יש עורכי דין ואני מכירה אישית אחד כזה שייצג תלמיד בהרצליה בישיבות ועדה שהשתתפתי בה כנציגת הורים, אבל לא ניראה לי שאת זקוקה לזה בינתיים. אני אשמח לכוון אתכם ולסייע בנושא הזכויות שלכם בכל התהליך. בהצלחה

dana661

New member
עו"ד

לזהבה שלום, תודה על כל התשובות אשמח לקבל את השם והכתובת של עורך דין מהרצליה אודה על תשובה .

זהבה נ

New member
תנסו יותר לשתףכאן בפרטים מדוע צריך

עורך דין ולאיזו מטרה? מה קרה בדיוק שאתם כהורים האמורים להגן על הילד שלכם אינכם יכולים או מסוגלים להגן על האינטרס שלכם ואתם מבקשים מיועץ חיצוני כעורך דין לעשות זאת במקומכם? לא תמיד זה מוסיף להצלחת התהליך כי כאשר צריך אולי אקדח לא טוב להישתמש עם תותח, עורך דין זה לדעתי קיצוני מידי, אבל אני לא מצויה בפרטים ולכן לא לגמרי בטוחה. כאשר נדע יותר פרטים נוכל יותר לסייע לכם להגיע לפתרון החשוב ולהצלחה.

למעלה