עו"ס בספיר בעד ונגד

tamir2006

New member
עו"ס בספיר בעד ונגד

אבקש מכל אחד שיודע ו/או רוצה לשרשר כאן בעד ונגד ללמוד בספיר עבודה סוציאלית. תודה

swguy

New member
מה יש לומר נגד?

אם זה נוח לך גיאוגרפית ומתאפשר אז מה הבעיה? כל הסיפור של ה"יוקרה" של האונ' זה בלוף. אני בוגר האונ' העברית ואין לי שום מושג מה מצדיק את ה"שם" של המוסד וספק רב אם בוגר מכללה קיבל השכלה פחות איכותית, אולי יותר - כי במכללה הסטודנט כתלמיד וההוראה במרכז ולא הקביעות של המרצים, גם הלא מוצלחים בהוראה, בגלל המחקר. כולל מבחר קורסי בחירה די מיותרים והרבה פחות חשובים מכאלו שלא ניתנו, בגלל שנושא הקורס הוא תחום המחקר של חבר סגל במחלקה והוא צריך ללמד משהו...

הדבר היחיד שהוא מכריע

זה האם יש למכללה הזו אישור לתת תואר בע"ס. עד לשנה האחרונה מכללת ספיר היתה מסונפת לאוניברסיטת בן גוריון והתואר היה מטעמה. שמעתי שהשנה המכללה התנתקה וקראתי ממש לאחרונה שאין להם עדיין אישור מהמועצה להשכלה גבוהה במה שקשור לתואר בע"ס ולכן הם מפנים את המועמדים לחטיבת לימודי רווחה, בתקווה שבשנה הבאה הם יוכלו לעבור לע"ס, במידה שהמכללה תקבל את האישור. סה"כ עד היום שמעתי רק דברים טובים על המכללה, ובאופן עקרוני נראה שבשטח זה ממש לא משנה איפה למדת כל עוד יש לך תואר מוכר ואפשרות להירשם בפנקס העובדים הסוציאלים. אז כדאי שתבדקי את הנושא של מה הם נותנים שם בדיוק. ואם הדברים לא ברורים בגלל השינוי שהמכללה עוברת ואת רוצה להתחיל ללמוד דווקא השנה, אני לא הייתי לוקחת סיכון והולכת על משהו בטוח, כמו באוניברסיטה או במכללה שברור מה היא נותנת.

למעלה