עו"ס משרד הביטחון

gili3786

New member
עו"ס משרד הביטחון

שלום לכולם, האם יש למישהו מידע על המשרה באגף שיקום נכים? כמה קשה להשתלב שם ללא תואר שני? ובכלל על אופי העבודה..
תודה

a t a t

New member
אגף שיקום

לפי מה שידוע לי אפשר להתקבל רק עם תואר שני
אם תפרסמי קישור אולי אוכל לתת להבין יותר על איזה משרה מדובר

המלצתי במקרה הזה

היי

אני אישית לא יודעת מה אופי העבודה רק שמעתי שהיא מאד לחוצה. ואני גם לא ממש מכירה אותך ולא יודעת מה הנסיון שלך אבל אם אין לך קומבינות/פרוטקציות... אפשר גם להיות עם מוטיבציה מאד גבוהה ומאד מסורה ועם תואר שלישי ועם פוסט דוקטורט ומה שאת רק לא רוצה.....אני אישית לא הייתי טורחת. על כל משרה כזו יכולות להיות 50 מועמדות (מישהי פעם גילתה לי שזה המקום שנותן את התנאים הכי טובים מבחינת שכר ותנאים סוציאליים עבור עובדים סוציאליים!!!) ואם את בלי תואר שני ובלי נסיון....יש מקומות טובים אחרים כדי להתחיל בהם.

בהצלחה

לאו דווקא

למיטב ידיעתי זו לא משרה מי יודע מה נחשקת.. זה שיש לה תואר בזה של משרד הביטחון אולי נותן תנאים סבירים יותר
אבל העבודה בשורה התחתונה מזכירה מאוד עבודה בשרותי רווחה.

עד כמה שידוע לי

העבודה מאד שונה שאת מתארת ברווחה. קודם כל העבודה היא הרבה יותר ממוקדת-שיקום בלבד בניגוד לרווחה ששם התפקיד הרבה יותר נזיל ברוב המקרים. העבודה אינטנסיבית יותר...אבל הרבה יותר...כל הזמן מפקחים עליך שאת עומדת ביעדים מסויימים והשכר ההתחלתי הוא פי 2 ומעלה משכר של עו"ס מתחיל בשירותי הרווחה. ואני מדברת על שכר לפני כל התוספת (לכיוון 9000+ וזו לא שמועה)...אז זו משרה מאד נחשקת ומאד קשה להתברג למקום הזה...אפילו במילוי מקום.
המידע מבוסס על מכר שלי שהתקבל למשרד הביטחון וזה השכר שהוצע לו ובגלל האינטנסיביות של העבודה ויתר כשהבין מה מצופה ממנו.

למעלה