עזבה, כפר ראמה
היתה שבת קצת סגרירית אז כמו כולם, הרגשנו צורך לבדוק מה קורה בגליל...
( עננים שישבו נמוך, קרירות נקיה ונהדרת, וסוג של שקט מבורך ואירופאי- בתנאי שלא עולים על אף כביש... )
קבלנו מעמית לעבודה תושב האיזור המלצה על עזבה.
אז ככה - בשורה התחתונה קצת התאכזבנו. אולי לא בצדק כי הציפיות היו לא מותאמות?
ראשונות : סלט ירקות. כמה פשוט ככה טעים להפליא. טרי ומדויק בטעם.
פיתות טריות חמימות וטעימות לאללה.
חומוס - מהזן הכבד והטעים .
זיתים שחורים מהשנה, קצת סלק מרוסק ( מה קורה עם שובו של הסלק השנה? )
וקצת עגבניות חרפרפות.
פטאייר לי - בצק פריך נהדר, לא מלא שמן כמקובל לעיתים, מילוי תרד ועלים אחרים , אפוי בדיוק וטעים להפליא.
מלוחיה לפולני השמרני - מנה אהובה עליו עוד מילדותו. לא מוגש כאן כמרק אלא כמנה של אורז עם מלוחיה מעליו. לימוני מאוד. שרוכים שרוכים לכל עבר. הפולני אהב. (אני לא נוגעת במזונות שנראים כמו הכלאה של תרד עם חשופיות)
בעצם התכנסנו כאן למען השיש בראק. ואוי איזו אכזבה נכונה לנו.
הכיסונים היו רכים על גבול הסמרטוטיים. המילוי שלהם נזל לכל עבר. היוגורט חמוץ מאוד. איך אומרים - לא משווים בין ילדים? אבל בכל זאת, איפה הם ואיפה השיש בראק של רולא בחיפה?
העוף בגריל והאורז שלו היו בסדר. העוף קצת משעמם, אבל האורז עם הבשר היה טעים.
קינחנו במנה שנקראה מלאבי אם אני לא טועה. שום דבר לכתוב הביתה. גרגירית כזו ולא ממש טעימה.
ותה שורשים - שהיה טעים אם כי במחיר שערוריתי לכוס של 15ש"ח. מה גם שקינמון, ג'ינגר ואגוזי מלך לא כולם בדיוק שורשים.( בקטנה...)
לסיכום: האוירה היתה נעימה ונינוחה. שירי חג המולד בערבית, ועץ מנצנץ בפינה, שירות נחמד. למרות המטבח הפתוח המסעדה לא ספוגת ריחות בישול עזים וטיגון.מבחינתנו זה הרבה נקודות זכות. אוכל בחלקו טעים ובחלקו ממש רגיל עד סתמי. ולמה אני חושבת שאולי התאכזבנו קצת לא בצדק? כי יתכן שהיינו צריכים להזמין קצת אחרת. בפעם הבאה.
הממליץ אמר לנו למחרת שלפעמים יש סלטים ותבשילים מיוחדים עונתיים. לא הוצע לנו וגם לא שאלנו.
סה"כ 330 ש"ח כולל שירות.
היתה שבת קצת סגרירית אז כמו כולם, הרגשנו צורך לבדוק מה קורה בגליל...
( עננים שישבו נמוך, קרירות נקיה ונהדרת, וסוג של שקט מבורך ואירופאי- בתנאי שלא עולים על אף כביש... )
קבלנו מעמית לעבודה תושב האיזור המלצה על עזבה.
אז ככה - בשורה התחתונה קצת התאכזבנו. אולי לא בצדק כי הציפיות היו לא מותאמות?
ראשונות : סלט ירקות. כמה פשוט ככה טעים להפליא. טרי ומדויק בטעם.
פיתות טריות חמימות וטעימות לאללה.
חומוס - מהזן הכבד והטעים .
זיתים שחורים מהשנה, קצת סלק מרוסק ( מה קורה עם שובו של הסלק השנה? )
וקצת עגבניות חרפרפות.
פטאייר לי - בצק פריך נהדר, לא מלא שמן כמקובל לעיתים, מילוי תרד ועלים אחרים , אפוי בדיוק וטעים להפליא.
מלוחיה לפולני השמרני - מנה אהובה עליו עוד מילדותו. לא מוגש כאן כמרק אלא כמנה של אורז עם מלוחיה מעליו. לימוני מאוד. שרוכים שרוכים לכל עבר. הפולני אהב. (אני לא נוגעת במזונות שנראים כמו הכלאה של תרד עם חשופיות)
בעצם התכנסנו כאן למען השיש בראק. ואוי איזו אכזבה נכונה לנו.
הכיסונים היו רכים על גבול הסמרטוטיים. המילוי שלהם נזל לכל עבר. היוגורט חמוץ מאוד. איך אומרים - לא משווים בין ילדים? אבל בכל זאת, איפה הם ואיפה השיש בראק של רולא בחיפה?
העוף בגריל והאורז שלו היו בסדר. העוף קצת משעמם, אבל האורז עם הבשר היה טעים.
קינחנו במנה שנקראה מלאבי אם אני לא טועה. שום דבר לכתוב הביתה. גרגירית כזו ולא ממש טעימה.
ותה שורשים - שהיה טעים אם כי במחיר שערוריתי לכוס של 15ש"ח. מה גם שקינמון, ג'ינגר ואגוזי מלך לא כולם בדיוק שורשים.( בקטנה...)
לסיכום: האוירה היתה נעימה ונינוחה. שירי חג המולד בערבית, ועץ מנצנץ בפינה, שירות נחמד. למרות המטבח הפתוח המסעדה לא ספוגת ריחות בישול עזים וטיגון.מבחינתנו זה הרבה נקודות זכות. אוכל בחלקו טעים ובחלקו ממש רגיל עד סתמי. ולמה אני חושבת שאולי התאכזבנו קצת לא בצדק? כי יתכן שהיינו צריכים להזמין קצת אחרת. בפעם הבאה.
הממליץ אמר לנו למחרת שלפעמים יש סלטים ותבשילים מיוחדים עונתיים. לא הוצע לנו וגם לא שאלנו.
סה"כ 330 ש"ח כולל שירות.