עזבו אותם מ

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
עזבו אותם מ

גייפרס קריפרס, למרות שהוא דווקא נחמד. למי שיש יס(לי אין) אתמול היה, ובטח יהיה שידור חוזר, אחד מסרטי האימה/קומדיה הטובים בכל הזמנים אם לא הטוב ביותר, קבלו אותו, Evil Dead 2.

LRa

New member
איזה קטע

בדיוק עניתי לך על ההודעה למעלה... מוות אכזרי 2, הנאה בוטחת במיוחד לכל חובבי האימה. אם לא תצאי מהסרט על הריצפה, מה שאת רוצה.

Queen of Spells

New member
אוי ואבוי!!!

זה כל כך לא מפחיד!!!! שכבר חשבתי שזה פרודיה!!!! אני וחברה שלי נשפכנו מצחוק מול הטלויזיה!!!

LRa

New member
לא אמרתי שזה

מפחיד!!!! חוץ מזה נכון סרט ענק???

Queen of Spells

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אם זה לא אמור ליהיות פרודיה אז זה ממש עצוב!

LRa

New member
את סותרת את עצמך

בהודעה הקודמת אמרת שנשפכת מצחוק ועכשיו את אומרת שהסרט לא משהו. חוץ מזה זה לא פראודיה, זה סתם שילוב בין אימה לקומדיה.

Queen of Spells

New member
אוקיי....

הסרט הזה מצחיק בגלל שהוא אמור ליהיות אימה והוא כל כך לא מפחיד ולא נראה אמיתי...

europe1990

New member
תודה לפחות אני לה היחיד שחושב כך!!!

אני מקווה שהסרט השני יהיה יותר טוב!

ש ב י

New member
Jeepers Creepers

Where you got those peepers?! Jeepers creepers where you got those eyes? סרט מפחיד, אבל ברמה מאוד נמוכה סתמי, לא הייתי רואה אותו שוב

D i l D o

New member
../images/Emo6.gif שבועות שמעתי את השיר הזה

אחרי שראיתי את הסרט - שיר כזה חמוווווווווד!

ShaDoW GiRl

New member
אאוץץץ'..

למעלה