עזבו אתכם מהפקק בלפיד

1אורנים

New member
עזבו אתכם מהפקק בלפיד

הבעיה האמיתית היא בצומת שילת. השוטר שמכוון את התנועה ועומד בכניסה למודיעין לא רואה בכלל את הפקק הארוך שהוא יוצר בכביש 446 מכיוון לפיד. היום חיכיתי מ 7:00 עד 7:15 כדי לפנות שמאלה ברמזור לכיוון ירושלים, וזאת כדי להיתקע שוב ברמזור הבא כמה דקות טובות כי השוטרים לא יודעים לכוון תנועה. על פי בירור עצבני עם המשטרה, האחראי על הנושא הוא גוף ששייך למע"צ (מנע"צ או משהו כזה) אבל אסור להם לתת את הטלפון שלהם.. עם מי צריך לדבר? זה לא ייתכן להיתקע כל בוקר 20 דקות בגלל שוטר (כל יום שוטר אחר) שלא יודע לכוון תנועה? וזאת עוד כשיוצאים מוקדם כדי לא להיתקע בלפיד (שזו בעיה הרבה יותר סבוכה). בינתיים אולי כדאי להפציץ את המשטרה כל בוקר בטלפונים כדי שזה אולי יזיז למישהו. הצעה מתוך יאוש.

limorsit

New member
צודקת בהחלט

פשוט נורא, אין מילים, כל בוקר אני ממתינה בערך 20 דקות עד אשר אני חוצה הצומת לכיוון מכבים רעות. אני אישית התקשרתי למשטרת התנועה אולי 10 פעמים אומרים שיטפלו בזה אך ... חייבים לעשות משהו ודחוף!!

orela

New member
פקק בשילת

הכי גרוע שאין עקביות ולא ניתן לתכנן את הזמן מראש. יום אחד יוצאים מהצומת אחרי 3 דקות וביום אחר אחרי 20 דקות. ממש מרתיח

פניתי בעצמי למשטרה אך לא די בזה

טלפונים/פקסים/מכתבים של אזרחים טובים לעיתים עשרות מונים מאנשי ציבור. חשוב לפנות לכל הגורמים בכל הדרכים האפשריות. להזיק זה בוודאי לא יזיק, אולי אפילו יועיל, אם כי בהכירי את המערכות לא תמיד התשובות יהיו בזבנג וגמרנו.

טלכספי

New member
צודקת!

היציאה מכביש שילת ל-443 בכיוון ירושלים בלתי נסבלת, והערתי על כך מספר פעמים (גם בפורום). גם אני ניסיתי לדבר עם משטרת מודיעין (שאחראית להצבת השוטר המכוון בצומת) לא פעם, ובכל פעם נענתי ע"י הטלפנית ש"השוטר רק עושה עבודתו, ושאם בא לי (כך היא אמרה) אני מוזמנת להגיש תלונה רשמית". אני מבינה שגם מושי ניסה וניסה, אך בנתיים ללא הועיל. אני מציעה פניה רשמית של תושבי הישוב לעיתונות המקומית. מנסיון העבר, זה עשוי להיות יעיל יותר מכל פניה יחידנית.

איתן102

New member
הכוונה בצומת מודיעין\שילת

השוטר המכווין תנועה בצומת דרך פיקוד הרמזורים,הינו ממשטרת התנועה הארצית,ולא ממשטרת מודיעין.

../images/Emo150.gifהפלא ופלא

היום בבוקר לא היה שוטר , וראו איזה פלא , התנועה זורמת כסידרה . הקפדתי להסתכל גם ביציאה ממודיעין וגם לבאים ממכבים והכל זרם כשורה. היתכן????

למעלה