עזבו אתכם מכריסטיאן

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשאלה די מטומטמת... ברור שאת אווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הם כל כך מדהימים ביחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל כך בראמבר....(טוב, כמעט... אין דבר בעולם הזה קדוש יותר מבראמבר../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif...)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאוףף צפניה זה לא הרבההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חיחיח אתה לא ראית את ההודעות המפוצצות שלי עדיין... בראמבר זה מהשבט... בריי ואמבר... הנה../images/Emo26.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifאישלג|../images/Emo68.gifעוד 1 אחרונה...

יו, מאיפה התמונות האלה של ה...

"השבט"? אני ראיתי ת'סדרה בערוץ אחד והעונה החמישית נגמרה
אבל מאיזה ערוץ התמונות? חוץ מזה, איזו עונה זו? ולמה זה קשור לסודות החיים?

מההההההההההההההההההההההההה?!?!?!??!

דפייייייייייייי אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מממממממממממךךךךךךךךךךךךך איך את בכלל משווה אותם לאמבריי?!?!?!!??!?!!??!?!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifגיתת אני לא משווה אותם לאמבריי מיי לאב, אין דבר בעולם הזה שמשתווה בקדושתו לבראמבר, אני פשוט אומרת שהם כמו שבריי ואמבר היו בהתחלה לפני שהם הפכו לזוג.... אל תכעסי מאמי... ככה אני חושבת... אבל כמובן שאף זוג לעולם לא הגיע מגיע וגם לא יגיע לרמת הקדושה של בראמבר....

אבל אבלללללללללללל

זה כל כך שונהההה.................................!!!!! כל כך כל כך, כל כך, כל כך, כל כך שונה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאבלל זה לא כל כך.... כאילו חוץ מהעובדה שבראמבר זה הדבר הקדוש ביותר בעולם הזה, אין הרבה הבדל... מדובר בשני מקסימים ושתי מקסימות, התכחשויות לרגשות... זה הסיפור הכללי שהוא דומה... כמובן שבראמבר זה הכייי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifברור שזה לא אותו דבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בראמבר../images/Emo128.gif=אוון ואלכס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני רק אומרת שיש כמה תכונות משותפות../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifסבבה ולאות הסכמה../images/Emo45.gif, מחר שרשור בראמבר משותף בפורום השבט../images/Emo41.gif את באה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נעורר שם קצת ת'עניינים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifזו סדרה שהיא חיקוי עלוב של השבט... צפניה אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק פה../images/Emo11.gif...*מוציאה מיליארד קליקים מהאצבעות* גם גיתית תעשה את זה ברגע שהיא תקרא את ההודעה הזו.... זהירות../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי כמה השגות

לגבי מי הקדים את מי. אני רק אומר שהקומיקס של ג'רמיה יצא לפני שהשחקנים של "השבט" נולדו
*עולה על מטוס ובורח מהארץ*

למעלה