עזבו ניצולי שואה , העיקר שיש למדינה כסף לזיקו

TeBaPoN

New member
עזבו ניצולי שואה , העיקר שיש למדינה כסף לזיקו

עזבו ניצולי שואה , העיקר שיש למדינה כסף לזיקוקים! http://www.no-r.co.il/petition.php?id=41 ארר!@!@!@ פשוט מעצבן!! מה שעושים להם! לא מספיק הם היו צריכים לעבור את כל זה ... לא נותנים להם פיצויים מהמדינה!

ישרון

New member
אל תערבב חלב עם חזיר

עדיין דמגוגיה זולה. כלכלת מדינה אינה שונה במהות מניהול כלכלת המשפחה ולכל ארוע אנו דואגים לתקציב. זה שהמדינה מתנהגת בצורה חזירית לניצולי השואה זאת פרשה אחת אך לקחת מכאן ולהשליך על ארועי יום העצמאות זאת הדמגוגיה בשיאה. גם לניצולי השואה ואפילו לרעבים שביניהם חשובה ראשית צמיחת גאולתנו-מדינת ישראל וחג העצמאות חשוב להם ביותר,האם ניסית לשאול אותם עד כמה???..

רפפם

New member
אולי זה חשוב אבל..

הפוליטיקאים שלנו מושחתים וברוב רשעותם גוזלים את הכסף מניצולי השואה, אבל לא גוזלים את הכסף מחגיגות וזיקוקים! למה? כי אז כולם יראו שהם גוזלים ופתאום אין כסף למסיבות וחגיגות, לקחת מניצולי השואה ומשאר החלשים זה קל כי זה מתחת לשולחן, זה מה שמזעזע כ"כ ולכן יש להדגיש את זה, כמובן שעם כל המיסים שאנו משלמים אמור להיות למדינה מספיק כסף גם לזה וגם לזה, אבל המחאה כאן היא יותר כנגד השחיתות הנוראית, האטימות של הפוליטיקאים, כנגד הפקרת ניצולי השואה

ישרון

New member
אם ככה לך ועשה מעשה

אם יש איזה לקח מהשואה המיועד לבני הנוער זה לא לשבת בבית באפס מעשה ולהקיש במקלדת. מרד תנועות הנוער שמעת עליו??? יש לו שם יותר סקסי והוא "מרד גטו וורשה" זה היה מרד במימסד היהודי לפני שהפך ומאבק בחיה הנאצית. אם יש בך איזה להט נעורים ורצון להזיז משהו במדינה צאו לרחובות, הבעירו צמיגים נסה להוציא רשיון להפגנה באיזה צומת ותראה עד כמה קשה לגייס מאה וחמישים משתתפים!!!!!!

רפפם

New member
קודם כל אני מזמן לא נוער ואני חייב

לעבוד הרבה שעות כדי לפרנס את עצמי, אני מנסה לעשות מה שאני יכול בהישג ידי גם אם זה חתימות על עצומות ולעורר מודעות אצל כל מי שאני מדבר איתו, וגם אם זה בתרומה כספית מהמעט שאני מרוויח לגבי הנוער, אתה צודק הלוואי שיעשו את זה ובמיוחד אלו שלא התגייסו מסיבות שונות ואין להם צבא על הראש

למעלה