בוא נסכם שלא להסכים זה בסדר.
שוב בורים ועמי הארץ.... ? איך "בורים ועמי הארץ" רק על בסיס קריטריונים של אי-הסכמה על המוצרים האמנותיים (כולל מוסיקה) שכל אחד מאיתנו מציג כאן. היו לי (ולאחרים פה) מספיק חוויות "שליליות" בפורומים אחרים, עם אנשים רגשנים שמזהים את ה WELL BEING של עצמם עם הסכמת הכלל. אני לא רואה סיבה שזה יקרה בפורופ הנהדר הזה, כאן. הקשקושים הצבעונים הללו, וה POSTER ART המכונה ROCK ART של הסיקסטיז שאני מאוד אוהב, בשבילי : לגבי כל קוריוזים חביבים שכיף להסתכל עליהם...ותו לא. אישית אני מעדיף את הפוסטרים, אותי אישית הקשקושים הפסיכדלים של אלו שאומרים שהם עשו אותם בהשראת טריפים (משהו שלדעתי לא נכון בכלל) - פשוט משעממים. אני מאוד מאוד מקווה שלא תהיה לנו מלחמה עם הטחת עלבונות אישיים, בגלל שיש פה דעות שונות. מצידי אתה יכול לקטול את PET SOUNDS ואת FOREVER CHANGES, אני לא אגיד שזה בא מבורות. יש לי חברים ששומעים רק גראז' ולא משתינים לכוון של פסיכדליה, ובשבילם כל דבר שהוא יותר מ 3 אקורדים לא מעניין בכלל, אז מה ? אני מנסה לשכנע אותם שזה יותר ממה שהם חושבים? אל תצפה לקונצנזוס בקשר לקשקושים הנחמדים האלה.. בוא לא נסחף, זה לא אנדי וורהול, ולא רוי ליכטנשטיין. בקיצור: יהיה נחמד עם "תרשה" לאנשים לחוש אחרת ממך. ואגב הבוס צודק, אנחנו ילדים גדולים, לא מתלהבים מטריפים מעבר לרמת הקוריוז... וביננו - תיאוריית "שחזור הטריפ" נחמדה, אבל לא בדיוק מתקבלת על הדעת - בעיקר בגלל הדיוק הזיפי והסימטריה המושלמת של היצירות הכמעט גיאומטריות הללו. ITS TOO FUCKIN PERFET וגם TOO PROFESSIONAL בשביל לעבור כ"שחזור". עכשיו אל תגיד לי שנפתח פה שרשור ווכחני שבו תסביר לי למה זה כן נורא חשוב ונורא אמנותי וכו'. לא כולם יסכימו פה על הכל. ואגב - טוב שכך. מקווה שתשאר באיזור, ותמשיך להתקשקש איתנו, ובוא נסכים שלא להסכים זה COOL ואין בעייה עם זה.