עזבו פסיכודלי, מה עם פסיכואקטיבי??

קטריס

New member
עזבו פסיכודלי, מה עם פסיכואקטיבי??

מי רוצה להידלק על פנתילאמינים?
 

קטריס

New member
הסבר? כנראה מה שתראה בעיניים

סגורות אם לא תשים לב ללקח המופיע בחתימה שלי
 

melancholy man

New member
אוקי אז כמה שאלות

מי יצר את התמונות?, מתי? וגם האם יש לך הרשאה להציג אותן כאן מהיוצר או בעל זכויות היוצרים? וחוץ מזה, בכל זאת, זה פורום מדברים כאן, קצת הסבר יהיה נחמד.
 

קטריס

New member
התמונות פתוחות לתצוגה בגלריות רבות

באתרים רבים ולכן אין סיבה שלא להציגן. אין לי מושג מי יצר אותן, ולא אותו אדם יצר את כל התמונות. וההסבר כדילהלן - אלו הן תמונות בהשראת חוויות פסיכואקטיביות (סמי הזיה מותק). מיותר לציין שהן תירוץ עלוב ושטחי להזיות האמיתיות שרואים תחת חלק מסמי ההזיה, אבל הי, זה עדיין יפה
 

Jflyaway

New member
כן... יש הרבה אתרים עם השטויות

האלו.... פסיכדליה בגרוש. אותי זה תמיד שעמם. אבל שמח לראות אותך פה.
 

קטריס

New member
בגרוש?

אדם שמשחק עם photo-paint עד שיוצא לו משהו "מאגניב" זה בגרוש. אדם שמנסה לשחר מראה שמיימי שנקלע אליו במהלך טריפ עוצמתי על פטריות הזיה, זה מעשה שמאני לחלוטין לדעתי. אומנות רבה של בני המאיה היא בהשראת Ayahuasca, שזהו "שיקוי" שמאני המכיל DMT (טריפטאמין מאוד עוצמתי) בשילוב עם הארמלין המתפקד כ-MAOI's (ומאפשר את ספיגת ה-DMT דרך מערכת העיכול). אומנות פסיכודלית בהשראת סמי הזיה היא עוצמתית מאוד לדעתי, ובינה לבין המילה "גרוש" שוכנים רק בורים ועמי הארץ.
 

melancholy man

New member
תראה תשמע ../images/Emo13.gif

קודם כל כמו שאמר J, כיף שבאת. עכשיו, קצת קשה לי להתרשם מתמונות או ציורים, אני אפילו לא מצליח להבין אם מדובר בתמונה או ציור. אולי תשלח לנו פשוט לינק לאחת מהגלריות הוירטואליות הללו שדדיברת עליהם? מעבר לזה, נדמה לי שזו הערה שמקומה כאן, הפורום עוסק בעיקר בתרבות הפסיכדלית של שנות השישים על ביטוייה השונים ואינו עוסק בסמים הפסיכדוליים עצמם, אי אפשר אומנם לתאר את התרבות והאידולוגיה הזו בלי סמי הזייה פסיכאקטיביים, אבל עדיין לא בכך העניין, ועוד הערה קטנה, סתם כי נדמה לי שעדיף להגיד את זה מראש, הפורום אינו מעודד שימוש בחומרים האסורים לשימוש על פי חוק. וכאמור ברוך הבא
 

Jflyaway

New member
בוא נסכם שלא להסכים זה בסדר.

שוב בורים ועמי הארץ.... ? איך "בורים ועמי הארץ" רק על בסיס קריטריונים של אי-הסכמה על המוצרים האמנותיים (כולל מוסיקה) שכל אחד מאיתנו מציג כאן. היו לי (ולאחרים פה) מספיק חוויות "שליליות" בפורומים אחרים, עם אנשים רגשנים שמזהים את ה WELL BEING של עצמם עם הסכמת הכלל. אני לא רואה סיבה שזה יקרה בפורופ הנהדר הזה, כאן. הקשקושים הצבעונים הללו, וה POSTER ART המכונה ROCK ART של הסיקסטיז שאני מאוד אוהב, בשבילי : לגבי כל קוריוזים חביבים שכיף להסתכל עליהם...ותו לא. אישית אני מעדיף את הפוסטרים, אותי אישית הקשקושים הפסיכדלים של אלו שאומרים שהם עשו אותם בהשראת טריפים (משהו שלדעתי לא נכון בכלל) - פשוט משעממים. אני מאוד מאוד מקווה שלא תהיה לנו מלחמה עם הטחת עלבונות אישיים, בגלל שיש פה דעות שונות. מצידי אתה יכול לקטול את PET SOUNDS ואת FOREVER CHANGES, אני לא אגיד שזה בא מבורות. יש לי חברים ששומעים רק גראז' ולא משתינים לכוון של פסיכדליה, ובשבילם כל דבר שהוא יותר מ 3 אקורדים לא מעניין בכלל, אז מה ? אני מנסה לשכנע אותם שזה יותר ממה שהם חושבים? אל תצפה לקונצנזוס בקשר לקשקושים הנחמדים האלה.. בוא לא נסחף, זה לא אנדי וורהול, ולא רוי ליכטנשטיין. בקיצור: יהיה נחמד עם "תרשה" לאנשים לחוש אחרת ממך. ואגב הבוס צודק, אנחנו ילדים גדולים, לא מתלהבים מטריפים מעבר לרמת הקוריוז... וביננו - תיאוריית "שחזור הטריפ" נחמדה, אבל לא בדיוק מתקבלת על הדעת - בעיקר בגלל הדיוק הזיפי והסימטריה המושלמת של היצירות הכמעט גיאומטריות הללו. ITS TOO FUCKIN PERFET וגם TOO PROFESSIONAL בשביל לעבור כ"שחזור". עכשיו אל תגיד לי שנפתח פה שרשור ווכחני שבו תסביר לי למה זה כן נורא חשוב ונורא אמנותי וכו'. לא כולם יסכימו פה על הכל. ואגב - טוב שכך. מקווה שתשאר באיזור, ותמשיך להתקשקש איתנו, ובוא נסכים שלא להסכים זה COOL ואין בעייה עם זה.
 

RastaIntrusta

New member
אני ניסיתי קצת סמי הזיה והתחברתי

לפסיכודאליה של הטראנס , לא זה מה שהביא אותי לפה , אבל יש גם ספר שקראתי לגבי הנפש עצמה , שהייתי רוצה שתתנו דעה לגביו... אל תוכך פנימה\איה אם מישהו קרא\ה אני אשמח לשמוע דעות!
 

RastaIntrusta

New member
קראתי גם ת'ספר מלך הטריפ\אייבי

זלצברג שמדבר על תקופת ילדי הפרחים בארץ בשנות ה60 , 70...הרבה סיפורים , מצחיקים , מעניינים , מוזרים ומטורפים... אחד מהם דיבר על מעילת הבאר בצפת (היחידה לדבריו של אייבי באותם שנים)...קראתי משהו דומה לתאוריה של מקור מים בוושינגטון ומעילה שלו בLSD. לא יודע קצת מפה קצת משם והרבה מכאן.
 

RastaIntrusta

New member
הבנתי שטווח הגילאים פה הוא גבוה

משהו . . . בכל מקרה , אחלה פורום וממש מעניין.
 
למעלה